GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 19:52:09

Deniz Temekoğlu

Başlatan Inappropriate, 04 Mart 2017, 14:13:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Principles - 10 Ekim 2018, 00:30:34

Alıntı yapılan: Principles - 06 Ocak 2018, 14:01:02

Bir yıldır güncelleme yapmamışım. 12. sınıfa gidiyorum ve bankada staj yapıyorum. Staj maaşını ehliyet için harcayacağım ve üniversiteyi bu sene boş geçeceğim :O

9 ay sonra bir güncelleme daha;
Stajım bitti.
Staj paramla ehliyet kursuna gittim ve tek seferde aldım.
Üniversiteyi boş geçme fikrinden vazgeçtim.

Darısı bize  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Inappropriate

Alıntı yapılan: DracDonix - 10 Ekim 2018, 00:35:30

Alıntı yapılan: Principles - 10 Ekim 2018, 00:30:34

Bir yıldır güncelleme yapmamışım. 12. sınıfa gidiyorum ve bankada staj yapıyorum. Staj maaşını ehliyet için harcayacağım ve üniversiteyi bu sene boş geçeceğim :O

Stajım bitti.

Darısı bize  :helal:

İnşallah, hakkında hayırlısı. :)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Inappropriate

Alıntı yapılan: Inappropriate - 10 Ekim 2018, 00:30:34

Stajım bitti.

2 sene sonra bir yorum daha;
Üniversiteyi boş geçme fikrinden vazgeçtim demiştim,
Karabük Üniversitesi - Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım, okudum ve zamanında, alttan ders bırakmadan bitirdim. (3,43 ortalama :))

Adeta tarih ve anılar yatıyor bu konuda, bir sonraki güncelleme için hedefim güzel bir yerde işe başlamak. Konuya tekrar yazmak için sabırsızlanıyorum :)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Inappropriate

İkinci bir üniversite okuma kararı aldım ve İstanbul Aydın Üniversitesi - Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik bölümü kazandım. Uzun vadeli hedeflerimde yurtdışı veya kendi şirketimi kurmak var. Günü geldiğinde tekrardan yazacağım.  :)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Inappropriate

Alıntı yapılan: Inappropriate - 13 Haziran 2020, 20:43:18
Adeta tarih ve anılar yatıyor bu konuda, bir sonraki güncelleme için hedefim güzel bir yerde işe başlamak. Konuya tekrar yazmak için sabırsızlanıyorum :)

Üniversiteye hiç gitmeden bir yıl dondurdum. Bir yazılım şirketinde junior software developer olarak çalışmaya başladım, eğer burada devam edersem okuldaki kaydımı da sildirmeyi düşünüyorum. Bunlara ek olarak çalıştığım yerde ek olarak yeni girişimcilere destek verilen proje var, projeye katılıp 6 ay süreli ofis almak istiyoruz, umarım başarırız. Esen kalın.
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 22:19:21 Inappropriate
Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

DracDonix

Alıntı yapılan: Inappropriate - 17 Mart 2021, 22:18:14

Üniversiteye hiç gitmeden bir yıl dondurdum. Bir yazılım şirketinde junior software developer olarak çalışmaya başladım, eğer burada devam edersem okuldaki kaydımı da sildirmeyi düşünüyorum. Bunlara ek olarak çalıştığım yerde ek olarak yeni girişimcilere destek verilen proje var, projeye katılıp 6 ay süreli ofis almak istiyoruz, umarım başarırız. Esen kalın.

İş hayatında başarılar dilerim. Okula devam etmeyeceğin görüşündeyim. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Inappropriate

Alıntı yapılan: DracDonix - 17 Mart 2021, 23:59:17
Alıntı yapılan: Inappropriate - 17 Mart 2021, 22:18:14

İş hayatında başarılar dilerim. Okula devam etmeyeceğin görüşündeyim. :)

@DracDonix dediğin gibi oldu. Dün okuldaki kaydımı sildirdim. Yazılım şirketinden devam. :)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

sharax

hayatında başarılar

ofmess

Hoş geldin Deniz  :helal:

Animex

Hoş geldiniz Deniz :)

Inappropriate

Şirketteki ilk senemi doldurdum. Nice senelere diyerek konuyu güncelliyorum.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

sharax

Alıntı yapılan: Inappropriate - 05 Şubat 2022, 21:25:07
Şirketteki ilk senemi doldurdum. Nice senelere diyerek konuyu güncelliyorum.
hayırlı ola