GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7/MOBILE] Turk Ibiza Freeroam | server.turkibiza.net:7777

Başlatan Zhywor, 27 Şubat 2019, 00:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zhywor

Turk Ibiza ilk defa 2012 yılının Mart ayında hayata geçti.
Mütemadiyen ya da o zamanki adıyla X_sTyLeR tarafından başlatılan proje,
yılların deneyimini biriktirerek bugünkü haline ulaştı. Şimdi ise Hwang'ın kurucusu olduğu
GTA Multi ile birlik olma kararı aldı. Temelleri sağlam olan iki ekip artık birlikte çalışıyor.

İlk etapta, San Andreas Multiplayer'ın ıssız olduğu dönemlerde keşfe başladı
Turk Ibiza. Gün geçtikçe emin adımlarla büyüyen, çok kısa zamanda rakiplerini
geride bırakan bu proje, MagNeteC'i keşfetti ve yeni bir anlayış benimseyerek
tartışmasız olarak diğer sunucuların düşünmediği, düşünemediği sistemleri
tasarlayıp gerçekleştirerek oyuncularımızla tanıştırdı. Sistemlerden daha çok
bir aile ve eğlence ortamı oluşturmaktan, oyuncularımızı tüm yetkililerin üzerinde
tutarak "oyuncu her zaman haklıdır" anlayışını benimsemekten, bu platformda bugüne
kadar on binlerce kişiyi bir araya getirip birçok birlik ve dostluğun yaşanmasına
ortam sağlamaktan; gurur, şeref ve mutluluk duyuyoruz.

2012 yılı ile birlikte FreeRoam kavramına Fallout, Shooter, Derby, TDM gibi
kavramları... Hot Pursuit gibi rekabet getiren oyunlarla, eğlenceye eğlence katan
sistemleri... MultiRoam (çoklu oyun odaları) sunucumuzu... Turk Ibiza farkı ve
tarzıyla Türkiye'ye ilk bizim getirmemizle değerli oyuncularımızın kalplerinde bir
kez daha yerimizi almamız bir oldu. Biz bir ekipten fazlasıyız, biz bir bütünüz.
Bu bütünlüğümüze, Türk oyuncuların gitgide yeni nesil oyunlara kayması ve
FreeRoam'ın kan kaybetmesinden dolayı MultiRoam dönemimizden bugüne tanışa
geldiğimiz, aynı zamanda SA-MP camiasının da tanıdığı ve birçok proje ile
ideallerini yakalamaya çalışan Hwang ve Inferno yönetim kadrosu ile birleşme
sağladık ve onların da desteğini bünyemize kattık.

Ve hala bizi desteklediğiniz için... siz oyuncularımızın, arkadaşlarımızın,
dostlarımızın da destekleriyle (ki teşekkürlerimizi borç biliriz) bu platformda
benzersiz ilkelerimizle dimdik durmaktan... yılmadan, usanmadan hizmet vermekten
asla vazgeçmeyecek ve sizi yüzüstü bırakmayacağız.

Mütemadiyen
Kurucu

xT_9000 & BayKURT
Sahip

MagNeteC
Geliştirici

flareoNNN
Geliştirici

aLypSe.
Geliştirici

zQrba
Geliştirici

Zhywor
Sahip Vekili

MythBaran
Yönetici

Web: www.turkibiza.net
Forum: forum.turkibiza.net
Destek: destek.turkibiza.net
IP: server.turkibiza.net:7777

Alıntı yapılan: Sancak[cN]
SA:MP'ı yaklaşık 2 yıldır oynuyorum. İlk olarak oyuna yabancı server'lar ile başladım.
Haliyle eğlenemiyordum. Ardından ilk tanıştığım Türk server'ı TurkIbiza oldu. İyiki de
oldu diyebilirim. Çünkü buradaki en kötü oyuncusundan  tutta kurucusuna kadar çok
samimi. Herkes içiçe. Gerektiği yerde geyik, gerektiği yerde resmiyet. Her şey yerli
yerinde tam zamanında oluyor. Bu da oyunu son derece eğlenceli kılıyor. TurkIbiza
dışında başka Türk server'ında oynamadın sanki diyeceksiniz evet oynadım. Ama
bunların tamamında, ya server'ımız kilitliydi, ya çalışma oluyordu, ya güncelleme
geliyordu veya kapalıydı. Bunlar dışında asla başka server'larda bulunmadım.
Bulunduğum diğer server'larda açıkcası bu tadı alamadım. Bence bunun sebebi
TurkIbiza'nın gücü, yüceliği ve evrenselliğidir. Kaldı ki hiçbir şey ücretli değil, yetkili
olmak vs. Oyuna başladığımda basit bir oyuncuydum. Şimdi ise server'ımızın as kadro
yetkililerindenim. Uzun lafın kısası, eğer freeroam oyuncusu iseniz SA:MP'da;
TurkIbiza'da oynamadan ölmeyin derim.

Alıntı yapılan: Shingatore
Şimdi millet, bizim Ibiza'ya gelişimiz cidden bayağı sıkıntılı olmuştu, çoğunuzun bildiği
olaylardan dolayı.. Daha önce hayatımda ne modunu gördüğüm, ne de bir yolla ulaştığım
insanlar yoktu, tanıyan zaten geldiğimiz tayfaydı en başta. Ortamda her sunucuda
olduğu gibi zamanla alıştık, kaynaşma her ne kadar herkesle zor olsa da, büyük bi
çoğunluğu ile sağlam ilişkilerim(iz) var artık, bir nevi ailenin parçası olduk, e tabi bu
yollardan o kadar geçtik, biz de yeni gelenlere yardım eli uzatırız tabii. :)

Sunucudaki ortam SAMP camiasının geldiği son noktaya rağmen çok iyi, olgun insanlar
çoğunlukta. İçeride cidden çok iyi insanlar var, her daim yardıma hazırlar.. Ekipteki insanlar
çok iyi zaten, admin-oyuncu ilişkisi de son derece samimi ve güzel.

Mod hakkında daha önce modun çalındığını duymuştum, o mod cidden efsaneydi, fakat eh
yine "bildiğiniz sebeplerden dolayı" çalındı, sonuç olarak o modda çok fazla emek vardı, çok
insan emek verdi. Modu çalanın yaptığı saygısızlıktır, başka birşey değil. v6 olarak yeni bir
mod bizi bekliyormuş, şu kadarını söyleyebilirim ki, çok hoşunuza gidecek. Bu kadar yani.

Uzun lafın kısası sunucudaki ekip kaliteli, mod zaten mükemmel, ortam da çok iyi.
Ibiza'yı bir deneyin, pişman olmayacaksınız.

Alıntı yapılan: SalvadoR
Turk Ibiza deyince aklıma eğlence, etkinlik,
partiler ve daha sayamadığım daha birçok şey geliyor. Animatör ekibi çok aktif ve hareketli.
Sürekli etkinlik yapıyorlar ve bizleri eğlendiriyorlar. Onlara sunucunun eğlence melekleri
diyebilirim. Admin ekibi de çok yardımsever. Sohbetteki sorularla anında ilgileniyorlar. Sunucu
modu zaten ayrı bir efsane. Yıllardır eskimeyen bir efsane.
Turk Ibiza candır can.

Alıntı yapılan: HighDreams91[eoL]
Canım sıkıldığında oturuyorum bilgisayara, giriyorum Samp'e, bağlanıyorum Turk Ibiza
sunucusuna. Derby, maraton, shooter, minigun savaşları, sniper savaşları... ve daha
sayamadığım birçok şey. Burada ne yok ki? Turk Ibiza'da bu kadar çok oyun seçeneği
varken canın sıkılması mümkün mü?
İşte beni bu sunucuya, bu oyuna bağlayan bu.

Alıntı yapılan: KoNSTanTiN
Turk Ibiza'da müthiş bir gamemode, yetkili kadrosu ve ortam var. Sunucuya girdiğinizde
çok rahat arkadaş edinebilirsiniz. Farklı minioyunlara ve etkinliklere katılabilirsiniz. Eğer
canınız benim gibi farklı bir şey yapmak istiyorsa çetelere katılabilir ve bölge için
başkalarıyla savaşabilirsiniz. Yani bu sunucuda illa ki yapacak bir şeyler bulabiliyorsunuz
ve bir daha çıkmak istemiyorsunuz.
Mutlaka uğrayın.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 10 Kasım 2022, 01:23:30 Aspera

Hwang

TURK-IBIZA yıllık yenilenen BAN-AFFI gerçekleştirilmiştir. KARA-LİSTE'de ismi bulunmayanların DISCORD - OYUN - FORUM cezaları KALDIRILMIŞTIR. Hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Keyifli günler...

Alp.

Herkus

Tekrar eskisi kadar güçlü olması dileği ile, başarılar efenim...

Can Demir

awarei

Hayırlısı olur umarım. 6 - 7 senedir bulunduğum platform. İyi dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Gelin beraber oynayalım.
Son düzenlenme: 19 Eylül 2020, 18:54:45 awarei
digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

L_Drago

Yaklaşık 2016'dan bu yana Türk-İbiza sunucusunda bulunuyorum, ilk sa-mp yüklediğimde ilk defa bu sunucuya girmiştim arkadaşım sayesinde, iyi ki de beni buna zorlamış. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum, dost sahibi oldum. Sohbeti güzeldir arkadaşların, sunucu da yetkililer oyunculara karşı her türlü imkanı sağlıyor bence bu çok hoş bir durum. Halen burayı görmemiş insanlara tavsiyemdir bir gelip görmenizi isterim açıkcası. Sunucumuz bir süredir kapalıydı, Allah'ın izniyle gece 03.00 gibi açıldı. Girdim bir baktım, özlemişim ulan dedim şahsen :D

Mert.

Türk İbiza Serverımız Tekrardan Hayırlı olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Teşşekürler.
Son düzenlenme: 19 Eylül 2020, 19:02:47 Mert.
Türk İbiza - Since 2007

Enkei

Zhywor

Özlediğim ortama ve ekibe dönmek güzel. Tekrar harika başarılara ulaşmak dileğiyle...

WenZ

İbızamız Samp Platformuna hayırlı olsun Tam Zamanında geri döndü.

aLypSe.

Buradaydım, buradayım, burada olacağım...

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

nicro

Tekrardan bizlere hayırlı olsun ortam özlenmişti

Lyan

Samp Türkiyede Freeroam serveri kalmamışken tekrardan Freeroam olarak Turk-Ibiza gibi bir sunucunun açılması bizler gibi Freeroam sever oyuncuları aşırı mutlu etti. Yakında eski tadı alacağımızdan eminim :)