GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:49:51

Deniz Temekoğlu

Başlatan Inappropriate, 04 Mart 2017, 14:13:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inappropriate

Alıntı yapılan: undefined
Bir yıldır güncelleme yapmamışım. 12. sınıfa gidiyorum ve bankada staj yapıyorum. Staj maaşını ehliyet için harcayacağım ve üniversiteyi bu sene boş geçeceğim :O
Alıntı yapılan: Principles - 10 Ekim 2018, 00:30:34
9 ay sonra bir güncelleme daha;
Stajım bitti.
Staj paramla ehliyet kursuna gittim ve tek seferde aldım.
Üniversiteyi boş geçme fikrinden vazgeçtim.

Alıntı yapılan: Inappropriate - 13 Haziran 2020, 20:43:18
2 sene sonra bir yorum daha;
Üniversiteyi boş geçme fikrinden vazgeçtim demiştim,
Karabük Üniversitesi - Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım, okudum ve zamanında, alttan ders bırakmadan bitirdim. (3,43 ortalama :))

Adeta tarih ve anılar yatıyor bu konuda, bir sonraki güncelleme için hedefim güzel bir yerde işe başlamak. Konuya tekrar yazmak için sabırsızlanıyorum :)

Alıntı yapılan: Inappropriate - 01 Ekim 2020, 17:54:19
İkinci bir üniversite okuma kararı aldım ve İstanbul Aydın Üniversitesi - Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik bölümü kazandım. Uzun vadeli hedeflerimde yurtdışı veya kendi şirketimi kurmak var. Günü geldiğinde tekrardan yazacağım.  :)

Alıntı yapılan: Inappropriate - 17 Mart 2021, 22:18:14
Alıntı yapılan: Inappropriate - 13 Haziran 2020, 20:43:18
Adeta tarih ve anılar yatıyor bu konuda, bir sonraki güncelleme için hedefim güzel bir yerde işe başlamak. Konuya tekrar yazmak için sabırsızlanıyorum :)

Üniversiteye hiç gitmeden bir yıl dondurdum. Bir yazılım şirketinde junior software developer olarak çalışmaya başladım, eğer burada devam edersem okuldaki kaydımı da sildirmeyi düşünüyorum. Bunlara ek olarak çalıştığım yerde ek olarak yeni girişimcilere destek verilen proje var, projeye katılıp 6 ay süreli ofis almak istiyoruz, umarım başarırız. Esen kalın.

Alıntı yapılan: Inappropriate - 05 Şubat 2022, 21:25:07
Şirketteki ilk senemi doldurdum. Nice senelere diyerek konuyu güncelliyorum.

Merhaba.
Adım Deniz Temekoğlu, 17 yaşındayım. Lise 3. sınıfa gidiyorum ve Bilişim Teknolojileri / Veri Tabanı alanında okuyorum. Seneye inşallah staj yapacağız :D 6 yıldır bu platformdayım, 2 yıl freeroam, 4 yıl role-play oynadım. Oynadığım çoğu sunucu kapandı şuan bir tek Vendetta RPG, 99 RPG kaldı ama eğitimim dolayısıyla SA-MP'ı bırakmak zorunda kaldım. Aktif olarak C#, HTML, CSS dilleriyle ilgileniyorum. HTML ve CSS başlangıç düzeyinde, C# ise temel düzeyde. Hepinize tekrardan merhaba, uzun soluklu bir PawnoTürk yolcusu olmak dileğiyle. :)
Son düzenlenme: 05 Şubat 2022, 21:26:29 Inappropriate
Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Prisonero

Inappropriate

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Hwang

Aramıza hoş geldin Deniz, seni burada gördüğümüze sevindik. :helal:

EvoturK

PawnoTurk'e hoş geldiniz. Yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz. İyi forumlar dileriz.

Inappropriate

Alıntı yapılan: Hwang - 04 Mart 2017, 20:08:12

Aramıza hoş geldin Deniz, seni burada gördüğümüze sevindik. :helal:

Teşekkür ettim :D Bende burada olduğuma sevindim.  :kahkaha:

Alıntı yapılan: EvoturK - 04 Mart 2017, 21:30:07

PawnoTurk'e hoş geldiniz. Yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz. İyi forumlar dileriz.

Teşekkürler, iş başındayız.  :pc:

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

trabzon

Inappropriate

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

LanceX

Inappropriate

Bir yıldır güncelleme yapmamışım. 12. sınıfa gidiyorum ve bankada staj yapıyorum. Staj maaşını ehliyet için harcayacağım ve üniversiteyi bu sene boş geçeceğim :O

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Pablo

Alıntı yapılan: Principles - 06 Ocak 2018, 14:01:02

HoşGeldin Abi Kolay Gelsin.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Inappropriate

Alıntı yapılan: ByGold - 06 Ocak 2018, 14:05:18

HoşGeldin Abi Kolay Gelsin.

Eyvallah, hoşbuldum. :)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Jizzy

Inappropriate

Alıntı yapılan: OmerReis - 06 Ocak 2018, 14:51:55

Hoşgeldin.

Hoşbuldum. Bu arada doğum günümde kayıt olmuşsun sen de hoşgeldin.  :sigara:

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Inappropriate

9 ay sonra bir güncelleme daha;
Stajım bitti.
Staj paramla ehliyet kursuna gittim ve tek seferde aldım.
Üniversiteyi boş geçme fikrinden vazgeçtim.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com