GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Nisan 2025, 03:36:26

GTA 5 Tam Çözüm - Senaryo

Başlatan lazlow, 20 Ocak 2020, 18:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan

Lineopth

Konuya girince bilgisayarım çöktü resmen mükemmel detaylı bir konu. Eline sağlık teşekkürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Lineopth - 22 Ocak 2020, 17:37:44
Konuya girince bilgisayarım çöktü resmen mükemmel detaylı bir konu. Eline sağlık teşekkürler.
Farkındayım ancak yapacak başka bir şey yok :D konuyu hazırlarken bile sığmadı, böle böle paylaştım

Tommy Vercetti

Spoiler yememek için okumadım ama okuyacağım. Emeğe saygı için yorum bırakıyorum. Teşekkür ederim.

lazlow

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 24 Ocak 2020, 16:37:44
Spoiler yememek için okumadım ama okuyacağım. Emeğe saygı için yorum bırakıyorum. Teşekkür ederim.
Çok da aşırı spoiler yok aslında. Yani Trevor, Michael ve Franklin'de olabilir ama oyunu oynarken okusan daha iyi olur. Oyunu oynamadan okusan anlamayabilirsin çünkü.

DracDonix

Fena ellerine sağlık

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gtadelisi

Tüm görevleri yeniden yapmış da, oyunu bitirmiş gibi oldum. Bu duygu için öncelikle @lazlow'a teşekkürler.

Konuya verilen emeğin fazlasıyla büyük olduğu ortada. Böyle bir konuya yorum bırakmadan geçemem. GTA 6 çıktığında değerli Editör lazlow ile GTA 6 konularına değinmek isterim. Tabii ki, lazlow da kabul ederse. :)

lazlow

Alıntı yapılan: gtadelisi - 30 Ocak 2020, 14:05:28
Tüm görevleri yeniden yapmış da, oyunu bitirmiş gibi oldum. Bu duygu için öncelikle @lazlow'a teşekkürler.

Konuya verilen emeğin fazlasıyla büyük olduğu ortada. Böyle bir konuya yorum bırakmadan geçemem. GTA 6 çıktığında değerli Editör lazlow ile GTA 6 konularına değinmek isterim. Tabii ki, lazlow da kabul ederse. :)
Teşekkürler, tabii ki neden olmasın :helal:

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık. :)

vladovin

Eline emeğine sağlık

Shade

Aslında güzel derli toplu ve düzenli olay örgüsü ile Senaryosu güzel fakat içinde bulundurduğu Hollywood klişelerinden dolayı bu oyunun Senaryosu ve Görevleri bana hep tutarsız gelmiştir zaten hangimiz bu oyunu Senaryosu için sevdik ki?

Eamon

Alıntı yapılan: Shade - 11 Aralık 2020, 02:33:21
Aslında güzel derli toplu ve düzenli olay örgüsü ile Senaryosu güzel fakat içinde bulundurduğu Hollywood klişelerinden dolayı bu oyunun Senaryosu ve Görevleri bana hep tutarsız gelmiştir zaten hangimiz bu oyunu Senaryosu için sevdik ki?

Haklısın, bende oyunu bitirdim fakat senaryosu benimde pek hoşuma gitmedi.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Impeccable

Alıntı yapılan: Shade - 11 Aralık 2020, 02:33:21
Oyunun senaryosu çok iyi olmasa da aksiyon bakımından muhteşem.

Gladiator

Eline sağlık harika olmuş:helal: