GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 12:00:03

ArdaTR Kimdir ?

Başlatan Pablo, 14 Haziran 2019, 23:43:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Merhabalar Ben Arda 17yaşındayım Birçok Kodlama Dili Biliyorum ve Artık Blog Sitelerinde Yazarlığa Başladım Ve Kendi Forumu Açtım Onla İlgileniyordum Fakat Kapatma Kararı Aldım Ve Smf Pluginlerini Alıp Hepsini Türkçeye Çeviriyorum.Ve tekrardan node.js ile blog script kodlamaya başladım ve yakında kullanıma açıcam.  :kral:
En Sevdiğim Ve Unutamayacağım Samp Serverler;
Ayyıldız HP
İnferno Freeroam
Son düzenlenme: 30 Ekim 2019, 21:49:47 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Ryroz

Pablo

Alıntı

DracDonix

Hoşgeldin iyi forumlar dilerriz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

alamora

dillimore founder.

Pablo

Alıntı

Muteo

Apachemode

Alıntı yapılan: ArdaTR - 14 Haziran 2019, 23:43:16

Merhabalar Ben Arda 17yaşındayım Birçok Kodlama Dili Biliyorum ve Artık Blog Sitelerinde Yazarlığa Başladım Ve Kendi Forumu Açtım Onla İlgileniyordum Fakat Kapatma Kararı Aldım Ve Smf Pluginlerini Alıp Hepsini Türkçeye Çeviriyorum.Kısacası İşim Gücüm Kodlama  :kral:

Tebrikler Arda, İngilizce kaynakları Türkçeleştirip paylaşmak çok kıymetli bir iş. Nitekim ülkemizdeki dil eğitiminin yetersizliğinden dolayı birçok arkadaşımızın İngilizce bilgisi okuyup-araştırma konusunda yeterli gelmiyor. Her geçen gün dijitalleşen dünyada kodlama öğrenmek günümüzün altın bileziği, sıkılmadan, bunalmadan öğrenmeye ve uğraşmaya devam etmeni dilerim.

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Pablo

Alıntı

QrzR

Pablo

Alıntı

miru

Reis çoğu kişiden önce burdaymış ama hoşgeldinleri geri çevirmiyor xDDDDDDDDDDDDDD

Pablo

Alıntı yapılan: gtaercan - 16 Haziran 2019, 00:33:19

Reis çoğu kişiden önce burdaymış ama hoşgeldinleri geri çevirmiyor xDDDDDDDDDDDDDD

:serefe:

Alıntı