GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 02:14:46

Backup Kimdir ?

Başlatan Backup, 29 Ocak 2021, 10:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Merhaba değerli forum üyeleri,

Ben Mücahit. 20 yaşındayım. Çoğunuzla daha önce forumda karşılaşmış olsakta kendimi tanıtma gereksinimde bulundum. GTA platformuna katıldığımda yaşım 14'tü  ve 6 seneyi aşkın bu platformda bir fiil bulunmaktayım. Bu 6 senede paha biçilemez anlar yaşadım. Bu anların hiçbiri için pişman değilim. Elbette kalbimizin kırıldığı, tartıştığımız, zarar verdiğimiz & gördüğümüz anlar oldu. Doğası gereği insanlar farklı fikir ve görüşlerde olabiliyor.

2016'dan beri Yeni Nesil CnR projesini ayakta tutmaktayız. Her ne kadar proje fikri benden çıksa da bu geçen yılları ekibimde bulunan kişilere de borçluyum. Türkiye Hırsız Polis oyuncu rekoru 200 gibi bir rakam ile elimizde bulunuyor. Bu rekor için pek çok çaba sarf ettik ve emeğimizin karşılığını aldık.

Kişisel hayatıma gelecek olursak Yalova'da ikamet etmekteyim. Lise tercihimi kötü yapmam her ne kadar kaderimi değiştirse de derslerin kolaylığından ötürü yazılıma vakit ayırmam için güzel bir olanak sağladı. Bu senelerde sunucuyu sürekli geliştirdik. Sunucu gelişirken bende yazılım konusunda geliştim ancak hep yüzeysel kaldı.

Lise biterken bir tersanenin ERP sistemi geliştirdiğini ve back-end developer aradığını öğrendim. Bir kaç tanıdık vasıtasıyla görüşme ayarlayabildim. Normalde üniversite mezunu olmayanları görüşmeye çağırmıyorlar bile. Görüşmede işi kaptım. Liseden mezun olmadan 1 hafta önce işe başladım.

Bu işyerinde geçen 1.5 yılın ardından kendime çok şey kattım. Yazılım prensipleri, OOP, Database yönetimi vs. konularda kendimi 3'e katladığımı düşünüyorum. Çünkü bu işyerinden önce pawn ve pure php arasında ufak tefek kodlar yazıyorduk. :okumak:

Her ne kadar iş sahibi olsam da okumanın sonunun olmadığına inanan kişilerdenim. Çalışırken aynı zamanda 2. öğretim Bilgisayar programcılığı bölümünü okuyorum. Mezuniyetin ardından Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği için DGS sınavına gireceğim. Şayet ki bu sınavı kazanırsam iş ve okulu bir arada idare edemeyeceğimi düşünüyorum. 3. dil ve Erasmus, yurt dışında iş isteği benim için başlı hedeflerden birkaç tanesi.

Kişisel hayatım hakkında genel olarak bahsedeceklerim bu kadar. Biraz da bu platformdan bahsetmek istiyorum.

Çok güzel dostluklar edindim. Bazı dostluklarımız halen devam etmese de bu eski dostlarıma, güzel günler için teşekkür etmek istiyorum. Çok düşmanım olabilir, geçmişte yaşanmışlıklar olabilir. Herkes ile anlaşamayabiliriz bu gayet doğal bir durum.

Benim adımı kötülemeye çalışanlar olduğu gibi de benim yanımda olan dostlarım da oldu. Bu platformdaki emeklerim defalarca çalındı, çalınmaya çalışıldı. Emeklerime göz dikip dört bir yandan saldırdılar. Birbirine ana avrat söven insanlar ortak düşmanım oldukları için benim karşımda birleşti ve açık olmak gerekirse bu beni aşırı derecede motive etti. Şayet ki pişman olurlarsa her özür kapısına açığım ^^.

Bu platformun gelişmesi için her türlü emeği sarf etmeye hazır olan insanlardanım. Herhangi bir konuda bana ulaşmak istiyorsanız Discord (Backup#8508) veya forum pm üzerinden çekinmeden ulaşabilirsiniz.

Son düzenlenme: 29 Ocak 2021, 17:26:53 Backup

Lloyd

Hayatında başarılar dilerim yüreği güzel kardeşim.  :helal:

nikobernoo

Keşke TR Hırsız Polistende bahsetseydin Mücahit. Hayatında başarılar dilerim.

Please (g)old days, come back.

Backup

Alıntı yapılan: Lloyd - 29 Ocak 2021, 10:47:57
Hayatında başarılar dilerim yüreği güzel kardeşim.  :helal:

Teşekkür ederim can dostum.

Alıntı yapılan: Provazano - 29 Ocak 2021, 10:50:57
Keşke TR Hırsız Polistende bahsetseydin Mücahit. Hayatında başarılar dilerim.

İleride yazıyı güncellerken mutlaka bahsederim.  Teşekkür ederim.

Purgatory

Hayatına değer katmak için uğraşan, hazır bilgiyle ve hazır bir yaşantıyla yetinmeyip her daim araştıran, kültürünü, bilgisini, hayata bakışını zenginleştiren, kendi yolunu çizen birine benziyorsunuz, ki bir insanı değerli kılacak olan da budur. Tanıdığım için memnun oldum, sizin gibi insanlardan öğreneceğimiz çok şey var aslında, öğrenmesini bilirsek tabi. Hayatınızda başarılar dilerim. :)

Backup

Alıntı yapılan: Anestezi - 29 Ocak 2021, 11:56:28
Hayatına değer katmak için uğraşan, hazır bilgiyle ve hazır bir yaşantıyla yetinmeyip her daim araştıran, kültürünü, bilgisini, hayata bakışını zenginleştiren, kendi yolunu çizen birine benziyorsunuz, ki bir insanı değerli kılacak olan da budur. Tanıdığım için memnun oldum, sizin gibi insanlardan öğreneceğimiz çok şey var aslında, öğrenmesini bilirsek tabi. Hayatınızda başarılar dilerim. :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yazdıklarını büyük şevkle okuyan birisi olarak bu güzel yorumunu görmek benim için harika bir his.

Grave

Hayatında başarılar dilerim güzel insan :)

squarepants

Sadece İmkansızı Hayal Et, Olanlara Sen Bile İnanamayacaksın !Hayatta Başarılar.

Backup

Alıntı yapılan: Grave - 29 Ocak 2021, 12:33:57
Hayatında başarılar dilerim güzel insan :)

Alıntı yapılan: ThePosition - 29 Ocak 2021, 14:41:05
Sadece İmkansızı Hayal Et, Olanlara Sen Bile İnanamayacaksın !Hayatta Başarılar.

Yorumlarınız için fazlasıyla müteşekkirim.

Neastron.

SA-MP hayatında olsun, normal hayatında olsun hep başarıya koşan tanıdığım sayılı kişilerdensin Mücahit abi. Gelecekte de eminim istediğin yerlerde olacaksın.  :serefe: 

[TR]RockShelby

Kendisini 4,5 yıldır tanıyorum. Samp camiasında gördüğüm en kral pawner ve mod kodlayıcısı diyebilirim. Daha 14-15 yaşında kendi sunucusunu kodlamak her yiğidin harcı değildir ". 4.5 yıldır YeninesilCNR sunucusunda kendisini görmekteyiz. Umarım çok daha iyi yerlere gelir, seviliyorsun 1337Backup :)

Backup

Alıntı yapılan: Neastron. - 29 Ocak 2021, 15:37:10
SA-MP hayatında olsun, normal hayatında olsun hep başarıya koşan tanıdığım sayılı kişilerdensin Mücahit abi. Gelecekte de eminim istediğin yerlerde olacaksın.  :serefe: 

Alıntı yapılan: RockShelby - 29 Ocak 2021, 16:11:48
Kendisini 4,5 yıldır tanıyorum. Samp camiasında gördüğüm en kral pawner ve mod kodlayıcısı diyebilirim. Daha 14-15 yaşında kendi sunucusunu kodlamak her yiğidin harcı değildir ". 4.5 yıldır YeninesilCNR sunucusunda kendisini görmekteyiz. Umarım çok daha iyi yerlere gelir, seviliyorsun 1337Backup :)

Her başarının arkasında iyi bir ekip vardır. Benim başarımın mimarı sizler ve diğer ekip arkadaşlarım.

Bu güzel düşünceleriniz beni duygulandırıyor, çok teşekkür ederim. 

Alien

Sadece forumdan tanıdığım biri ama kaliteli birine benziyor. Umarım bir gün tanışma fırsatımız olur. Hayatında başarılar dilerim. :)

Pesimist

öhöhö, hayatında başarılar  :oku2:

maXpoWer

Alıntı yapılan: xLoss - 29 Ocak 2021, 17:02:51
Sadece forumdan tanıdığım biri ama kaliteli birine benziyor. Umarım bir gün tanışma fırsatımız olur. Hayatında başarılar dilerim. :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009