GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Artemis Roleplay - Yeniden Dönüş

Başlatan Mafik, 11 Temmuz 2017, 23:34:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mafik

Alıntı yapılan: Syber - 14 Temmuz 2017, 18:56:31

WEB Mastermı arıyorsunuz özeldn ulaşabilirsiniz bana

Web Master arayışımız son buldu..

Gogh

Forumunuzda çok eksik var mesela LSFMD te LSMFD yazılması gibi :)
Sanırım bu serverde oyun kuralları diye bir şeyde yok galiba adminler kafasına göre mi ceza veriyor ?
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2017, 02:25:40 TheRealistic

Mafik

Alıntı yapılan: TheRealistic - 15 Temmuz 2017, 02:20:24

Forumunuzda çok eksik var mesela LSFMD te LSMFD yazılması gibi :)
Sanırım bu serverde oyun kuralları diye bir şeyde yok galiba adminler kafasına göre mi ceza veriyor ?

Forum tamamen aktif edilmedi zaten forumda eksik yerler var ve buraları sürekli ekliyorum/ekliyoruz çalışmalarımız devam etmekte yani merak etmeyin herşeyi son detayına kadar yapıyoruz.

HeeQ

Aynada baktığımız yüze küstük.

Mafik

İLK GÜNLERE ÖZEL KARAKTER AKTARIMLARIMIZ AKTİFTİR 1-2 GÜN BU ŞEKİLDE OLACAK DAHA SONRA KARAKTER AKTARIMLARI İN-AKTİF OLACAK

Alemdar

Bizim sunucumuzu kıskanıp sunucudaki malvarlığını felan kendi sunucunuza taşıtmanız ve sunucumuza gelip reklam atmanız gibi ne kadar çoluk çocuk kadro olduğunuzu gösteriyor.

J0K3R

Alemdar;
Kardeş Ben J0K3R Beni Tanıyan Anten den Tanır :) Çekene Çekemeyene Anten Bulaşmanızın Anlamı Yk

ArMy

Mafik

Tutmaz diyen arkadaşlarım ve benim üstümden prim yapıyorsun diyen arkadaşlarım zamanında AP yapmasaydın serverinde oyuncun dururdu fakat oyuncu falan göremiyorum serverinde @Alemdar , Tutmaz diyen arkadaşım yorumuna saygı duyarım fakat 4. günden ;

5.39.5.63:7777
27/98
70
Turkish
Turkiye-TR  :)

NikolaiS

Sanırım iki sunucu arasında gene bir kapışmalar var. Sunucuda yaklaşık 1 saat oynadım ve güzel rollere girdim. Genel olarak sunucuda roller iyi tek tük hataları olan kişiler var (Trollingler vesaire.) eminim ki düzelecektir. Diğer sunucuda olduğu gibi forum sorunu var şaşırmıyorum artık. Nediyelim başarılar.

Mafik

Alıntı yapılan: NikolaiS - 17 Temmuz 2017, 23:23:29

Sanırım iki sunucu arasında gene bir kapışmalar var. Sunucuda yaklaşık 1 saat oynadım ve güzel rollere girdim. Genel olarak sunucuda roller iyi tek tük hataları olan kişiler var (Trollingler vesaire.) eminim ki düzelecektir. Diğer sunucuda olduğu gibi forum sorunu var şaşırmıyorum artık. Nediyelim başarılar.

Güzel yorumun için teşekkürler size şunun sözünü veriyorum serverimizin 5. günü evet forum sıkıntımız var fakat 4-5 gün içinde forumda 0 sıkıntı ile karşınızda olacağız  :)

HalilTemur

Mafik

Alıntı yapılan: HalilTemur - 19 Temmuz 2017, 14:27:21

Başarılar.  :helal:

Güzel yorumun için teşekkürler umarım serverimizdeki rol ortamını vesaire beğenirsin ve bize bu yolda destek olursun  :helal:

Mafik

Rainy

İki sunucununda genel olarak yaptığı hataları söyleyeyim tartışma içerikli bir yorum olarak değil.

Alemdar : açtıgın serverde Adminler kendisine para ve level verip kendilerini LS nin kralı göstermeye çalışıyordu + Limanda  -/b komutunu kullanıp random atıp arkadaşıyla  rol ortamını batıran 2 tane çocugu oyuncunu kaybetmeye başlayınca banladın ve dm serveri olmuştu  dm yapanları görseniz bile işlem yapmıyordunuz + tüm oyuncular silahlıydı acaba kim verdi silahları  bir adminin arkadaşı olunca bedava silah ve para alabiliyorlar

Artemis : rol olarak güzel ama balık tutulan yerde gene -/b komutu kullanıp milleti önemsemeyip gereksiz random atanlardan ve iic ortamı oyun dışına  aktaranlar var

Yani genel olarak  mafiğin açtıgı server daha iyi ama tabi limanda iic ortamı ooc yapanlar dışında güzel umarım kurallı davranıp admin ve user demeyip limanda  rol baltalayan -/b yi gereksiz kullananları işlem uygularsınız artemisde oynayın en azından ap tipler yok
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2017, 22:40:55 Rainy