GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7/MOBILE] Turk Ibiza Freeroam | server.turkibiza.net:7777

Başlatan Zhywor, 27 Şubat 2019, 00:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oyleyadaboyle

Alıntı yapılan: dpcco - 01 Ocak 2021, 00:14:33
Alıntı yapılan: oyleyadaboyle - 31 Aralık 2020, 16:15:40
Ben bunu yazmıyacaktım ama arkadaşlar kendileri yaptı bunu. Öncelikle ben "BayKURT" ile konuştum yetki işi halledilicekti fakat "Mert" ile konuşmamış. "Mert"le biraz konuştum ve arkadaşın üslupları:

Öncelikle bunu niye buraya yazıyorsun git şikayet et diyenler için büyük ihtimalle "Homelander" beni "Discord" sunucusundan "Ban"ladı ve şimdi yetkisi alındı "Discord" sunucusu "Ban"ımı açanda yok diyebilirim size herhalde "BayKURT"a bunu söylemiştim sanırım ama hallediceğini söylemişti galiba. Bir "Admin"e ben mi öğreteceğim hangi "Üslup"la konuşmasını.

Üstteki fotoğraflara gelirsek bunları diyerekten hemde "20" günlük "Ban" atmak sonra "Freezer3543" adlı arkadaşın "20" gün "Ban" atması.
Umarım gerekli işlemleri yaparsınız.

Biz yalnızca dc banının açılması için konuştuk, maalesef adminlik ile alakalı bir konuda nihai herhangi bir karar vermedim.

Hayır. "Admin"lik hakkında "Discord" ile ilgili mi sandın? Yalan söylemenin bir manası yok.

Efsun

@Alp Başarılar, sonuna kadar PES ETMEK YOK.

Alp.

Alıntı yapılan: Efsun - 06 Ocak 2021, 19:46:17
@Alp Başarılar, sonuna kadar PES ETMEK YOK.
Teşekkür ederim canım. Artık tüm komuta merkezi @xT_9000 bey'de. :)

Bilinmeyen Bey

GTAMulti Zaten Çok Güzel bir Community veya Topluluk :) Ve Bunu Multi-player'da Benimle Aynı Fikri Düşünen , Bu Oyunu Hayatta Tutanlarla Oynamak Çok Güzel Oluyor. Türk IBIZA'yıda Videoları İzleyek Öğrendim. Valla FreeRoam Kavramını Çok Güzel Yapmışsınız. Diğer Sunucular Gibi Sadece Tüm Oyuncular Olsun , Aynı map olsun değil. Pek Çok Etkinlik , Yarışlar ve Klasik FreeRoam. Ayrıca Türklerle Oynuyoruz! DAHA NE OLSUN?!  :kalp:  :serefe:  :tr:  :gtasa:  :helal:

Sprite (404 Fatal Error)

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 10 Ocak 2021, 03:13:22
GTAMulti Zaten Çok Güzel bir Community veya Topluluk :) Ve Bunu Multi-player'da Benimle Aynı Fikri Düşünen , Bu Oyunu Hayatta Tutanlarla Oynamak Çok Güzel Oluyor. Türk IBIZA'yıda Videoları İzleyek Öğrendim. Valla FreeRoam Kavramını Çok Güzel Yapmışsınız. Diğer Sunucular Gibi Sadece Tüm Oyuncular Olsun , Aynı map olsun değil. Pek Çok Etkinlik , Yarışlar ve Klasik FreeRoam. Ayrıca Türklerle Oynuyoruz! DAHA NE OLSUN?!  :kalp:  :serefe:  :tr:  :gtasa:  :helal:

Oynadıysan kullanıcı ismin nedir?

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Sprite (404 Fatal Error) - 12 Ocak 2021, 19:48:59

Oynadıysan kullanıcı ismin nedir?

Şuan Ara Verdim MTA'ya. Şuan Bozuldu. Attığım Yazı 2 gün önce..

Radless

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ocak 2021, 21:53:19
Bu nasıl bir ileti yahu daha İbizanın MTA da mı SAMP da mı olduğunu bilmiyorsun geçen de MTA da aldığın bir hatayı samp genel desteğe açmıştın?

https://www.gtamulti.com/forum/destek-masasi/herhangi-bir-server'e-girince-mta-cokuyor/

"Life's too short to hold grudges."

DracDonix

Alıntı yapılan: Radless - 12 Ocak 2021, 23:42:07
Bu nasıl bir ileti yahu daha İbizanın MTA da mı SAMP da mı olduğunu bilmiyorsun geçen de MTA da aldığın bir hatayı samp genel desteğe açmıştın?

https://www.gtamulti.com/forum/destek-masasi/herhangi-bir-server'e-girince-mta-cokuyor/

Sence SA-MP'ı bilmeyenler için normal bir durum olabilir mi? Bence normal. Çocuk sadece konuda ki videoları izlemiş konunun nereye açıldığının farkında değildir. SA-MP kitlesini yaşatanlar artık sadece old lar. Geirisi fasa fiso lolo

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Alp.

canımsın :)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Ocak 2021, 02:38:14

Sence SA-MP'ı bilmeyenler için normal bir durum olabilir mi? Bence normal. Çocuk sadece konuda ki videoları izlemiş konunun nereye açıldığının farkında değildir. SA-MP kitlesini yaşatanlar artık sadece old lar. Geirisi fasa fiso lolo

Yoo. Sıkıntı Değil. Haklı O. Ama Şöyle bişe oldu. O Konuyu Açtıktan Sonra gittim çözüm buldum. Ama Gene Farklı Bir Hata Kodlu Çökme Yaşanıyor. Bilmiyorum Aynısımı diye

Bilinmeyen Bey

MTA Destek Masası Bulamamıştım?

AdemTR

2013 yılında İbiza sunucusuna başlamıştım sonra EMRAH nickimle ANM olmuştum eski günler çok güzeldi...8 yıldır açık olması çok iyi bir başarı.

Alp.

Alıntı yapılan: AdemTR - 20 Ocak 2021, 22:23:09
2013 yılında İbiza sunucusuna başlamıştım sonra EMRAH nickimle ANM olmuştum eski günler çok güzeldi...8 yıldır açık olması çok iyi bir başarı.
14 yıl. Teşekkür ederiz. :)

Belkide Gameover

Samp konusunda Alp Abiyi tebrik ediyorum çok başarılı ve bilgili bir insan VDS Konusunda Web hosting konusunda Her türlü konuda bilgili bir insan başarıların devamını dilerim abi seviliyorsun. :) -Montana

bloodsucker

Zhywor

Merhaba Ibiza oyuncuları,

Bugün itibariyle Client sistemine geçiş yapıyoruz. Artık oyuna girebilmek için Client'i indirmeniz gerekecek. Detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Neden Client?
• Başta hile koruması olmak üzere, ban sistemi gibi pek çok sistemde korumalar üst düzeye çıkarıldı ve bazı değişiklikler yapıldı.
• Client sayesinde yeni modlar sunucuya hazır olarak eklenecek. (araç, silah ve ses modları vb.) Şimdilik sadece elegy, sultan, sabre, huntley araçları modlu.
SAMPCAC YÜKLEME DERDİ YOK, silebilirsiniz.
• Bunlar başlıca sebepler ama Client bize pek çok imkan sağlıyor. Bunları ilerleyen zamanlarda da göreceksiniz.

Client Neden Virüs Uyarısı Veriyor, Gerçekten Virüs İçeriyor mu?
• Elbette virüs içermiyor. Windows'un virüs olarak görmesinin sebebi Ibiza Client'in anti hile sistemi, dosyalarınızı ve bazı kodları inceliyor. Doğal olarak da Windows bunu virüs zannedebiliyor. Bu sadece Ibiza'da değil, tüm Client'li sunucularda var.

Nasıl İndiririm?

Windows Defender'ı ve Anti Virüs programlarını devre dışı bıraktıktan sonra,
https://turkibiza.net adresinden Client İndir butonuna basarak doğrudan indirip IbizaClient.exe'yi açmanız yeterli (**yakında detaylı video yüklenecek.**)

Client hataları için Discord sunucumuzdaki #client-hataları kanalına yazabilirsiniz.
Son düzenlenme: 03 Aralık 2022, 04:08:55 Zhywor