GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online - Yeni Los Santos Drug Wars Güncellemesi

Başlatan Bilinmeyen Bey, 14 Aralık 2022, 22:18:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

YENI BRICKADE 6X6 TAM BIR CANAVAR!

Yeni Brickade 6x6, ayrıca Acid Lab diye bahsedilen araç, Drug Wars ile gelen yeni araçlardan bir tanesi. Bu araç zırh kaplamalı, ağır, yavaş gözüken ama oldukça hızlı (en azından diğer araçlardan [aynı türdeki] daha hıza sahip) bir araç.

Bu araç, 34 RPG / 34 Homing Launcher mermisine dayanabiliyor. Ancak bu az önce dediğim veri, armor güçlendirmesini yapmadan önce. Eğer aracı elde ettikten sonra, ona özel olan zırh kaplamayı satın alırsanız; 48 RPG / 48 Homing Launcher mermisine dayanabiliyor. Aracın toplam fiyatı, bildiğim kadarıyla 720k$. Bu tür bir araç için mükemmel bir fiyat ve baya kudretli bir zırha sahip. Ayrıca bu aracın içinde, kendine özel "uy****rucu" satışı yapabilirsiniz. Maksimum 480k$ yapabiliyor.

TELEFONUNUZDAN İSTEMEDİĞİNİZ NUMARALARI KALDIRIN

Fazla abartılacak birşey değil. Ama yine de güzel bir eklenti. Telefonunuzdaki rehberde eğer hiç aramayacağınız ya da aramak istemediğiniz birisi var ise, Interaksiyon Menüsünden (M>Inventory>Phone Contact Favorites) kaldırabilir ya da tekrardan ekleyebilirsiniz istediğiniz zaman. Şahsi olarak ben; Agent 14, Martin, Simeon, Bruice, Captain, Nikki, Malc, LJT, Tony, Lazlow, English Dave, Paige ve Bryony'yi listeden kaldırdım.

RTX'Lİ OYNAYIN, GTA ONLINE'IN KEYFİNİ ÇIKARIN!

RTX desteği, GTA Online'a gelecek diyorlardı. Geldiğinde fazla güzel değil de ve hemen Fan Kitlesi buna karşı bir "haykırma" başlattı ve Rockstar Games bu güncellemede o özelliği getirmiş gibi... Ayarlar kısmından, RTX özelliğini açabilirsiniz. Ancak dikkat edin, FPS'inizden birazcık yiyebilir. Sonuçta GTA Online'da birçok şeyi yüklemeye çalışıyor... FPS'i zaten kötü olan bir oyunda, iyi bir PC'niz yoksa denemeyin.

ŞİMDİLİK BU KADAR

Bu post'u attığım sırada, güncelleme daha yeni geldi. Ve daha gelecek birçok özellik var. Bu yüzden onların hepsini sığdıramam. Ayrıca kendim de oynadığımdan, henüz bilmediğim taktikler ve benzeri var. Bu yüzden öğrendiğim bir bilgi ya da yeni gelen birşey olursa, bu başlık altında (post) bırakıyor olacağım. "Yanıtlar" kısmına bakabilirsiniz  :)  :oku2:  :okumak: