GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nerio Roleplay ~ ÇOK YAKINDA!

Başlatan neriorpg, 07 Ağustos 2017, 11:11:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neriorpg

Sunucu Bilgileri

SA-MP IP: ÇOK YAKINDA
Team Speak 3 IP: 46.105.41.222:11317
Site: https://neriorpg.tk/

ÖNSÖZ

Öncelikle hepinize merhabalar.Sunucumuz bir Roleplay (rol yapma) sunucusudur.Sunucumuzda giriş hediyesi, admin alımı (admin alımı şu anlık) yoktur.Sunucumuzun en iyi para veren mesleği balıkçılıktır.Balık oranları %70 - %80 arasında değişmektedir.Fakat bu rakam ilerleyen zamanlarda düşürülebilir.Sunucumuzda balıkçılıktan farklı birçok meslek bulunmaktadır, bunları oyuna gelerek görebilirsiniz.Sunucumuza davetlisiniz.

SİSTEMLERİMİZ

•Araç galeri sistemi.
•Vergi ödeme sistemi.
•Dinamik birlik oluşturma sistemi. (/birlikkur)
•Bazı evlerde bulunan garaj sistemleri.
•Silah satma sistemleri.
•Hız radarı sistemi.
Ve daha birçok sistem sizleri beklemekte...
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2017, 14:27:13 neriorpg

ArMy

İsim, alıntı, mod da inşallah alıntı olmaz, başarılar dilerim.

neriorpg

İsim alıntı derken?Aklıma böyle bir isim gelmişti onu koydum dostum.

NikolaiS

".tk"lı bir site domaini(Free). Market'i görünce bir inceleyeyim dedim incelemez olaydım. "200.000" oyun parası 8 TL, +3 Oyun Leveli 1.5 TL, İnfernus 2 TL. Bunları gördükten sonra "OUF BU SUNUCU QESİN TUTAR MORUQ" demek aklımdan geldi. Nediyelim artık.

neriorpg

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.Benim amacım öyle çok büyük bir sunucu kurmak değil.Ufak çaplı bir roleplay sunucusu kurmak dostum.Market olayına gelince, marketi daha tam düzenlemedim fiyatlar o yüzden saçma.

Zeus

Daha sunucu açılmadan market ve para odaklı çalışmalarının yerine moda ve sistemlere yoğunluk göstersen daha mantıklı olacak sanırım. O süre içersinde kendine destek bulabilirsin tk lı bir forumu kullanacak pek fazla insan tanımıyorum özellikle bu platformda. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Atlas

Markette level ve para satmanız saçmalıktan başka bişey değil.İnsanların kendi emeğiyle kazanması gerek.Tutmaz -1

Kronos

Sunucu açılmadan daha market ^^  :@

NexoR

Aynı konudan 2 tane açamazsınız, diğer açtığınız konudan devam edin. Kilit.