GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

|•[TURK]•| Kaf_Kef Online®™ |•[0.3.7]•| IP >181.214.223.38:7777

Başlatan Destan, 20 Nisan 2020, 16:29:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Hocam keşke direkt hemen açmasaydınız, bir şeyler yapıp açsaydınız.
Örnek veriyorum bir kitle edinin ve sunucuyu öyle açın.
Direkt sunucuyu açıyorsunuz kimsenin haberi olmuyor, kitleside olmuyor öyle kalıyor sunucu.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Krozfayer

Başarılar dilerim, umarım geçmişde ki gibi başarılı dönemler geçirirsiniz.
Son düzenlenme: 21 Nisan 2020, 05:53:20 Krozfayer

kracauer

Hayırlı olsun bir zamanların sağlam sunucusuydu

Magia Roleplay

Destan

Alıntı yapılan: Metafor - 21 Nisan 2020, 02:39:04
Direkt sunucuyu açıyorsunuz kimsenin haberi olmuyor, kitleside olmuyor öyle kalıyor sunucu.

Acelemiz yok önemli olan şuan sunucunun açık olması. Ekibe gelirsekte bizim eski ekiptekiler kimi evlendi çocuğu oldu kimi iş sahibi gelemiyor artık :D o sebeple ekip zaman zaman oluşur diye düşünüyorum

Joker

Görünce duygulandım, eskilerin efsanesidir. O zamanlar için araba alma, satma olayı rp'ye girişecekler için nimetti. Her şey tadında ve zamanında güzeldi. Başarılar Deniz ve kardeşler.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

GokhanTRGT

Alıntı yapılan: Joker - 21 Nisan 2020, 11:13:49
Görünce duygulandım, eskilerin efsanesidir. O zamanlar için araba alma, satma olayı rp'ye girişecekler için nimetti. Her şey tadında ve zamanında güzeldi. Başarılar Deniz ve kardeşler.
Teşekkurler bizimde yaşlarimiz 24 - 26 arasi inanin zevkine açtik hobi olarak kodlama yapiyoruz zaman geçiriyoruz maksat eğlenmek sağol yorumun için

Eamon

Alıntı yapılan: Destan - 21 Nisan 2020, 07:54:30

Acelemiz yok önemli olan şuan sunucunun açık olması. Ekibe gelirsekte bizim eski ekiptekiler kimi evlendi çocuğu oldu kimi iş sahibi gelemiyor artık :D o sebeple ekip zaman zaman oluşur diye düşünüyorum

Bundan 1 sene önce felanda aynı şekilde sunucu açmıştınız fakat sunucu tutmamıştı. Şuan ki SAMP kitlesi tamamen Roleplay sunucularına yöneldi. O dönemde durumlar aynıydı ve ben yine böyle bir yorum yapmıştım. Bu konuyu ilk okuduğumda sunucuyu hemen açacağınızı düşünmemiştim ama şimdi bakıyorum sunucuyu açmışsınız ve sunucu oyuncu bile çekmiyor. Alan adı bile almamışsınız, ücretsiz alan adı almışsınız sanırım.

Şuanki samp döneminde ekibi olmayan, kitlesi olmayan hiç bir freeroam sunucusu veya her hangi bir sunucu tutmaz. Samp listesinden Roleplay sunucularının oyuncu sayılarına bakarsanız zaten anlarsınız. Kaf Kef Online dediğimiz sunucuda sadece araç sahibi olma sistemi var başka bir sistemi yok. Zaten dün bir arkadaşla sunucuya girip bir baktım ve gördüm ki direkt sunucuyu açmışsınız. Örnek olarak kayıt olma sisteminde ve maaş sisteminde bug vardı.

Bu platformda bir çok kişi sunucu açıyor ve çoğunun yaşıda küçük ve heves için sunucu açıyorlar. Onlara zaten bir şey diyemezsin, heves almak için sunucu açıyorlar ama bildiğim kadarıyla sizler eski samp oynayan kişilersiniz bu yüzden bu tür şeyleri bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Olayları zamana bırakırsan ve hiç bir şey yapmazsan hiç bir şey olmaz zaten.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Destan

Alıntı yapılan: Metafor - 21 Nisan 2020, 18:08:08
Alıntı yapılan: Destan - 21 Nisan 2020, 07:54:30

Bundan 1 sene önce felanda aynı şekilde sunucu açmıştınız fakat sunucu tutmamıştı. Şuan ki SAMP kitlesi tamamen Roleplay sunucularına yöneldi. O dönemde durumlar aynıydı ve ben yine böyle bir yorum yapmıştım. Bu konuyu ilk okuduğumda sunucuyu hemen açacağınızı düşünmemiştim ama şimdi bakıyorum sunucuyu açmışsınız ve sunucu oyuncu bile çekmiyor. Alan adı bile almamışsınız, ücretsiz alan adı almışsınız sanırım.

Şuanki samp döneminde ekibi olmayan, kitlesi olmayan hiç bir freeroam sunucusu veya her hangi bir sunucu tutmaz. Samp listesinden Roleplay sunucularının oyuncu sayılarına bakarsanız zaten anlarsınız. Kaf Kef Online dediğimiz sunucuda sadece araç sahibi olma sistemi var başka bir sistemi yok. Zaten dün bir arkadaşla sunucuya girip bir baktım ve gördüm ki direkt sunucuyu açmışsınız. Örnek olarak kayıt olma sisteminde ve maaş sisteminde bug vardı.

Bu platformda bir çok kişi sunucu açıyor ve çoğunun yaşıda küçük ve heves için sunucu açıyorlar. Onlara zaten bir şey diyemezsin, heves almak için sunucu açıyorlar ama bildiğim kadarıyla sizler eski samp oynayan kişilersiniz bu yüzden bu tür şeyleri bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Olayları zamana bırakırsan ve hiç bir şey yapmazsan hiç bir şey olmaz zaten.

Öz eleştirinize karşı net ceveplarım olacak öncelikle bazı durumları belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz bu işlerden hiç para kazanmadık kazanmıyoruz da ne gidecekse cebimizden gitmekle beraber alan adı için sadece beklemedeyiz. Şuan kafkef adı altında alan adı alamıyoruz zamanında saçma sapan clonlar işgal etmişler. Sunucuyu hemen açmak derken olduğu gibi açmadık bir çok bug vardı zaman zaman düzeltiyoruz. Biz eski kafalı adamlarız çok büyük beklentilerimiz zaten yok benim yaşım geldi 26 oldu neredeyse, evet belki yaşla alakası yok ama geleceğe dair büyük planlarımız olmadığı için bu şekil adımlar atıyoruz bu arada bu gün akşam 10-11 arası sunucumuz Hosted'e geçiş yapacak. Evet belki sunucuda çok ahım şahım özellikler yok ama tanıtımımda ön söz olarak belirttiğim metni okumanızı tavsiye ederim dediğim gibi bizler buraya oyun oynamaya geldik büyük projeler peşinde olsaydı inanın bu sunucuyu zaten açma gibi bir işimiz olmazdı ve ben illede kaf_kef diyorum çünkü bu sunucunun çok büyük bir geçmişi var bende ve ekibimde. Saygılarımla ..

Xchatt

Oyuna girdim fakat amacımızın ne olduğunu pek kavrayamadım , başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Destan

Alıntı yapılan: Xchatt - 21 Nisan 2020, 22:10:27
Oyuna girdim fakat amacımızın ne olduğunu pek kavrayamadım , başarılar.

Amaç Ön Söz'de belirtilmiştir, Teşekkürler.

2Pac

Hayırlı olsun tekrardan başarılar

Aiakos

Çocukluğum canlanıyor gözümde... Başarılar :)

RuLinGS

Discord davetini yenileyip atar mısınız?

blody

Sampı bırakmış biri olarak foruma gireyim dedim ve sampa ilk başladığım zaman popüler olan sunucuyu tekrar görmek güzel bişey.Ben bu modu bi Advance online de gördüm bide sizde.
Yanlış hatırlamıyorsam siz o sunucunun sahipleriyle yakın arkadaştınız.Başarılar.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 19:24:30 blody

HakanUnique

SA-MP'de oynadığım ilk sunucuydu. Yeni görüyorum ve hemen geliyorum. :) Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2020, 22:25:45 HakanUnique