GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Merhaba.

2016'dan beri yürüttüğümüz yönetim anlayışında bir revizyona gitmiş bulunuyoruz. Bir süredir planladığımız yeni revizyon sistemini, geçen hafta içerisinde hayata geçirmiş bulunuyoruz. Temel olarak tenzil/terfi anlayışı kaldırılmasıyla beraber adminsel görevlendirmelerde de değişimler oldu. Bu değişimin temel sebebi, yönetim içerisindeki iletişimi, işleyiş yapısını ve zincirleme yapısını tamamen dengelemek içindir. Bu süreç zamanla yerine oturacak ve faydalarını ilerleyen süreçte görmüş olacağız. Genel olarak bu kapsam, bir yetkilinin en başarılı olabileceği noktayı kapsıyor. Kişinin en uygun ve en iyi ilgilenebileceği alana yerleştirilmesi, o alan içerisinde başarılı olmasını ve o alandaki hizmetin maksimum kaliteye ulaşmasını sağlayacaktır. Bir yönetim üyesi, başarısız olduğu için tenzil edilmiş veya başarılı olduğu için terfi edilmiş mantığı, bu dönem içerisinde yer almayacak. Sizler de, bu sürece zamanla hakim olacaksınız.

Faydalarını ilerleyen günlerde görmek dileğiyle, sevgiler.
YN:CNR Ekip ve Sunucu Bilgileri: https://www.yeninesilcnr.net/index.php?topic=48.0

Ek bir husus olarak mobil kullanıcıların sunucuya giriş yapabilmesi için iyileştirmeler yapıldı. Bu konu hakkında duyurumuz ve SA:MP mobil ile YN:CNR sunucusuna nasıl giriş yapılır sorusunun cevabı için aşağıdaki link sizlere yardımcı olacaktır.

https://www.yeninesilcnr.net/index.php?topic=32959.0

Bilinmeyen Bey

DracDonix

Başlıkta ki "80.93.220.90:77777" port'a dikkat.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Backup

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Şubat 2021, 12:13:07
Başlıkta ki "80.93.220.90:77777" port'a dikkat.

Amann canım fazla olsun eksik olmasın. Düzeltildi teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 25 Şubat 2021, 10:19:48
Başarılar Dilerim  :helal:  :serefe:  :tr:

Teşekkürler :serefe:

Barbaria

24.02.2021
-Güncelleme Notları-

• Bu süreçten sonra oyuna 10 gün girmeyen kişilerin evleri boşaltılacak.
  • Bir adet soygun mekanı eklendi: Fanny Batter's Brothel
  • Çeteler için ele geçirme mekanı eklendi: Easter Bay Chemicals
  • Yeni bir düello mekanı eklendi: Planlama Departmanı
  • Birkaç soygun mekanının içi değiştirildi.
  • /yardim güncellendi, /gozalti için rütbe sınırlandırması getirildi.
  • CAPD için asansör sistemi geliştirildi ve ekipman bölüm alanı genişletildi. CAPD binası içerisinde bazı odalar özelleştirildi.
  • Silah fiyatları yapılandırıldı. Yetkililer için yetkisel anlamda düzenlemeler yapıldı.

Bug-FIX güncellemeleri
  • Birkaç ölçüde bug/fix

YN:CNR Developer

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Barbaria - 25 Şubat 2021, 15:28:15
24.02.2021
-Güncelleme Notları-

• Bu süreçten sonra oyuna 10 gün girmeyen kişilerin evleri boşaltılacak.
  • Bir adet soygun mekanı eklendi: Fanny Batter's Brothel
  • Çeteler için ele geçirme mekanı eklendi: Easter Bay Chemicals
  • Yeni bir düello mekanı eklendi: Planlama Departmanı
  • Birkaç soygun mekanının içi değiştirildi.
  • /yardim güncellendi, /gozalti için rütbe sınırlandırması getirildi.
  • CAPD için asansör sistemi geliştirildi ve ekipman bölüm alanı genişletildi. CAPD binası içerisinde bazı odalar özelleştirildi.
  • Silah fiyatları yapılandırıldı. Yetkililer için yetkisel anlamda düzenlemeler yapıldı.

Bug-FIX güncellemeleri
  • Birkaç ölçüde bug/fix

Server'e girmedim ancak Update Hakkında Yorumumu Söyleyem; 10 gün girmeyen oyuncuların evlerini boşaltmak güzel ve gerekli bir fikir , cünkü diğer oyuncular ev bulamıyor veya çok daha pahalısını almak zorunda kalıyor.

Fanny Batter's Brothel , GTA San Andreas'ta olduğunu düşünmüyorum. San Andreas'ın Ülke olarak ezbere , Ve Sokak/Cadde Yerlerini kendi Sokağımdan daha iyi biliyorum. Ancak Burayı Duymadım.

Easter Bay Chemicals Güzel bir mekan , SF'in Kral Noktalarındandır. Tam Soygunluk Alandır

Yani Kısacası Cok Güzel bir Update

Barbaria

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 25 Şubat 2021, 16:06:41
Fanny Batter's Brothel , GTA San Andreas'ta olduğunu düşünmüyorum. San Andreas'ın Ülke olarak ezbere , Ve Sokak/Cadde Yerlerini kendi Sokağımdan daha iyi biliyorum. Ancak Burayı Duymadım.

Burada yer alan "Fanny Batter's Brothel" aslında bir interioru kapsıyor. Genel olarak wiki ve interior sayfalarında, bu adla biliniyor. Biz de bir soygun mekanı oluştururken, adının bu yönde olmasını uygun bulduk.
Öte yandan değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. @Bilinmeyen Bey

Barbaria

• Bundan böyle evlerinize yeni bir interior(evin içi) alabileceksiniz. 39 tane birbirinden farklı interior eklendi.
  • /evmenu > Ev Dizayn bölümü, satın alma bölümüdür. 1-2-3-4-5 level evler için tasarım alanları eklendi. 1 level eve sahipseniz, 2-3-4-5 level evlerin tasarımlarını satın alamazsınız. 2 level eve sahipseniz, 1-2 level evler için ayrılmış tasarımları satın alabilirsiniz ancak 3-4-5'i satın alamazsınız. 4 level eve sahipseniz, 1-2-3-4 level için ayrılmış interiorları satın alabilirsiniz ancak 5 level evler için ayrılmış interioru satın alamazsınız. Beş ve yukarısına sahipseniz, dilediğiniz interioru alabilirsiniz.
  • Interiorları görmek için /evgez komutu eklendi. Evin sahibiyseniz ve evinizin içindeyseniz, bu komutu yazarak hangi evin içini gezmek istiyorsanız, onun numarasını yazmalısınız. Numaralar 0-38 arasındadır.
    Bu numaralar aynı zamanda /evmenu > Ev Dizayn yani satın alma bölümünde, en sağ tarafta yazar. /evbilgi EV ID girerek de hangi kullanıcının, hangi numaralı interioru kullandığını da görebileceksiniz.
    /evgez komutu 15 saniyede bir kullanılabilir ve 20 saniye boyunca gezme hakkınız vardır. Tüm interiorları gezebilirsiniz. Beğendikten sonra /evmenu ile satın alma işine geçebilirsiniz.
  • Bu sistemin ardından bütün kullanıcıların evinin içi, tek odadan oluşan bir interior olacaktır. Satın alıp/almamak ev sahibinin kendi isteğine kalmıştır.
  • Evi eğer sisteme satar veya 10 gün girmediğinizden dolayı silinirse, satın aldığınız interior da silinecektir.
  • Başka bir kullanıcıya evinizi sattığınız zaman, kullandığınız interior da karşı tarafa geçecektir. Sahip olduğunuz interiorun fiyatını, evinizi satılığa çıkardığınız zaman ekleme hakkınız da vardır.

Lloyd

Ergenliğe yeni girmiş çocukların sampa başlama mekanı olan bir oyun modu olduğu için kitlenin ne kadar toxic olduğunu anlatmaya gerek yok. sunucuya kurulduğu tarihte kaydolan birisiyim, mod'a faydam da olmuştur zamanı geldiğinde fakat  sunucunun çoğu, fazla soygun ve varolan parasından dolayı gelen rahatlıktan dm&troll olduğu için yeni bir kayıtsanız yarım saatten fazla kalınca tilt olup sampı silebiliyorsunuz ki bunu herhangi bir Hp modunda zaman geçirmiş biri bile çok iyi bilir.

Olayın içinde benimde olduğum ve tilt olduğum bir olay daha şöyle gelişti;

Normalde cnr oynamıyorum fakat arkadaşımın isteğiyle gece 00-01 saatlerinde serverde günün stresini atmak ve zaman öldürmek için giriyoruz fakat her seferinde iki tane eleman (bazen yandaşları da oluyor onları katmıyorum) yaşları yine 15lerinde çok eminim, sürekli bize focus atıp araçlarımızı patlatıyor,oyunu oynama hevesimizin ırzına geçiyorlar. Buna ek, aracımızı patlatırken araçta olduğundan dolayı aranma almıyor ve adamı yanımızdan uzaklaştıramıyoruz,aranması beyaz olduğundan dolayı da kesemiyoruz.Bu seferde chat yapıp daş-ak geçer gibi konuşuyor. Bunu da geçtim, savaşıyoruz bu seferde kaçiriyor ve kaçirdiği araçta müdahele edemeden kesebiliyor,keserken de yine aynı şekil chatten daş*ağını geçiyor. Makas alabiliyoruz ama nereye kadar... Sürekli kişileri rapor etmeme rağmen admin kadrosunun vasıfsızlığından hiçbir şey yapılmadı, olay her gün süregeldi.Çocukları discorda davet ediyorum konuşmak için gelmiyorlar neden yaptıklarını sorduğumuzda da zevk meselesi vs gibi daş*ak kelimelerle cevap alıyoruz. En sonunda tilt olduğumdan dolayı chatten ettiğim laflardan  kalıcı :) ban yedim. Ben banlanmasında değilim ama gerçekten çok yazık.
Sunucu sahiplerine ve sunucuyu karalamıyorum sadece sitemimi dile getirdim. Fakat cnr mod'u ve mod'un kitlesi anlatılamayacak kadar vasıfsız ve küçük çocuklardan oluşuyor.
Allah sabır versin kardeşim,benimki tükendi.
@Backup
Son düzenlenme: 21 Mart 2021, 11:48:24 Lloyd

Backup

Alıntı yapılan: Lloyd - 21 Mart 2021, 03:07:23
Ergenliğe yeni girmiş çocukların sampa başlama mekanı olan bir oyun modu olduğu için kitlenin ne kadar toxic olduğunu anlatmaya gerek yok. sunucuya kurulduğu tarihte kaydolan birisiyim, mod'a faydam da olmuştur zamanı geldiğinde fakat  sunucunun çoğu, fazla soygun ve varolan parasından dolayı gelen rahatlıktan dm&troll olduğu için yeni bir kayıtsanız yarım saatten fazla kalınca tilt olup sampı silebiliyorsunuz ki bunu herhangi bir Hp modunda zaman geçirmiş biri bile çok iyi bilir.

Olayın içinde benimde olduğum ve tilt olduğum bir olay daha şöyle gelişti;

Normalde cnr oynamıyorum fakat arkadaşımın isteğiyle gece 00-01 saatlerinde serverde günün stresini atmak ve zaman öldürmek için giriyoruz fakat her seferinde iki tane eleman (bazen yandaşları da oluyor onları katmıyorum) yaşları yine 15lerinde çok eminim, sürekli bize focus atıp araçlarımızı patlatıyor,oyunu oynama hevesimizin ırzına geçiyorlar. Buna ek, aracımızı patlatırken araçta olduğundan dolayı aranma almıyor ve adamı yanımızdan uzaklaştıramıyoruz,aranması beyaz olduğundan dolayı da kesemiyoruz.Bu seferde chat yapıp daş-ak geçer gibi konuşuyor. Bunu da geçtim, savaşıyoruz bu seferde kaçiriyor ve kaçirdiği araçta müdahele edemeden kesebiliyor,keserken de yine aynı şekil chatten daş*ağını geçiyor. Makas alabiliyoruz ama nereye kadar... Sürekli kişileri rapor etmeme rağmen admin kadrosunun vasıfsızlığından hiçbir şey yapılmadı, olay her gün süregeldi.Çocukları discorda davet ediyorum konuşmak için gelmiyorlar neden yaptıklarını sorduğumuzda da zevk meselesi vs gibi daş*ak kelimelerle cevap alıyoruz. En sonunda tilt olduğumdan dolayı chatten ettiğim laflardan  kalıcı :) ban yedim. Ben banlanmasında değilim ama gerçekten çok yazık.
Sunucu sahiplerine ve sunucuyu karalamıyorum sadece sitemimi dile getirdim. Fakat cnr mod'u ve mod'un kitlesi anlatılamayacak kadar vasıfsız ve küçük çocuklardan oluşuyor.
Allah sabır versin kardeşim,benimki tükendi.
@Backup

Oyun kurallarımızda bu durumun karşılığı mevcut. Yeterli kanıtlar ile şikayet açıp bizlere bildirmeniz durumunda gereken işlem yapılırdı. Adminler hakkında şikayetlerinizi ise ticket sistemi üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Vasıfsız dediğiniz admin kadrosunun başında bu platforma yıllarını vermiş kişiler bulunuyor.

Ayrıca olaya tek taraflı bakamayacağımdan adminlerin hatası olup olmadığını savunamam fakat sunucuda yapılan her şeyin bir karşılığı oluyor. Siz ise sakin kalamayıp yasaklanmışsınız.

Pesimist

Sunucunun gelmiş geçmiş en iyi Kara Liste üyesiyim, bir ödül hak ediyorum :D(!)
Başarılar.

Sulozzy

Backup

Barbaria

01.05.2021
-Güncelleme Notları-

• Tarih/saat sistemi eklendi.
  • YNA mesleğinin dış harita tasarımı ve ofisi değiştirildi.
  • CIA mesleğinin dış harita tasarımı baştan yapıldı, harita başka alana taşındı. Bununla beraber kapı/uydu patlatma sistemi kaldırıldı.
  • Domino's Pizza eklenerek soyulabilecek alan haline getirildi.
  • Jethro's Repair eklenerek soyulabilecek alan haline getirildi.
  • /sigara artık direkt alınabiliyor.
  • Koton mapi ve soygun mekanı kaldırıldı, animasyonlarda ufak düzenlemeler yapıldı.
  • CAPD'de rütbenize göre nickinizin üstünde rütbeniz yazıyor.
  • CAPD'de skin, aksesuar vb sorunlar kalıcı olarak çözüldü ve sistem stabil hale getirildi.
  • Terk edilmiş fabrika mapi eklendi. Bu sistemle ilgi detaylar spoiler içerisindedir.