GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Seaeagle

Olacakla öleceğe çare bulunmuyor,yapacak birşey yok.

-Bertan ;)
Son düzenlenme: 11 Ocak 2021, 16:15:10 Seaeagle

Katya

Safarinin bana kattığı tek şey dostluklar oldu onun dışında hainliğin bol olduğu bir sunucuydu herkes birbirinin arkasından kuyu kazıyordu burada adminin arkasından konuşup onun yanına gidip seni şikayet ediyordu falan filan. Güzel bir devirdi 2018 den sonra SF ortamı bitti.

Papaz

Alıntı yapılan: Korsetto - 04 Ekim 2020, 17:31:59
Bırakalı kaç yıl olmuş, forum bile değişmiş. Ben de Safaride belirli dönemlerde helperlik yapmıştım. Eskileri konuşacaksak bence bu servera gelip gidenlerden en iyi admin Ramizdi, oyun içi bi karakteri vardı adını hatırlayamadım. O adamın döneminde ben iemdeydim ve adamın pasladığı roller çok iyiydi. MİT ve İEMİ birlikte yönetiyordu hatırladığım kadarıyla iemi alıp sıfırlayıp 30 kişi almıştı. 60-70 kişilik roller çeviriyordu. Onun dışında Batuhan Kural vardı o da iemdeydi. Turgutu savunanlar olmuş, arkadaş rol bilgisi bile yoktu adamın. Rolde mekanını bastık diye adam h2 den h1 e düşürdü beni.
Ramiz miydi xd Ramiz zamanında helperdim ramiz egoist adamın tekiydi anca bağırmayı biliyordu safarinin eski zamanları özleniyor burada koca bir nostalji yatıyor sadece en iyisi kapatıp gitmeleri zaten safariyi bırakan SA:MP'da oynamıyor genel olarak

Shaw aka yilmaz

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 09 Ocak 2021, 22:41:25
Sunucunun A8'i ve diğerleri tarafından yükseltilmiş, sunucu sahibinin korona nedeniyle sunucuya dönmesi sonucu bitmiş bir sunucudur. Geçmiş olsun. Bi otursa düşünse keşke. Ulan bu yükselen adamlar bırakıyor. Acaba niye? Keşke sunucuyu doğru düzgün biri satın alsa. Belki kurtulur.
dogancan? noldu ya? ben anlamadım? adminken on numara sunucu falan diyordun?

Bliss

twoground

kurallar eskisine dönse, bi ban affı gelse adminler eskisi gibi adam akıllı dursa 50-60 kişiden bence en azından 120'ye çıkabilir ama inatla yok biz düzeltiriz diyorsunuz fakat düzeltemiyorsunuz beyler, olmuyor.

Supra

At gözlüklerinizi çıkarıp eski güzel günlerine döneceğine veya en azından düzeleceğine dair inanç beslediğiniz o pembe rüyalarınızdan uyanmanızı tavsiye ederim. Acemi roleplayer yetiştirme yurdu / rollü dm sunucusu veya adına her ne derseniz. Safari ömrünü doldurdu.

RaideNN

Alıntı yapılan: Supra - 28 Ocak 2021, 07:16:31
At gözlüklerinizi çıkarıp eski güzel günlerine döneceğine veya en azından düzeleceğine dair inanç beslediğiniz o pembe rüyalarınızdan uyanmanızı tavsiye ederim. Acemi roleplayer yetiştirme yurdu / rollü dm sunucusu veya adına her ne derseniz. Safari ömrünü doldurdu.
Dostum şöyle diyim sunucuya o kadar para yatıran insan var belkide sponsor admin alan kişiler var sunucuya düzen gelirse ve ban affı politikalarda da değişiklik uygulanırsa düzelir burası.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

!KronosS

Yönetim kara listedeki kişileri kadroya aldıkça , disiplinsizlik devam ettikçe sunucunun yükselmesi sadece rüyadır. Eğer toparlanmak isteniyorsa yönetime getirilen kişilerin değiştirilip gerçekten yapabilecek kişilerin verilmesi gerekiyor. Ekip düzeni diye bir şey şuan kalmamış durumda. Gerek helper gerek admin olsun çoğu yetkili zamanını başka sunucularda geçiriyor. Ekip içinde istifa etmeyi düşünen birçok yetkili bulunuyor. Bu kadar şey yaşandıktan sonra biraz öz eleştiri yapılması şart. Kurallardaki saçmalıkların giderilmesi , sistemdeki açıkların kapatılması , oyunculara olan ilginin arttırılması vb. birçok şey yapılması gerekiyor.

OnlySimon

Alıntı yapılan: RaideNN - 29 Ocak 2021, 01:37:04
Dostum şöyle diyim sunucuya o kadar para yatıran insan var belkide sponsor admin alan kişiler var sunucuya düzen gelirse ve ban affı politikalarda da değişiklik uygulanırsa düzelir burası.

Banlananların yarısı bakacak olursan birçok kez affedilmiş, tekrar ya admine sövmüş, ya da hile açıp milletin huzurunu bozmuş, Pizzacıya DM atan kişiler. Eskiden silah bugları, para bugları ile de doldurulmuş hesaplar var. Kısacası ekonomiyi sağa-sola sallarlar. Kitlesinin zaten DM çoğunluk olduğu biliniyordu, hesap affı değilde, sadece yeni hesap ile OOC ödemelerini yeni hesaplarına aktararak başlayabilseler daha iyi olur. Örnek olarak sen marketten Elmas VİP ve Ev almışsındır, yeni hesap açtığında alım/satım kısmına gidip yeni hesabına bunları aktarabileceksin, *o kadar para yatırdım yeni hesaba geçemem* algısıda yok olur. Kimse altta kalma durumu çekmez çünkü yarısı aynı şekilde başlayacak.

$moked

Alıntı yapılan: OnlySimon - 08 Şubat 2021, 13:32:23
Alıntı yapılan: RaideNN - 29 Ocak 2021, 01:37:04

Banlananların yarısı bakacak olursan birçok kez affedilmiş, tekrar ya admine sövmüş, ya da hile açıp milletin huzurunu bozmuş, Pizzacıya DM atan kişiler. Eskiden silah bugları, para bugları ile de doldurulmuş hesaplar var. Kısacası ekonomiyi sağa-sola sallarlar. Kitlesinin zaten DM çoğunluk olduğu biliniyordu, hesap affı değilde, sadece yeni hesap ile OOC ödemelerini yeni hesaplarına aktararak başlayabilseler daha iyi olur. Örnek olarak sen marketten Elmas VİP ve Ev almışsındır, yeni hesap açtığında alım/satım kısmına gidip yeni hesabına bunları aktarabileceksin, *o kadar para yatırdım yeni hesaba geçemem* algısıda yok olur. Kimse altta kalma durumu çekmez çünkü yarısı aynı şekilde başlayacak.
+1

Alpmg

40 Oyuncusu olan bunlarında çoğunun araba sürdüğünü veya afk olduğunu söylersek çokta oynanacak bir sunucu olduğunu düşünmüyorum.

Red County Roleplay Turkey I Management I

Bilinmeyen Bey

Pars'

:(
Son düzenlenme: 09 Mart 2021, 02:04:09 Pars_Altan