GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 07:12:20

Eldrithc

Başlatan Eldrithc, 05 Haziran 2019, 21:42:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eldrithc

Merhabalar GTAMULTİ ailesi,
Adım "Nurettin" , 18 yaşındayım.  Haziran ayının 22 sinde 19 yaşıma giriyorum.  Bir çok projede yer aldım. Bu zamana kadar hep karalanmaya çalışıldım ama doğruluk beni kurtardı. Her olayda dahada iyi yerlere gelmeye başladım. Doğruluk ve saygı her şeydir. Zamanında yapmış olduğum yanlışlardan döndüğümü düşünüyorum, saygılı ve doğruluktan yana bir adım attım. Bir çok kişi tarafından uyarıldım. Onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık olarak 2015 yılından bu yıla kadar 4-5 sene samp platformunda bulundum. Ondan önce MTA platformunda yer alıyordum arkadaşımın tavsiyesi ile sampa başlamış oldum. Sanal ortam burası kimseye güven olmaz fakat ben bu süreçte sanal ortamda bir çok dost kazandım, yanlış anlaşmalar yüzünden bir çok dostumu'da kaybettim ne yazık ki bu platformda gideni geri getirmek mümkün değil. Şuanda amatör bir şekilde grafik tasarımla uğraşıyorum, örnek aldığım kişilerin tasarımlarından yola çıkarak iyi şeyler ortaya çıkarıyorum. Şuanda bir roleplay projesi üzerinde çalışmalarım var 4-5 ay sonra açılacak bir proje, neden geç açıyorsun diye sorular soracak olursanız sağlam bir proje olmasını istiyorum. Lise son sınıfa geçtim " Veterinerlik " okuyorum. Adana doğumluyum 12 sene orada kaldım yani neredeyse doğma büyüme diyebiliriz. Onun dışında 2018 Ocak-Şubat aylarında yurt dışına çıktım. Staj gereği Almanya,Hollanda ve Belçika'ya gittim. Az çok beni tanıyan insanlar var ayrıca beni yanlış tanıyan kişilerde var, umarım ön yargısı kırılır bu yanlış tanıyanların. Kısaca kendimden bahsettim, iyi forumlar dilerim.

YER ALDIĞIM PROJELER ( SA-MP )

HELİX HIRSIZ POLİS ( 2015-2016 )
MATRAX HIRSIZ POLİS ( 2016-2017 )
ARYA ROLEPLAY ( 2017-2018 )
PARS FREEROAM ( 2016-2017 )
ARCENİA ROLEPLAY ( 2017-2018 )

YER ALDIĞIM PROJELER ( MTA:SA )

T.D.K Askeri Roleplay Sunucusu ( 2014-2015 )
TF 141 Askeri Roleplay Sunucusu ( 2014-2015 )
Güzeller Freeroam Sunucusu ( 2016-2017 )
Kahraman Roleplay ( 2017-2018 )

BULUNDUĞUM DİĞER PROJELER

Mtasamp Platformu ( 2017-2018 )
Oyun Platformu ( 2018-2019 )
Teamspeak Satış ( 2018-2019 )
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2019, 19:22:00 Eldrithc
Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Kalashnikoff

Başarılar Nurettin, seviliyorsun.

███████████████████  %71

Eldrithc

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 05 Haziran 2019, 21:46:37

Başarılar Nurettin, seviliyorsun.

Teşekkürler, dostum sende seviliyorsun.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Jarveus

Tanıtım konuna hoşgeldin diyelim kardeşim. Her şekilde yardımcı olmaya çalışacağım , yolun açık olsun platformda. İnşallah dileklerin gerçek olur.

Ryroz

Merhaba, hoşgeldiniz.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Ryroz - 05 Haziran 2019, 23:20:13

Merhaba, hoşgeldiniz.

Hoş buldum.

Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Haziran 2019, 23:08:26

Tanıtım konuna hoşgeldin diyelim kardeşim. Her şekilde yardımcı olmaya çalışacağım , yolun açık olsun platformda. İnşallah dileklerin gerçek olur.

Hoş buldum Atalay abi, değerli yorumun için ve desteğin için teşekkürler.

Cruza

Hoş geldin dostum.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Eldrithc

Kozlov

Öncelikle yaklaşan doğum gününü şimdiden kutlarım. Güzel bir bölüm okuyorsunuz. Birkaç sene önce bende Almanya'ya gezmeye gitmiştim sizin ne tarafa gittiğinizi bilmem ama Berlin çok güzel yer, umarım gezebilmişsinizdir. :şeytan: Son olarak foruma hoş geldin, projelerinde başarılar dilerim.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Kozlov - 07 Haziran 2019, 20:50:57

Öncelikle yaklaşan doğum gününü şimdiden kutlarım. Güzel bir bölüm okuyorsunuz. Birkaç sene önce bende Almanya'ya gezmeye gitmiştim sizin ne tarafa gittiğinizi bilmem ama Berlin çok güzel yer, umarım gezebilmişsinizdir. :şeytan: Son olarak foruma hoş geldin, projelerinde başarılar dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler Berlin dışında birçok yerine gittim, kaldığım yer her yere 20/30 kilometrelik bir mesafedeydi  dorsten de kalıyordum. Tekrardan yorumunuz için teşekkürler.

QrzR

Eldrithc

Eldrithc

Konu güncellendi.

DracDonix

Dostum iyi forumlar :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eldrithc