GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Safari Gaming, başta server olmak üzere; gaming çalışmaları üzerine kurulu bir platformdur. Medium Roleplay tabanlı olup özgün modu ve gelişmiş sistemleri rollere tamamen olanak sağlar. Özgün konseptimiz ile İstanbul'da Türk Konseptin tadını çıkarın. Sunucumuz Los Santos haritasında fakat konsept olarak İstanbul'da geçmektedir. Çeşitli oluşumlar ile rol zevkini dorukta yaşayacaksınız. Özgün sitesi, oyunla bağlantılı forumu ve Teamspeak3 sunucusu ile tam destek sunuyor. Sunucumuz, 09/05/2014 tarihinde hizmete sunulmuştur.

Sunucumuz  tarihinde ilke imza attığımız özel client sistemi ile birlikte çalışmaktadır. Gelişmiş client sistemi ilk kez de kodlanıp kullanılmıştır. Clientimiz dışında giriş yaparsanız oyuna giremezsiniz. Bu clientin çalışabilmesi için aynı şekilde client kurulu olmalıdır. Client dosya yolu ile paralel çalışmaktadır. Clientimizde özel patch, hile engelleme ve kalıcı yasaklama sistemi bulunmaktadır. İzinli cleo dosyalar dışında cleo yüklemek engellidir. Patch yüklendikten sonra silmek isterseniz client üzerinde ayarlar kısmından yamayı sil butonunu kullanabilirsiniz. Client hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Site ana sayfamız çeşitli makaleler ile yeni oyunculara iyi bir başlangıç yaptırmaya yöneliktir. Ayrıca çeşitli sorun çözümleri, bilgilendirmeler, duyurular ve çeşitli haberler ana sayfamız üzerinden yapılmaktadır.

Forumumuz oyundaki karakterlerle bağlantılı olup işlemleri kolaylaştıracak bir çok sistemle birlikte sunulmuştur. Foruma üye olabilmeniz için en az 5 oynama saatine sahip olmanız gerekir. Forumumuz üzerinde karakterle bağlantılı özel şikayet paneli, ödeme & sipariş otomatik market sistemleri, karakter bilgileri ve işlemleri, oluşum/birlik bilgileri, başarım sistemi, forum üzerinde otomatik grup üyeliği gibi bir çok sistem mevcuttur.

Sunucumuza ait Teamspeak3 sunucusu bulunmaktadır. Teamspeak3 sunucumuz üzerinde oyuncularla sesli haberleşebilirsiniz. Sunucumuzda oluşum ve birlik odaları, admin ve helper ofisleri bulunmaktadır. Bu özel odalar sayesinde bulunduğunuz oluşum/birliğe göre üyelerle sesli haberleşebilirsiniz. Oyun haricinde helperlara ulaşmak için Teamspeak3 adresimizi kullanabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde wiki sayfamız üzerinden kurallar ve ceza yaptırımları, sunucu detayları, sistem ayrıntıları gibi bir çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Wiki sayfamız herkese açıktır. Wiki sayfamızda olmayan veya ayrıntılı olan daha fazla bilgiyi forumumuz üzerinde bilgilendirmeler alt bölümü altında bulabilirsiniz.

Ana Sayfa:
www.sf-gaming.net     |     Panel: www.sf-gaming.net/panel     |     Server IP: samp.sf-gaming.net:7777     |     Teamspeak3: 135.125.241.249:9987     |     Wiki Sayfamız: wiki.sf-gaming.net     |     Discord Sunucumuz: https://discord.gg/4dcqUCX

Fransz (Manangement - Owner & Kurucu)
Kraus (Manangement - Developer & Kurucu)
Morphine (Sub Management)

Sunucumuz özel optimizeli Anti-DDoS sistemlerle korunmaktadır. Ayrıca olası problemlerde veri kaybını ortadan kaldırmak üzere, verilerimiz özel scriptlerle her gün yedeklenmektedir ve depolanmaktadır. Sunucularımızda daha iyi performans için Linux tabanlı işletim sistemi kullanarak işlemci/ram kullanımını düşük hale getiriyoruz.

Genel Sistem Tanıtımları

Tüm Tanıtımlarımız

[-] -

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2022, 12:57:34 Kraus Sebep: Değişiklik
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kiproo

Sunucunun sistemleri gayet güzel ve göz alıcı bir şekilde tasarlanmış Başarılar dilerim.

-Atakan Kuzey
Son düzenlenme: 02 Eylül 2017, 15:49:20 Xravy

Kraus

Alıntı yapılan: Xravy - 02 Eylül 2017, 14:52:01

Sunucunun sistemleri gayet güzel ve göz alıcı bir şekilde tasarlanmış Başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz.

www.sf-gaming.net

Zoxy

Sistemler gerçekten çok iyi. 1 Yıl boyunca orada oynadım Kemal Kozan tanırsın belki. Ve hala da oynamaya devam ediyorum. Ne kadar sunucuyu kötülemeye çalışsalar da güzel sunucu. Başarılar Alperen.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Kraus

Alıntı yapılan: Zoxy - 02 Eylül 2017, 15:24:36

Sistemler gerçekten çok iyi. 1 Yıl boyunca orada oynadım Kemal Kozan tanırsın belki. Ve hala da oynamaya devam ediyorum. Ne kadar sunucuyu kötülemeye çalışsalar da güzel sunucu. Başarılar Alperen.

Evet kulak aşinalığı var. Yorum için teşekkürler.

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 02 Eylül 2017, 15:25:24

Başarılar.

Yorum için teşekkürler.
Son düzenlenme: 03 Eylül 2017, 12:10:52 Prisonero
www.sf-gaming.net

Lé Spîke

1 yıl orada bulundum. Çok güzel rollerimiz çıktı. Ancak Yanlışlıkla birisini OOC dolandırdığım için bırakmıştım.
Şu sıralar tekrar girmeye karar verdim ve girdim ama gerçekten çok fazla rol yanlışı var. Belkide Medium RPG Oldugu içindir.

Örnek olarak şunu vereyim:

Ben-Selam hanımefendi.
Kız-Selam.
Ben-Tanışalımmı?
Kız-Gerekmez.
ve kız motorla gider...

2. Örnek(Aslında tam örnek değil):

Ben yolda yürürken İEM çalışanı bir memur geliyor ve bana arabayla çarpıyor. Ben yere düşüyorum. Adam duruyor. Diyorum aha rol çıkcak adam durdu süper diyorum. Ama adam ben kalkınca basıyor gidiyor :(

Sizi Hard RPG Görmek İsterim Alperen Adminim

Kraus

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 03 Eylül 2017, 11:20:27

1 yıl orada bulundum. Çok güzel rollerimiz çıktı. Ancak Yanlışlıkla birisini OOC dolandırdığım için bırakmıştım.
Şu sıralar tekrar girmeye karar verdim ve girdim ama gerçekten çok fazla rol yanlışı var. Belkide Medium RPG Oldugu içindir.

Örnek olarak şunu vereyim:

Ben-Selam hanımefendi.
Kız-Selam.
Ben-Tanışalımmı?
Kız-Gerekmez.
ve kız motorla gider...

2. Örnek(Aslında tam örnek değil):

Ben yolda yürürken İEM çalışanı bir memur geliyor ve bana arabayla çarpıyor. Ben yere düşüyorum. Adam duruyor. Diyorum aha rol çıkcak adam durdu süper diyorum. Ama adam ben kalkınca basıyor gidiyor :(

Sizi Hard RPG Görmek İsterim Alperen Adminim

Yorum için teşekkürler.

Öncelikle örneğini verdiğiniz durumlar hard-rpde de gerçekleşebilir. Bu durumların medium-hard ile ilgisi yoktur.

Verdiğiniz ilk örnek gayet normaldir. Türk kızları genelde böyledir. Hatta youtube'da gezinirseniz şaka videolarında vs. türk kızlarının tanımadığı erkeğe ne şekilde cevap verdiğini görebilirsiniz.

2. örneğinize gelirsek kişinin yaptığı eğer lag veya yanlışlık durumu yoksa CR'ye girmektedir. Bu durumlar dışında kaza olduysa çarpan kişi kaza rolünü sormak zorundadır. Kişi yanlışlıkla çarptıysa bu şekilde basıp gitmiş olabilir. Bu durumda yapmanız gereken panel üzerinden şikayet açmaktır.
Son düzenlenme: 03 Eylül 2017, 14:20:03 Kraus
www.sf-gaming.net

Spandaver

Son zamanlarda sunucuda denk geldiğim bir konu var. Sunucuda hile açan, kasıtlı olarak kural ihlali yapanlar (GBI Bölge taramak, aktif rol bölgesinde DM) ve sunucu düzenini bozmaya yönelik davranışlar sergileyen herkes banlandıktan sonra sunucuyu kötülüyor. Enes dediğiniz admin sizin sunucuyu trollemenize göz yumacak değil. Kural ihlali yapıyorsan cezanı yiyip oturacaksın. Sunucuyu kötülemeyeceksin.
Hadi eyvallah. Türünün tek örneği, Türk konseptinin öncüsü. Başarılar.

Zeta

Alıntı yapılan: Spandaver - 03 Eylül 2017, 19:04:33

Son zamanlarda sunucuda denk geldiğim bir konu var. Sunucuda hile açan, kasıtlı olarak kural ihlali yapanlar (GBI Bölge taramak, aktif rol bölgesinde DM) ve sunucu düzenini bozmaya yönelik davranışlar sergileyen herkes banlandıktan sonra sunucuyu kötülüyor. Enes dediğiniz admin sizin sunucuyu trollemenize göz yumacak değil. Kural ihlali yapıyorsan cezanı yiyip oturacaksın. Sunucuyu kötülemeyeceksin.
Hadi eyvallah. Türünün tek örneği, Türk konseptinin öncüsü. Başarılar.

Keşke herkes senin düşüncende olsa,birşey yaptıktan sonra,cezasını alıp oturmasını bilmiyorlar,her yerden kötüleme işleri vesaire olayları olduğundan dolayı gerekeni zaten yapıyoruz.Dediğim üzere kimseye burda keyfimize göre işlem uygulamıyoruz.Teşekkür ederiz.

Ozkan.

Bir zamanlar serverinizde level 3 helper yapmışlığım var (Talha Osmanoğlu,Onur Uğur) şu anki ve önceki a6 seçimleriniz dışında güzelsiniz başarılar.

Dr.Dodo

Daha iyi yerlere gelmemiz dileğiyle.

Kiproo

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 03 Eylül 2017, 22:09:48

Daha iyi yerlere gelmemiz dileğiyle.

Umarım daha iyi yerlere ulaşırsınız gerçekten güzel bir sunucu sistemleri rolü birkaç Troll oyuncu bulunsada güzel rol çıkıyor sunucuda diyecek birşey yok herşey gayet güzel :)

Sessizsound

10 yaşındaki çocuğun helper ve admin olması saçma ve adminleriniz ap yapmasa güzel olur velet dolmuş sunucu birde şu İem falan düzen getirin +15 yaş diyorsunuz alım için 9 yaşındaki çocuklar var sunucuda rahat oynayamıyoruz gereksiz sunucu.

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Atakan1845

-
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 23:36:08 Atakan1845