GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RP , always the best ! Yeni Dönem #

Başlatan Jarveus, 07 Ağustos 2017, 00:06:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArMy

Genel RPG lerden ayrı, özgün sistemler, emek verilmiş. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız, bol şanslar

Jarveus

Alıntı yapılan: ArMy - 09 Ağustos 2017, 19:29:52

Genel RPG lerden ayrı, özgün sistemler, emek verilmiş. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız, bol şanslar
Alıntı yapılan: Zeus - 09 Ağustos 2017, 17:59:34

Ne zaman açılacak, merak ettim doğrusu.

@ArMy   Teşekkürler , emeğimizin karşılığını umarım sizler verirsiniz.Her zaman herkese kapımız açık.
(Not ; kapısını bize kapatanlar hariç.)

@Zeus   Can bey , inşallah açılışımıza gelirsiniz.Tam bir tarih yok ama VDS'yi aldığımızda açılış olacak.

Jarveus

Sistemlerimiz buradan güncellenmekte. Forumumuza üye olup takipte kalınız.Forumumuz sizler için !

Zeus

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Ağustos 2017, 19:58:22

@Zeus   Can bey , inşallah açılışımıza gelirsiniz.Tam bir tarih yok ama VDS'yi aldığımızda açılış olacak.

Atalay bey, benim gelmem sizi mutlu edecekse açılışta sizinleyim.

Jarveus

Alıntı yapılan: Zeus - 10 Ağustos 2017, 01:36:10

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Ağustos 2017, 19:58:22

Atalay bey, benim gelmem sizi mutlu edecekse açılışta sizinleyim.

@Her türlü kullanıcımıza bizi seven sayan arkadaş ve kardeşlerimize kapımız ardına kadar açıktır. :)

Not ; Sistem önerileri için Ö.M. , Forumdan atacağınız her gönderi için size hediyelerimiz olacaktır amacımız forumu ve sunucuyu teşvik etmektir. :)

cngznNN

Sistemlerimiz , güncellenmiştir. İyi forumlar.

Sistemler hakkında detaylı bilgi almak için forumu ziyaret etmeyi unutmayın ;)

www.project-rpg.org | www.project-rpg.xyz

Developer
Ücretli script.

Zeus

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Ağustos 2017, 01:38:44

@Her türlü kullanıcımıza bizi seven sayan arkadaş ve kardeşlerimize kapımız ardına kadar açıktır. :)

Not ; Sistem önerileri için Ö.M. , Forumdan atacağınız her gönderi için size hediyelerimiz olacaktır amacımız forumu ve sunucuyu teşvik etmektir. :)

Kapıyı fazla açık bırakma ceyranda kalır çarpılırsın. ;)
Neyse takılıyorum size, İyi forumlar.

Jarveus

Saygı çerçevemizi lütfen koruyalım. İyi forumlar.

Not ; Sunucumuz Cumartesi günü gecesi bir aksilik olmazsa açılacaktır.Bu gece sunucu ip adresi verilebilir.

Zeus

Saygısızlık yapmadım ama sen bu egonla çok oyuncu kaybedersin. Sunucunun açılmasını bekleyen bir oyuncuya ufak bir espiri yaptı diye boyle yaparsan başarılı olamazsın. Ama ben rahatsiz olduğun için senden özür dilerim.

Kayra

Sistemler oldukça başarılı. Sunucu fevkalade.
Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Ağustos 2017, 01:10:03

Küçük bir kısım olan sistemlerimizin , fotoğrafları özel meraklardan dolayı erkene alınıp yüklenmiştir.Kaliteyi aramanıza gerek yok :) :helal:

Ek olarak ; fotoğraflarda gördüğünüz textdrawlar güncellenmiştir özellikle hız textdraw'ı.

Vaay, Jilet Bey'de buradaymış :)
Son düzenlenme: 11 Ağustos 2017, 18:35:06 Kayra

Jarveus

Alıntı yapılan: Zeus - 10 Ağustos 2017, 08:19:33

Kapıyı fazla açık bırakma ceyranda kalır çarpılırsın. ;)
Neyse takılıyorum size, İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Zeus - 11 Ağustos 2017, 18:02:25

Saygısızlık yapmadım ama sen bu egonla çok oyuncu kaybedersin. Sunucunun açılmasını bekleyen bir oyuncuya ufak bir espiri yaptı diye boyle yaparsan başarılı olamazsın. Ama ben rahatsiz olduğun için senden özür dilerim.

Teşekkürler.

Güncelleme Notu ;

Teamspeak3 IP: ts3.project-rpg.org
SAMP IP ; samp.project-rpg.org

trabzon

Jarveus

KalpsizAga

Güzel bir Proje  inşallah İstediniz gibi olur : BAŞARILAR

Jarveus