GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 00:50:50

Anıl Can ERBAŞ ~kracauer~

Başlatan kracauer, 21 Nisan 2020, 18:34:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kracauer

-Anıl Can ERBAŞ (kracauer)-

Ben Kimim?

Herkese merhabalar ben Anıl Can ERBAŞ kendime bulduğum nickname kracauer, Ankarada yaşıyorum. Çoğunuz gibi SA:MP oyununa yıllarımı verdim çocukluğumdan beri bilgisayar hakkında Gta'nın bendeki yeri çok büyük. 2007-2008 Senelerinde zaten oyunu single player olarak oynuyordum abim sayesinde 2009 senesinde multiplayer şekilde GTA oynamamızı sağlayan SA:MP uygulaması ile tanıştım. Abim ile 2009 senesinde o zaman çeşitli Freeroamlarında oynadık. Group Garnec Freeroam olması lazım eski ismi yazımı hatalıysa üzgünüm Z Groupun ilk halleriydi ondan sonra 2009'un sonlarında kendimiz oyun modumuzu bulup abimle beraber ilk sunucumuzu açmıştık. [Leon]Clan Server ismiyle 20-30 kişilik bir kitleyi çekmeyi başarmıştık home server olmasına rağmen. Gtaturk de modlar paylaşmaya maplar yapmaya başlamıştık ve bunun yanında 2010-2011 yıllarında samp üzerine forum sitesi açıp özgün içerikleri paylaşıyorduk dostlarımızla kendi sunucumuzu belli bir süre sonra kapattık abimin o zamanlar başka konulara merak sarmasıyla platformdan ayrıldı benden ondan sonra sunucu için uğraşmıştım çeşitli sunucularda oynadım,animatörlük,adminlik yapıp o zaman en havalı klanlarıyla birlikte oldum. Nirvana Freeroam olsun, İbiza freeroam, Kaf Kef olsun ve adını sayamadığım birçok sunucuda çok çeşitli isimlerle oynadım. Freeroamda bu tarz faliyerlerde bulunurken roleplay sunucularına da merakım vardı. Şehri Alem Roleplay rol yapıyordum o zamanlar daha sonrasında oyunu bıraktım ve geri geldiğimde Yeni Nesil Roleplay vardı orada tekrar başladım ve uzun yıllar orada çeşitli dostluklar kurup rol yaptım. Gerek birlik açmalarımla ve girdiğim oluşumlar ile edindiğim dostluklar ile oyunu tekrar bırakmadım. Sonrasında Vendetta Roleplayde uzun yıllar role devam ettim çeşitli isimlerle. Lisedeyken SAMP çok eski bir oyun olmasından ve çok bilinmemesinden dolayı oynayan kimse ile karşılaşmıyordum fakat sınıfımda benim gibi SAMPA uzun yıllarını vermiş ve aynı şekilde bu oyunun kendisinde yeri çok büyük olan biri @psirograpth ile tanıştım. Ben samp forumlarında gezinirken denk geldi ve baya büyük bir tesadüf olmuştu. Daha önce yıllarca gerçek adını bilmediğim ama çoğu forumda ve sunucuda gördüğüm kişiyle aynı sınıfta çıktık ve beraber çeşitli sunucularda oynamaya ve rol yapmaya başladık. O zamandan bu zamana geldik ve sene 2020 oldu hala onla beraber SA:MP platformunda beraber bir şeyler elde etmeye çalışıyoruz ve yakında duyuracağımız bir projenin temelini atacak bir ekibin parçasıyız.

SA:MP dışı hayatımda neler yapıyorum?

SAMP dışında hayat beni ortaokul yıllarımdan beri tarihe sürükledi. Sürekli bir tarih merakı ve araştırma yapma isteği vardı ben de tarih sevgim için üniversite de tarih bölümü okumaya karar verdim. Şuanda Hacettepe Üniversitesi Tarih 1.sınıf öğrencisiyim. Ancak tarih konusunda gelecek şartları pek uygun olmadığı için günümüz gençlerinin çoğu gibi benim de yazılıma merakım var ve bunun üzerine araştırmalar yapıp yazılım dillerine çalışıyorum. Daha çok SA:MP pawno olayından gelen bir merakımda budur. Aktivite olarak arkadaşlarımla buluşup sohbet etmeyi, yüzmeyi, köpeğim Mathilda (Rottweiler) ile yürüyüşe çıkmayı severim.

Hangi sunucularda aktiftim ve rollerim?

[Leon]Clan Server - Kurucu - 2009
Artemis Freeroam - Kurucu
[AE] Group Freeroam - Kurucu
Artemis Roleplay - Kurucu
Yeni Nesil Roleplay - Helper
WW2 Freeroam - Animatör/Geliştirici
Nirvana Freeroam - Animatör
Vendetta Roleplay - (Uzun yıllarım geçti tüm oluşumlarda bulundum ve kendi birliklerimi de açtım rol hayatımda büyük rol oynuyor)

Şehri Alem Roleplay ve 99 RPG'de bulundum fakat rol hayatımda Vendetta ve Yeni Nesil kadar uzun soluklu oynamadım.

Kısaca SA:MP hayatımda aklıma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar
  :elsalla:

Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 22:46:22 kracauer
Magia Roleplay

DracDonix

Hoşgeldin dostum. İyi forumlar dilerim. Bende bir çok okul arkadaşım ile SAMP oynadım halen'de 3 4 kişi ile oynamaya vakit geçirmeye çalışıyoruz. Yeni projende şimdiden başarılar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

heister

Merhaba. Hoşgeldin. :)

Lineopth

kracauer

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 21 Nisan 2020, 18:40:10
Hoşgeldin dostum. İyi forumlar dilerim. Bende bir çok okul arkadaşım ile SAMP oynadım halen'de 3 4 kişi ile oynamaya vakit geçirmeye çalışıyoruz. Yeni projende şimdiden başarılar.

Teşekkür ederim sağ ol dostum.

Alıntı yapılan: heister - 21 Nisan 2020, 19:57:04

Hoşbuldum :)

Alıntı yapılan: Lineopth - 21 Nisan 2020, 19:58:15
Selam hoşgeldin.

Selam dostum hoşbuldum.

Magia Roleplay

Specter

Aramıza Hoş Geldin :)

Saygılarımla Specter...

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

psirograpth

Bu platforma daha çok uğraş vereceğiz birlikte kardeşim, hoş geldin :serefe:

#letsbemagian

kracauer

Alıntı yapılan: Specter - 21 Nisan 2020, 20:24:50
Aramıza Hoş Geldin :)

Hoşbuldum dostum :)

Alıntı yapılan: Tektabanca - 21 Nisan 2020, 20:52:55
Alıntı yapılan: Lineopth - 21 Nisan 2020, 19:58:15
Selam hoşgeldin.

Selam hoşbuldum.

Alıntı yapılan: psirograpth - 21 Nisan 2020, 22:44:30
Bu platforma daha çok uğraş vereceğiz birlikte kardeşim, hoş geldin :serefe:

Aynen kardeşim daha yapacaklarımız var  :serefe:

Magia Roleplay

Uzzy

Enkei

Tekrardan hoş geldin.  :helal:

Creutzfeld

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Henkai

Platform içerisinde tanımış olduğum şahsına münhasır sayılı insanlar arasındasın başkanım. 😉👍

kracauer

Alıntı yapılan: Uzzy - 22 Nisan 2020, 12:53:14
Hoşgeldin. :)

Hoşbuldum :)

Alıntı yapılan: Enkei - 22 Nisan 2020, 12:54:00
Tekrardan hoş geldin.  :helal:

Hoşbuldum abim :)

Alıntı yapılan: Creutzfeld - 22 Nisan 2020, 13:10:12
Alıntı yapılan: heister - 21 Nisan 2020, 19:57:04

Merhaba, hoşbuldum :)

Alıntı yapılan: Henkai - 22 Nisan 2020, 13:23:56
Platform içerisinde tanımış olduğum şahsına münhasır sayılı insanlar arasındasın başkanım. 😉👍

Çok teşekkür ederim sağolasın kankam.

Magia Roleplay

gtadelisi