GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2025, 10:07:36

Desky özür mesajı geri dönüş

Başlatan Desky, 07 Ekim 2019, 16:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Desky

Merhaba değerli GtaMulti üyeleri ve değerli GtaMulti yöneticileri. Ben bu foruma zamanında yanlış yapmıştım şimdi gelip paşa paşa özür dileyeceğim. İstediğim tek birşey var oda beni yasaklamayın lütfen. Zamanında gelip foruma sayfalarca reklam yaptım fake üyelikler açtım, ama yönetim her seferinde yakaladı. Yanlış kişilere uydum yanlış kişilerin projelerine destek oldum. Değerli üyeler ve değerli yöneticiler sizden özür diliyorum. Ve şunuda söylemek istiyorum hala forum açanlar var size şunu diyim ben yaptım elime birşey geçmedi kendimi küçük düşürdüm ve 1 yıl sonra yapacak birşey kalmadı GtaMultiye geri geldim sizde yanlış yapıyorsunuz burda büyümüş Gta forumu var oda GtaMultidir başka site açıp GtaMulti kadar büyümesini beklemeyin. Ben akıllandım sizde akıllanın. Hep birlikte zaman geçirelim dostlar.

Dwayne

Pablo

Alıntı yapılan: Desky - 07 Ekim 2019, 16:05:45
Şunuda söylemek istiyorum hala forum açanlar var size şunu diyim ben yaptım elime birşey geçmedi kendimi küçük düşürdüm ve 1 yıl sonra yapacak birşey kalmadı GtaMultiye geri geldim sizde yanlış yapıyorsunuz burda büyümüş Gta forumu var oda GtaMultidir başka site açıp GtaMulti kadar büyümesini beklemeyin. Ben akıllandım sizde akıllanın. Hep birlikte zaman geçirelim dostlar.
Haklısın bende biaralar forum açmıştım değmez hepsinin verdiği paralarına yazık neden bir forum açıp üyelerin aklını karıştırıyorlar anlamıyorum şöyle diyebiliriz 'Heveslik GTA Forumları' En güzeli GTAMultiden devam etsinler neden platformu ayırıyorlarlarki.Ben Bile Elimdeki Domainleri GTAMultiye Yönlendirecem.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Uzzy

Desky

Alıntı yapılan: Reaper - 07 Ekim 2019, 16:37:25
Aka neydi?

shaw.

Alıntı yapılan: ByGold - 08 Ekim 2019, 13:46:49
Alıntı yapılan: Desky - 07 Ekim 2019, 16:05:45
Şunuda söylemek istiyorum hala forum açanlar var size şunu diyim ben yaptım elime birşey geçmedi kendimi küçük düşürdüm ve 1 yıl sonra yapacak birşey kalmadı GtaMultiye geri geldim sizde yanlış yapıyorsunuz burda büyümüş Gta forumu var oda GtaMultidir başka site açıp GtaMulti kadar büyümesini beklemeyin. Ben akıllandım sizde akıllanın. Hep birlikte zaman geçirelim dostlar.
Haklısın bende biaralar forum açmıştım değmez hepsinin verdiği paralarına yazık neden bir forum açıp üyelerin aklını karıştırıyorlar anlamıyorum şöyle diyebiliriz 'Heveslik GTA Forumları' En güzeli GTAMultiden devam etsinler neden platformu ayırıyorlarlarki.Ben Bile Elimdeki Domainleri GTAMultiye Yönlendirecem.

ben açtığım zaman pawnotürk vardı o daha küçük forumdu şimdi forum almış başını gitmiş bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum. Ve aklı olan açmaz artık yaptık cahillik 1 yıl orda burda süründük sonunda evimize geri döndük.

Alıntı yapılan: Uzzy - 08 Ekim 2019, 15:01:02
Hoşgeldin.
eyv.

gerads

zeroo

knk forum açsınlar eyvda bu işlerden gram anlamadıkları her yerden belli oluyo sende öylesin bak nasılda gelmişsin :D boş işler boşş menfaat için açıyosunuz forumları sanki bilmiyoz neyse hg hg

gtadelisi

Hoş geldin demek gelmiyor içimden ama yine de hoş geldin. İnsanların emekler vererek yaptıkları işlere engel olmak yerine destek çıkmanızı öneririm, insanlıktan bir şey eksiltmiyor emin olabilirsin.

Lineopth

Tommy Vercetti