GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 08:59:29

Tekel Bayi Mapi

Başlatan InnFlamess., 10 Ekim 2018, 13:28:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

InnFlamess.

Selam Beyler. Bugün Okula Gitmediğimden Dolayı Map Yapmak İle Uğraştım. Güzel Olduğunu Düşünüyorum.
SS:

İstek Üzerine Linki Atabilirim.

Çok Vaktim Yoktu Elimden Bu Kadarı Gelebildi. Eğer Fazla Vaktim Olsaydı Daha Geniş Ve Daha Çok Obje İle Dolduracaktım. Herneyse Umarm Beğenirsiniz.
Son düzenlenme: 10 Ekim 2018, 13:30:49 InnFlamess.
Acemi Mapper...

JudaX

Öncelikle bayi değil bayii olacak.

Biraz daha geliştirilebilir.

ace

Alıntı yapılan: Yusuf - 10 Ekim 2018, 16:53:28

Öncelikle bayi değil bayii olacak.

Biraz daha geliştirilebilir.

Katılıyorum ellerine sağlık.

Kaptan

Map'ı geliştirmelisin, çok realistik durmuyor açıkçası..

InnFlamess.

Yorumlarınız İçin Teşekkürler Beyler. Fakat İzah Etmiştim. 'Çok Fazla Vaktim Olmadığından Uğraşamadım'.
En Kısa Sürede Uğraşıp, Obje Ekleyeceğim.

Acemi Mapper...

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

yali

Güzel olmuştu çok koyu geliyor göze

Eamon

Başarılar biraz  daha gerçeğe benzer yaparsan daha güzel olur :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Misanthropy

Yorumları göz önünde bulunduracağını düşünerekten bir kaç fikir vermek istiyorum. Giriş kısımda yer alan tabela tarzı obje oraya gitmemiş bir dükkan bakkal girişi ya da bir süpermarket tarzı giriş hazırlayabilirsin. İç kısımda da raflar için bar objeleri var onlardan yararlanıp bozuk olmayan raflar koyabilirsin, rol için yapılacak ise boş kalmaması için 2şer 3er obje ile içecek şişeleri koyabilirsin, texture ile küçük objelere sigara paketi havası katmanda hoş olabilir. Genelleme olarak bakarsak hiçbir tekel de bi açık bahçe ve sandalye yer almaz onun yerine boş kalmaması için farklı şeyler düşünülebilir. Araç parkı veya bayii deposu olabilir misal. Map her zaman yaratıcılıkla ilgilidir. Birde sampda ki obje kısıtlaması ile elden ne gelirse artık :) Ellerine sağlık, inşallah yorumumu kötü olarak algılamazsın başarılar :helal:

Alonso

Map yapmayalım başladın ?  :helal: kolay gelsin bence gayet güzel olmuş

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

Paradox

Geliştirilebilir, fazla realist durmamış.Genede eline emeğine sağlık.

Tyranus

Biraz Daha Küçük Büfe Gibi Yapıp Mavi Texture Kullanıp Logoyu Taklit Edebilirsen Güzel Olur

Lork