GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Roman Bellic ve Luis Lopez GTAMulti`ye ve Türk Oyunculara Başarılar Diledi!

Başlatan lazlow, 18 Şubat 2020, 18:28:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

CagdasVR

Uzzy

GtaMulti kendini aştıkça aşıyor, helal olsun elinize sağlık. :)

lazlow

Yeni ve iyi bir haberimiz var: Rockstar Games'in bir başka oyunu olan Bully'in ana karakteri Jimmy Hopkins de GTAMulti'ye ve Türk oyunculara başarılarını iletti.

Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 19:13:41 lazlow

heister

Çok güzel haberler görüyorum her girişimde. Daha önce üye olmalıydım bu siteye oyunla ilgili soru sormak için üye oldum yeni üye olduğuma pişmanım.

Uzzy

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Şubat 2020, 19:33:32

Yeni ve iyi bir haberimiz var: Rockstar Games'in bir başka oyunu olan Bully'in ana karakteri Jimmy Hopkins de GTAMulti'ye ve Türk oyunculara başarılarını iletti.

Harikaa

Desky

Bize böyle haberlerle gelin kaç tane GTA sitesi biliyorum Türkçe yada yabancı bunu tek siz yapıyorsunuz ve bu işe değer veriyorsunuz bizim için teşekkürler. :tr:

lazlow

Alıntı yapılan: Desky - 26 Şubat 2020, 16:55:14
Bize böyle haberlerle gelin kaç tane GTA sitesi biliyorum Türkçe yada yabancı bunu tek siz yapıyorsunuz ve bu işe değer veriyorsunuz bizim için teşekkürler. :tr:
:helal:
Son düzenlenme: 15 Eylül 2020, 22:05:49 lazlow

Tommy Vercetti

Siz kesin GTA 6'da karakter olarak oyuna dahil olacaksınız görüşmediğiniz karakter kalmadı. :D Tebrik ederim çok büyük işler bunlar.

Lineopth

Yol verin GTAMulti en tepeye geliyor :kral: Gururlandıran haberler..

gtadelisi

Gün geçtikçe başarılarınıza başarı katıyorsunuz, ciddi anlamda takdir ediyorum sizi.

Goddeww

GTAMULTI, GtaTürk kadar tanınmaya emin adımlarla devam ediyor.

NikolaiS

Mükemmel işler başarılıyor, zamanında kapanan bir forumu andırıyorlar ve gururlandırıyorlar.
Başarılar dilerim, takipteyim bu güzel işleri.

4Justice$