GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Las Venturas Police Pursuit - [GAMEMODE + SQL]

Başlatan benberk, 29 Mayıs 2021, 11:52:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

benberk

Merhabalar, bileceğiniz üzere 1 ay gibi bir süreçte LV:PP adında sunucumuzu oluşturup kısa süre içerisinde aktifliğimizi size sunduk. Bu aktiflik gözümüzde gerçekten beklediğimizden üstteydi.

Yaşanan birkaç sıkıntı ve problemler üzerine sunucuyu kapatma kararı aldık. Bu bağlamda oyun modunu da Discord üzerinden paylaşacağımızı belirtmiştik. Oyun modundaki çoğu buglar fixlenmiş olup üzerine yüksek oranla ekleme yapılmıştır. Sistem tanıtımlarından birkaç görüntü koyup size burada modu paylaşacağım.

Kısa sürede büyük şeyler başardık. Yapabildiğimiz kadarını yaptık. Burada bana yardımcı olan adını vermediğim herkese teşekkürler. SQL dosyası ve pawno konusundaki hatalarınızı çözümlemek için bana ulaşmamanızı öneririm. Konu yorumlara ve iyi/kötü eleştirilerin hepsine açık.

MUTEO-AC.AMX FILTERSCRIPTINI HEM SERVER.CFG'DEN HEM DE PAWNO'DAN SİLMENİZ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKTİRDE SUNUCUYA GİRDİĞİNİZ GİBİ SUNUCUNUZ KAPANIR...
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2021, 00:18:15 DracDonix Sebep: virustotal

sharax

Paylaşım için teşekkürler, yazık oldu.

laéx

SuPy

Üzüldüm, geleceği olan bir sunucuya benziyordu.

Waiting...

Furkanulas

FalafelÇorba

merddz

en sevdıgım sunucuydu ama kapanmıs ve blacklısteydım neyse uzuldumç

birazcik pawn birazcik web iste

weoji

Güzel ilerleyen ve başarılı bir sunucuydu, aniden kapanması ve modunun paylaşılması yazık oldu  :uzgun: Şimdi herkes pursuit serveri açar

baum224

Mod güzel fakat sistem kopyalamanızı tercih ederim.

to greatest marina reborn

DracDonix

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Paylaştığınız mod, mod sahibinden izin alınmadan paylaşılması yasaktır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)