GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Mod + Hile korumaları yapılır.

Başlatan zekican1999, 23 Mayıs 2020, 18:53:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zekican1999

Palm Roleplay modu satılıktır (Vice City Haritası Bugsuz). İP: samp.palm-roleplay.com

Bu modun sesli konuşmalı hali LS deki satılıktır.

Birde yazılı hali mevcut satılıktır.

Ücretli bir şekilde istenilen hile koruması yapılır.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 19:06:16 zekican1999

Cherry

Yanlış anlama fakat, modun alt yapısı next generation modu ve çok eski bir mod. Sunucuya girmeyi denediğimde bir sürü problem yaşamıştım, ve sistemlerdede bug vardı. Modda hile koruması bile yoktu, zaten dün 19RP ve Vice Roleplay modu paylaşıldı böyle bir konu açmanız saçma olmuş.

zekican1999

Alıntı yapılan: Cherry - 23 Mayıs 2020, 18:56:56
Yanlış anlama fakat, modun alt yapısı next generation modu ve çok eski bir mod. Sunucuya girmeyi denediğimde bir sürü problem yaşamıştım, ve sistemlerdede bug vardı. Modda hile koruması bile yoktu, zaten dün 19RP ve Vice Roleplay modu paylaşıldı böyle bir konu açmanız saçma olmuş.

Mod nex generation olduğu hakkında yanlışınız var ikinci olarak girip bakabilirsiniz hileler çalışıyor mu çalışmıyor mu diye vice 19 bizi ilgilendirmez.

Cherry

Alıntı yapılan: zekican1999 - 23 Mayıs 2020, 19:03:29

Mod nex generation olduğu hakkında yanlışınız var ikinci olarak girip bakabilirsiniz hileler çalışıyor mu çalışmıyor mu diye vice 19 bizi ilgilendirmez.
Next generation modu zaten, sunucuya girmiyor 1 kere girdim onda da tüm sistemler neredeyse bugluydu. Modu sıfırdan yaptığını mı iddia ediyorsun? :D

zekican1999

Alıntı yapılan: Cherry - 23 Mayıs 2020, 19:25:07
Alıntı yapılan: zekican1999 - 23 Mayıs 2020, 19:03:29

Next generation modu zaten, sunucuya girmiyor 1 kere girdim onda da tüm sistemler neredeyse bugluydu. Modu sıfırdan yaptığını mı iddia ediyorsun? :D

Önce bakta öyle konuş güzel kardeşim. :D

Cherry

Girilmediği ne kadar kötü olduğunun bir gerçeği, next generation modunuda ben yaptım diyorsun, iyi satışlar ne diyeyim.  :melek:

zekican1999

Alıntı yapılan: Cherry - 23 Mayıs 2020, 19:34:11
Girilmediği ne kadar kötü olduğunun bir gerçeği, next generation modunuda ben yaptım diyorsun, iyi satışlar ne diyeyim.  :melek:
Ben yaptım diye bir yazı konuşmadım hani nerde ben göremiyorum? , Girilmemesinin sebebi o değil, Next generation değil bunu sakın unutma. , Teşekkürler

zekican1999

SA-MP İstenilen hile koruması ücretli bir şekilde yapılır!

Gavirilia

zekican1999

Alıntı yapılan: Bitro - 26 Mayıs 2020, 15:31:19
kardes ts, dc falan var mı ya?
Özelden yazın ts ip vereyim. ve hangi server isim verebilir misiniz?
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 18:59:49 zekican1999