GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Realty Roleplay - Hatasız Paketi!

Başlatan Popskek, 25 Mayıs 2021, 13:59:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Popskek

-
Son düzenlenme: 29 Haziran 2021, 13:07:27 DracDonix Sebep: B.K
Hüseyin Çelik...

!Uzi

Rodeiun

SDFKGNDPFSKNDGSĞKGNOPGFNDĞN unique indir > unique yazanları realty yap > mod galerisi > yeni konu > REALTY ROLEPLAY HATASIZ PAKEt

Popskek

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Mayıs 2021, 14:21:35
SDFKGNDPFSKNDGSĞKGNOPGFNDĞN unique indir > unique yazanları realty yap > mod galerisi > yeni konu > REALTY ROLEPLAY HATASIZ PAKEt
İçindeki paket hatalarını düzelltim eğer yanlış birşey yaptıysam söyle

Hüseyin Çelik...

PinkFinger

Hata.exe : BU DOSYALAR İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL. BEKLEYİN SIFIRDAN KODLAYACAĞIM.

ASDFASFASF

Popskek

Alıntı yapılan: PinkFinger - 25 Mayıs 2021, 14:46:10
Hata.exe : BU DOSYALAR İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL. BEKLEYİN SIFIRDAN KODLAYACAĞIM.

ASDFASFASF
:( peki

Hüseyin Çelik...

PinkFinger

Başkalarına beni kötü anlatman seni haklı yapmaz ki, neyin kafasını yaşıyorsun? DC sunucusundan kendin çıktın. Oda yetmedi VDS'i sinsice patlattıp kendin gittin. Birde gelmiş burada laf kalabalığı yapıyorsun. Bu şahısın yazdıklarına aldırış etmeyin.

Popskek

Alıntı yapılan: PinkFinger - 25 Mayıs 2021, 14:54:41
Başkalarına beni kötü anlatman seni haklı yapmaz ki, neyin kafasını yaşıyorsun? DC sunucusundan kendin çıktın. Oda yetmedi VDS'i sinsice patlattıp kendin gittin. Birde gelmiş burada laf kalabalığı yapıyorsun. Bu şahısın yazdıklarına aldırış etmeyin.
1 Developer'dan Sen Attın Ben Değil 2 Kişinin 3 Kişinin Sözüne Bakıyorsun Çıktığım Anda Vds'den Çıktım Vds'ide Patlatmadım DDOS Yediğinde Bilgileri Sildim Zarar Gelmesin Diye Senide Kötülemiyorum. Şahıs Değil.

Hüseyin Çelik...

PinkFinger

Bu yaş da bu kadar yalan söylüyorsan, ilerideki halini düşünemiyorum. Yazık

Popskek

Alıntı yapılan: PinkFinger - 25 Mayıs 2021, 15:09:08
Bu yaş da bu kadar yalan söylüyorsan, ilerideki halini düşünemiyorum. Yazık
Pekala Yalanlarımı Söylesene Bir?

Hüseyin Çelik...

!Uzi

Saçma bir sunucu, saçma bir platform için bu kadar kavga etmenizi anlayamadım. Zaten sunucu modu zamanında paylaşılmış Unique modu sadece değiştirmeler yapılmış.

Hüseyin çelik adlı çocuk 13 yaşındadır ve kendisi zamanında Hera abisinin yanında bağıra bağıra özür dileyen bir çocuk, 2 cleo sokma taktiği öğrenip kendisini ilah sanan bir çocuk.

Kıymetli dostlarım! İnanmayın şöyle şeylere!

Popskek

Alıntı yapılan: !Uzi - 25 Mayıs 2021, 15:14:23
Saçma bir sunucu, saçma bir platform için bu kadar kavga etmenizi anlayamadım. Zaten sunucu modu zamanında paylaşılmış Unique modu sadece değiştirmeler yapılmış.

Hüseyin çelik adlı çocuk 13 yaşındadır ve kendisi zamanında Hera abisinin yanında bağıra bağıra özür dileyen bir çocuk, 2 cleo sokma taktiği öğrenip kendisini ilah sanan bir çocuk.

Kıymetli dostlarım! İnanmayın şöyle şeylere!
yazık

Hüseyin Çelik...

Sawyer

Platformu emanet ettiğimiz gençlere bak köpek gibi birbirinizi yiyorsunuz...

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Efsun

Alıntı yapılan: Sawyer - 25 Mayıs 2021, 15:19:33
Platformu emanet ettiğimiz gençlere bak köpek gibi birbirinizi yiyorsunuz...

sharax