GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türkiye Lokasyon DDoS attack Korumalı & Samp Sunucuları & Güvenilir Adres

Başlatan FiberGaming, 06 Eylül 2019, 18:10:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FiberGaming

Selamlar, arkadaşlar bir çok sunucu açma niyetinde bulunan ve mevcuttaki sunucu sahiplerinin. Sunucu açtıktan sonra DDoS ataklara dayanamayıp son dönemlerde sunucularını geri kapattığını görüyorum.

Konuya incelik getirmekse 7777 portlarını korumak ayrı bir ayrıcalık. Burada reklam yapmıyorum sadece kaliteyi öneriyorum kendimde kullanıyorum.

Turkey bilişim ekibi yeni cihazlarını yurt dışı saldırılarına karşı 500 Gbit DDos koruması yurt içi saldırılarına karşı 2 Gbit DDos Koruması sağlamaktadır ek olarak.

Ekip uzun süredir samp platformunda bulunmakta olup bir samp sunucusuna nasıl destek verilir çok iyi biliyor.

Satın almış olduğunuz makina ister fiziksel ister sanal cihaz olsun. 7/24 Ekranlardan izlenerek saldırı anında gerekli müdahele yapılıp tarafınızıa geri bildirim iletiliyor.

Her hangi bir platformda samp counter strike vb. Sunucu açma düşünceleri bulunan arkadaşlara gözü kapalı https://www.turkeybilisim.com/ adresini tavsiye ederim herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Bitroast

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Rouge

]Mikrotik'in Yapılandırılmış halini insanlara Özel Koruma Diye yutturan bir Firma. TurkeyBilisim firma sahibi her kimse tecrübeli olduğunu düşünmüyorum Mikrotik'i yapılandırıp ek 20 TL Ücrete vermesi ayrı bir garip durum. Korumayı aldıkları firmaya bizzat kendim sordum ne arkalarında Cisco,Juniper vb... bi Firewall var nede başka birşey. Tek Mikrotik'i yapılandırmışlar. Ha güzelmi güzel çok iyi hatta ama ek 20 TL Bir ücrete satmak garip bunu o firmanın sahibide yapabilirdi eğer tecrübeli olsaydı.
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 12:31:17 PiloT

WizcârL

Bir gram koruması olduğunu düşünmüyorum, 4-5 spoof makinesi ile tek yiyor.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rouge

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)