GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 18:27:21

Başarım Sistemi Aktif!

Başlatan Hwang, 06 Mart 2019, 00:06:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Ön Bilgi
Başarı: Forumda gerçekleştirdiğiniz bazı eylemler sonucunda size PP (PawnoTurk Puanı) kazandırır. Açtığınız başarıları bu adresten görebilirsiniz. Bazı başarılar sistem tarafından otomatik olarak verilirken bazı başarılar yöneticiler tarafından verilmektedir.

Özel Başarı: Tester, Beyaz Hacker, PawnoTurk Madalyası, PawnoTurk Nişanı ve EN Birinci başarıları için geçerlidir.

Başarı sistemi nedir?
Forumda bazı şeyler yaparak (10 gün online ol, 5000 mesaj at vb.) başarılar kazanırsınız. Son 3 başarınız, mesajlarınızın ve profilinizin sağ üst köşesinde görünür. Ayrıca PawnoTurk Puanı (PP) denen bir puan kazandırırlar. Bu puanlar şimdilik işlevsizdir fakat gelecekteki projelerimizde değerlendirilebilirler. Başarı listesine giderek başarıların listesine, kaç kişi tarafından başarıldıklarına ve en son kimlerin neyi başardığına bakabilirsiniz.

Önemli
- Kimin hangi başarıyı önceden başardığı sisteme girilmemiştir. Başarılar arasında bugüne kadar başarmış olduğunuz bir başarı varsa o başarının eylemini sadece 1 kez daha gerçekleştirerek o başarıyı tamamlayabilirsiniz. Örneğin 5.000'den fazla mesajınız varsa tekrardan 5.000 mesaj atmanıza gerek yoktur. Sadece 1 mesaj atın, ilgili başarı profilinize eklenecektir.

Not: Yönetmen Adayı, SA-MP Ölmedi, SA-MP Kralı, Rapor Et ve Sabit Konu başarıları otomatik olarak verilmez. Peki nasıl alırız?

- Tester, Beyaz Hacker, PawnoTurk Madalyası, PawnoTurk Nişanı ve EN Birinci başarıları otomatik olarak kazanılmaz. Eğer bu başarıların gerekliliklerini yerine getirdiyseniz Prisonero'ya özel mesaj göndererek bildirin. EN Birinci hariç diğer 4 başarı için kanıt sunmanız şart. Örneğin Tester başarısını istiyorsanız hatanın ekran görüntüsünü veya kısmının linkini gönderin.

Not: Bazı hatalar başarıyı almak için yeterli olmayabilir.

- Bazı başarıların tespitinde hata olabilir. Hata olduğunu düşündüğünüz başarıları bildirin.
Son düzenlenme: 16 Ekim 2019, 02:46:03 lacosapalm

Enkei

Eamon

Efsane olmuş elinize sağlık.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Levi

güzel bir düşünce, başarımlar arttırılabilir. ben pawnoturk'e katıldığımdan beri ceza almadım, bununla ilgili bir ödül de yapabilirsiniz mesela. :hm:

edit: örnek üye başarısı bugünden itibaren hesaplanılacak yazılmış fakat ben de başarım var.
Son düzenlenme: 06 Mart 2019, 02:16:52 meliodas
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Prisonero

Alıntı yapılan: meliodas - 06 Mart 2019, 02:02:21

güzel bir düşünce, başarımlar arttırılabilir. ben pawnoturk'e katıldığımdan beri ceza almadım, bununla ilgili bir ödül de yapabilirsiniz mesela. :hm:

Başarılar artacak.

Alıntı yapılan: meliodas - 06 Mart 2019, 02:02:21

örnek üye başarısı bugünden itibaren hesaplanılacak yazılmış fakat ben de başarım var.

Bugünden itibaren değil, kayıt tarihinden itibaren hesaplanacak. Konudan kaldırmayı unutmuşuz. Düzeltildi.
Son düzenlenme: 06 Mart 2019, 03:49:10 Prisonero

NexoR

Güzel sistem olmuş, yazılımcı arkadaşlar içinde bazı başarılar eklenebilir.

Backup

Profil alanı düzenlenmesi gerekiyor.

wildclaWZ

Gerçekten güzel bir uygulama/düşünce  :helal:

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

ace

JudaX

Forumlarda efsane ötesi güncellemeler geliyor, ellerinize sağlık.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Zeta

Başarılı.
Son düzenlenme: 06 Mart 2019, 18:24:12 Zeta

sweezy

Elinize ve emeğinize sağlık. Başarılı olmuş. :helal:

5YPEXE

Hoş ve güzel olmuş.
PawnoTürk Puanı kısmının sıralaması olabilir. En fazla PP'ye sahip kişileri oradan görebiliriz. Hoş olur.  :maalesef:

Codes.