GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 02:21:37

Backup Kimdir ?

Başlatan Backup, 29 Ocak 2021, 10:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

Backup

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

_Gokay

Hayatında başarılar.
Son düzenlenme: 03 Mart 2021, 23:52:55 Psycho

Backup

Alıntı yapılan: LayouTT - 21 Şubat 2021, 23:32:27
Backup kimdir mi? Benim bildiğim backup, kendisi emek hırsızlığında çalışıyor. Hayatta iyi olduğu tek bir alan var o da insanların emeklerini silip, arkasından ailevi küfürler etmektir. Boş zamanlarında ise kendisini HaWcKeR sanıyor :d daha fazla da bilgiye gerek yok.

Ek olarak: Moderatör arkadaş umarım bu mesajımı silmezsin. Genel olarak açmış ve tartışmaya açık bir konu :) Görüşümü ve tecrübelerimi bildirdim.

Hiçbir zaman hackerim diye dolanmadım. Ağzımdan bir kere hackledik sizi, ben hackerim dediğimi duydunuz mu ? Hayır.

Onyx'in emeklerini çalıp, emek konusundan dem vermeniz de ayrı bir ironi olsa gerek. Kimin arkasından küfür etmişim ? Ben genelde yüzüne etmeyi tercih ediyorum da.
Son düzenlenme: 22 Şubat 2021, 17:37:00 Mellifluous Sebep: Kişisel meseleler üzerinden kavga çıkarabilecek kısım düzenlendi

Mellifluous

Alıntı yapılan:  Forum Genel Kuralları
●    Kişiler arasındaki husumet yalnızca ilgili kişileri ilgilendirir, yönetim hiçbir şekilde bu kavgalardan sorumlu değildir ve arabulucu gibi görevler üstlenmez. Ayrıca bu husumet ve problemler konu içerisinde yansıtılamaz, yansıtılır ise ilgili kişilere ceza verilir.

Kişisel meselelerin bulunduğu iletiler silindi. Devam edilecek olursa yaptırımlarla karşılacaksınız. İyi forumlar.

Caner K.

Can you tell the time?

TAKTAK26

SEN MUHTEŞEMSİN SEN PICKUPSIN

Kanalize!

Torenocuk

Eline sağlık Backup, teşekkür ederiz.

Clayss

Hayatında başarılar. :helal:
Son düzenlenme: 07 Kasım 2021, 01:11:01 Clayss

Backup

Teşekkürler arkadaşlar.

TAKTAK26

Kanalize!

Backup

Herkese selamlar,

2012 yılında başladığım SA:MP platformuna bu yazı itibari ile veda ediyorum. Geride bıraktığım yıllara dönüp baktığımda çokça güzel vakit geçirdiğimi, eğlendiğimi ve güzel işler başardığımı düşünüyorum. Güzel dostluklarımız, arkadaşlıklarımız oldu. Bu güzel zamanları bana yaşattıkları için hepsine teker teker teşekkür ediyorum.

Platformda geçirdiğim yıllarda olan olumsuzlukları da hayatın toz pembe olmayışına bağlıyorum. Benim herkese hakkım helaldir, karşı tarafın da helalliğini tabii ki isterim. Kimin kalbini kırdıysam af ola.

Bana ulaşmak isterseniz diye Discord adresimi bırakıyorum; Backup#8508 .

SA:MP Platformundaki herkese teşekkürler. Mücahit "Backup" - 2012-2021

[TR]RockShelby

Kendisini 2016 yılının Haziran ayında tanıdım. O zamandan beri beraber yeninesilcnr sunucusunu idare ettik. Ufak tefek pürüzler yaşasakta ben kendisini baya severim. Kendisi ile ve birkaç arkadaşımız da dahil olmak üzere çok değerli sunucumuzu kapatma kararı aldık. Hayatında her daim başarılı olman dileğiyle değerli Mücahit kardeşim. Beni ve bizleri unutma lütfen.

Glexy

Hoş geldin kral :)

Wendiassa

Hoş geldin Backup iyi forumlar :)