GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 18:25:02

GTAMulti.com

Başlatan Hwang, 11 Temmuz 2019, 23:59:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eldrithc

Hayırlı uğurlu olsun.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

ace

NexoR

Site güzel olmuş fakat imza kısmında sorun var. İmzayı ön izlerken
 </br> kısımlarında sorun çıkmıyor ama kayıt ettikten sonra aşağıdaki sonuç ortaya çıkıyor.

5YPEXE

Hepimiz için hayırlı olsun. Mobil temada gözlemlediğim kadarıyla çokça kayma mevcut. Bilgisayar üzerinden girme şansım daha olmadı. Mobildeki hatalar da düzeltilirse on numara olacağını düşünüyorum. :serefe:

Prisoners

CaLderoN

Emeği geçen tüm ekibin ellerine sağlık, şahane olmuş.

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

JudaX

Öncelikle hayırlı olsun hepimiz için, forumun teması eskisinden güzel olmuş, mobil deki sorunlar giderilirse daha güzel olacak. Ekibe kolay gelsin.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2019, 12:40:57 JudaX

Xchatt

Herşey güzel ama tema bence çok göz yoruyor eskisine alıştığım içindir belkide tüm pawnotürk ( gtamulti ) camiasına hayırlı olsun  :bandit:

Sa-Mp 2014-2020

DracDonix

Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gtadelisi

Foruma girerken bir an ne oluyor dedim, biraz göz attıktan sonra mobil uyumlu olduğunu fark ettim. Süper bir şey olmuş, eski temaya göre daha az göz yoruyor ve daha detaylı. Emeği geçen ekibin eline sağlık. Şahane :serefe:

QrzR

Sonunda beklenen an gelmiş. Çok başarılı bir forum olmuş. Türkiye'de böyle bir forumun büyüdüğünü görmek beni çok mutlu etti. Bize daha büyük bir ev sunduğunuz için teşekkür ederim. Dahada gelişir İnşallah.  :tr:  :tr:  :tr:

CaLderoN

@Hwang yakında kendi forum temamızı değil kendi forum motorumuzu yazmamız dileğiyle kardeşim :)

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

alicaliskan

Tektabanca

son 1 yılı aşkındındır pawno dışında'da fazla paylaşım oluyordu sayfa fazlaca büyüdü bu değişim gerekliydi başarılar :)

《Hırsız~Polis》《2015&2021》