GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 07:15:44

Mehmet Can

Başlatan Lé Spîke, 19 Ağustos 2017, 00:24:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Merhaba

Ben Mehmet Can. Yaşım 17. Yaklaşık 4 senedir Sa:Mp oynuyorum. Indie oyunları ve bağımsız yapımları seviyorum. Yabancı müzikleri dinlemeyi ve farklı milletten insanlarla sohbet etmeyi çok seviyorum. 2018 senesinde DrTeknik ve PawnoTürk platformlarında editörlük yaptım. Yine 2018 senesinde Discord Bot Developer olarak bazı sunuculara katkıda bulunmaya çalıştım. 2017'de ilk C# tabanlı projemi tamamladım. Lakin pek önemli değildi. Duygusalım, alınganım, bir o kadar da işsizim. Kendimce küçük bir oyun geliştiriyorum. 2019-2020 ÖSYM sınavına hazırlanıyorum. Genellikle LoL ve PUBG Lite oynuyorum. Yazılım mühendisi olmayı hedefliyorum.

Son düzenlenme: 29 Mayıs 2019, 01:04:30 Spike

Zeus

Sanirim nick'inin hikayesini anlatma modasini cikarmis bulunmaktayim. :D Aramiza hosgeldin kardesim.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Zeus - 19 Ağustos 2017, 03:04:54

Sanirim nick'inin hikayesini anlatma modasini cikarmis bulunmaktayim. :D Aramiza hosgeldin kardesim.

Valla ne diyim konun dikkatimi çekti dedim benimde hikayem var  :helal: :D :D :D Hoşbuldum Kardeşim

Kronos

Hoş geldin kardeşim aramıza.

Lé Spîke

Zeus

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 19 Ağustos 2017, 05:08:59

Alıntı yapılan: Zeus - 19 Ağustos 2017, 03:04:54

Valla ne diyim konun dikkatimi çekti dedim benimde hikayem var  :helal: :D :D :D Hoşbuldum Kardeşim

Tabi ki istedigini yapmakta ozgursun espiri yaptim sadece  :kahkaha: :D

FatihBey.

hosgeldin aramiza ben seni zaten taniyorum :D ama sen beni tanimasin

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Tiqqboy - 20 Ağustos 2017, 13:00:51

hosgeldin aramiza ben seni zaten taniyorum :D ama sen beni tanimasin

FatihBEY :D

ace

ByGoldenPars

Hoşgeldin aramıza. ( Biraz Geç Oldu AMA  )  :maalesef:

Dyternal

Taş saray F.C :) Hayallerin takımı. Böyle takım mı var derseniz söylüyüm bizim kuzenlerle yakındaki arkadaşlar ile kurduğumuz takımdı. Ilk maçımız mahalle maçıydı hiç unutmam o günü attığımız her gole avantaj demeleri yokmuydu :)

mtb

Tanıştıgıma Sevindim:)

2017-2025

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Rexha - 10 Eylül 2017, 14:13:35

Hoşgeldin Reis  :helal:

Hoş buldim

Alıntı yapılan: UmutBaysaL - 10 Eylül 2017, 14:15:18

Hoşgeldin aramıza. ( Biraz Geç Oldu AMA  )  :maalesef:

Hoş buldim (sırf geç olduğu için 1ay sonra cevap attım :))

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 26 Eylül 2017, 10:17:52

Taş saray F.C :) Hayallerin takımı. Böyle takım mı var derseniz söylüyüm bizim kuzenlerle yakındaki arkadaşlar ile kurduğumuz takımdı. Ilk maçımız mahalle maçıydı hiç unutmam o günü attığımız her gole avantaj demeleri yokmuydu :)

Özledim sokakta patlak top ile kaleden kaleye oynamayı

Alıntı yapılan: TalhaBGT - 01 Ekim 2017, 14:19:30

Tanıştıgıma Sevindim:)

Teşekkürler bende

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

LanceX