GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:01:22

Boryenka, Since 2013

Başlatan Coln, 30 Aralık 2019, 20:27:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coln

-- Me --
Merhaba ben Ibrahim, 16 yaşındayım. Çok küçük yaştan beridir yazılımla uğraşıyorum. Şuan profesyonel olarak web yazılımla ilgileniyorum. Ücretli web tasarımları yapıyorum. Bunun yanı sıra kendimi geliştirmek maksadıyla pawnlada uğraşıyorum. Ara sıra canım sıkıldıkça mapler yapıyorum. C , C# , C++ yazılım dillerini öğrenmek istiyorum ama gün içinde yeteri kadar vaktimi bilgisayara ayıramıyorum. Ayrıca gözlerimi bozmuşum geçenlerde gözlük almam gerekti.

-- SA:MP / Senaryo I --
2012'den beridir arkadaşlarımla SA:MP oynuyorum, başta herkes gibi bizde hırsız polis oynuyorduk. Sonra 1-2 sene kadar hırsız polis oynadıktan sonra bir dönem bırakarak Habbo oynamaya başladık. Yazılımla habboda tanıştım. 3 adet resmi fansitesi geliştirip yönettim. Çok fazla sanal arkadaşlar edindim. Kimileriyle hala görüşüyorum bana aile oldular. Sabahlara kadar oyun oynadığımız günleri unutmak zor :D Habboyu ekipçe bıraktıktan sonra tekrar aynı kadro SA:MP döndü. Ama bi yenilik şarttı. Sonra Roleplay denilen şeyi keşfettim. Vendetta Roleplay'i bir SA:MP grubunda görmüştüm. Efsane birşeydi oyunda gerçek hayattaymış gibi yaşıyoruz diyince aklım almıyordu. Sonra yalvar yakar kendime bir karakter başvurusu gönderdim.

-- Vendetta / Senaryo II--
Vendettaya ilk girdiğimde ne yapacağımı bilmiyordum. Gasp edilmek üzere kaçırıldım. Orda adam beni öldürecek ve karakterim silinecek diye çok korktuğumu hatırlıyorum. Sonra öleceğimi düşünerek çıkıp hille açıp yeniden girdim(o dönem hille az tabi biz hırsız polisten öğrenmişiz) hilleyle uçup kaçtım. Hillede sobeit gibi bişeydi ha :D Neyse sonra bu adamlarla konuştuk hilleyi onlara attım. Onlarda arkadaşlarıma karakter başvurusu atıp biz emote falan öğrettiler. Bir süre sonra Vendettada Salvador birliğini kurduk. Bir dönem birliği mafyadan çeteye çevirmiştik. Çok kalabalıktık. Zaten en son aykut baba dayanamayıp hepimize ban atmıştı uyduruk bi nedenden :D İyikide atmış.

-- Vendetta 2 / Senaryo III --
Yıldık mı? Yılmadık. Yine Vendettaya karakter başvurusu gönderip Boryenka birliğini kurduk. Boryenkada tam anlamıyla rolü öğrendik. Masaya kadar yükseldik. Masaya çıkmamıza ramak kalmıştı. Bu arada map yapmayada ilk bu senelerde başladım. Özel interior atmak için öğrenmiştim. Neyse işte Vendettada tam masaya çıkıyorduk. Bi olay yaşandı biz rustuk, başka rus birliği vardı dostumuz. Enzo bunların CK sını irlandalılara vermişti. Brogan MacRae gibi bişeydi irlandalılar lideri. Sonra bu irlandılar bashaevleri(dost rus birliği) öldürdüler. Bizim liderde bashaevlerle konuşuyordu PM den. 10dk önce ordaydık biz çıktık adamları öldürmüşler deli olmuşuz. Savaşın içindeyiz valachi ler azzo köpeği düşmanımız tek dostumuz CK oluyor. Bizde anahtarı unuttuk maksadıyla geri döndük çatışmaya. Aykutta logları inceleyip Mixingden banladı bizim lideri. Sonra bizde çeşitli pijlikler yaparak ban yedik zaten artık oynamayacaktık.

Örn: Hakan abi admini çağırıp abi abi , demişti admin efendim diyince ananı skm diyip ban yemişti :D

-- Vivala,Rina VB. / Senaryo IV--
Ardından Vivalaya başldık. Vivalada yine kalabalığız El Corona da bi birliğimiz var. O zaman vivalada sunucuya özel silahlar giriyordu. Bizim hakan abi bi ton para biriktirip bi cuntgun almıştı. Bizim hooddan IGS'deki düşmanlarımızı falan vuruyordu. Sonra bizim bi kız arkadaşı vivala başlattık. Çeşitli sorunlar falan filan kız mevzusu derken Vivala kapandı. Vivaladan sonra küçük çaplı sunucularda oynamaya başladık. Kalabalık gidip üstünlük kuruyorduk. Sonra Rina falan oynadık derken kendi sunucumuzu açtık.

Gayette tuttu aslında 35-40 kişi görüyorduk günlük ama hem okullar açıldı hem Cain başka şehire taşındı. Hakan abi iş arıyordu benim okulum falan filan derken. Sunucuyu bi arkadaşa bırakıp çıkmak zorunda kaldık. Arkadaşta yürütememiş.

-- Şimdi / Senaryo V / 2019 --
Bu kadar olaydan sonra şimdi sene 2019, ekipten kimse kalmadı. Birimiz şuan bilgisayar mühendisi. Birimiz bi operatör şirketinin bilgi işlem bölümünde çalışıyor. Ben Lise okuyorum. Osman, Ömer, Orhan, Kaan ,Furkan, İlyas daha sayamadığım sayıda çok insan tanıdım bu platformda. Hepsi hayatımın birer parçası oldular. Şimdi hepsi kendi işinin gücünün başında. Öyle arada birbirimizi görüp selamlaşıyoruz. Arada Osman arıyor, ben osmanı arıyorum(kontür yok, buldukça arıyorum :D)

Şimdi tek başıma usulca Nineteen RolePlay oynuyorum.

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Tommy Vercetti

Desky

zeroo

Coln

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();