GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 13:50:07

Benim hikayem ben kimim?

Başlatan Ufuk07, 30 Temmuz 2018, 14:48:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuk07

Merhaba arkadaşlar ben Hüseyin Ufuk. Arcenia hırsız polis serverinde proje-sunucu sahibiyim. 5 yıldır samp 10 yıldır gta san andreas oynuyorum. Samp platformunda oynamaya başladığımda oynadığım bi server vardı freeroam o sunucu kapandı ve artık samp benim için sıkıcı olmaya başladı. Bi süre bıraktım. Tekrardan başladığımda Ayyıldız Hırsız polis serverine girdim ve beğendim. 1 yıl süre orada takıldım yetkili oldum dostlar edindim. Maalesefki o sunucuda kapandı. Anadolu Gaming Hırsız Polis sunucusunda oynamaya başladım. Başladıktan çok kısa bir süre sonra adminlik görevine başladım. Orada bir süre görev yaptım sonrasında bir ekip topladım. 2-3 kişiydik birkaç gün sonra sunucunun tutmayacağını anladım ama birşeyler yapmaya çalıştım olmadı sonrasında ekibi dağıttım. Bir gün Ayyıldızdaki dostlarımdan biri olan BerkRG yi gördüm kendi serverlerini kurmuşlardı bende onların ekibine katıldım. Birkaç sorun oldu sunucuyu açamadık bir türlü. En sonunda vds aldım ve modumuzu kurduk sunucuyu açtık. Şu anda Arcenia Hırsız Polis Sunucu-Proje sahiplerinden birisiyim. Sunucumuzu iyi bir yerlere getirmek için uğraşıyoruz. İnşallahda getireceğiz. Bizi engellemeye çalışan arkadaşlar engelleyemeyecek ne kadar kötülerlerse kötülesinler biz kötü insanlar değiliz.
Ne demişler İt ürür kervan yürür. bazı kişiler bizi kötülemeye devam etsin biz onlarla ileride görüşeceğiz :)
Enesle aramızda bir sorun yoktur bu sözü başka birisine söylüyorum o kişi kendini biliyor özelden sövüp engelleyen arkadaş ;)

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

DracDonix

Serveriniz için başarılar  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Levent13

Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Temmuz 2018, 21:37:09

Teşekkür ederiz sizdede başarılar

HeartlesS

Sunucunuz için başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz :helal:

juqi

Ufuk07

Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Temmuz 2018, 21:37:09

Teşekkürler  :helal:
Alıntı yapılan: HeartlesS - 31 Temmuz 2018, 09:48:27

Sunucunuz için başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz :helal:

Teşekkürler umarım  :helal:
Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Temmuz 2018, 20:48:49

Hoşgeldin.

Hoşbulduk. Buralardaydım zaten bi kendimi tanıtayım demiştim  :D

Ryder[Bloodz]

laéx

Hoş geldin sunucun için başarılar.Sizi kötüleyenleri takma bir gün anlarlar sizide.

ZeuS.

MehmetAKAR

Basarilar Dilerim De Server Acmak Büyümek Kolay işler degil Hersey ve Herseyden Once Kendinden Daha cok Güvenecegin Dosatların Olsun Gerisi Pamuk İpligi  :evet:

Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir..!        

DracDonix

Alıntı yapılan: Ntie - 03 Ağustos 2018, 20:48:13

Basarilar Dilerim De Server Acmak Büyümek Kolay işler degil Hersey ve Herseyden Once Kendinden Daha cok Güvenecegin Dosatların Olsun Gerisi Pamuk İpligi  :evet:

:helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ufuk07

Yorumlarınız için teşekkürler.
Ayağımızı kaydırmaya çalışanlara müjde yakında en güzel şekilde geri dönüyoruz  :kahkaha:

InnFlamess.

Hoşgeldin. Sunucun İçin Başarılar Dilerim.

Acemi Mapper...

Worth

Hoşgeldin. Sunucun için başarılar dilerim.

Tuğra Hırsız Polis Discord

NMVAU