GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Adora Roleplay V1.1 [YAKINDA]

Başlatan Gogh, 06 Temmuz 2017, 22:17:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByGoldenPars

Kıskananların sözünü dikkate almayın herkesin sözünü dinleyerek bir yere varılmaz. Bir amaç ortaya koyup açtıysanız o amacınıza güvenerek kimseye eyvallahınız olmadan direk devam edin. Bu arada " TUTMAZ " demekle olmuyor adamlar ugrasarak bildikleri kadarla denemeyi istiyorlar. Onlara Yardımcı olmak lazım SA-MP Üzerinde Türk serverleri daha çok olması lazım <3 KİNG OF TURKLER <3   :helal:  BAŞARILAR...
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2017, 17:01:52 [T.S]UmutBaysaL

Gogh

Alıntı yapılan: [T.S]UmutBaysaL - 08 Temmuz 2017, 16:58:46

Kıskananların sözünü dikkate almayın herkesin sözünü dinleyerek bir yere varılmaz. Bir amaç ortaya koyup açtıysanız o amacınıza güvenerek kimseye eyvallahınız olmadan direk devam edin. Bu arada " TUTMAZ " demekle olmuyor adamlar ugrasarak bildikleri kadarla denemeyi istiyorlar. Onlara Yardımcı olmak lazım SA-MP Üzerinde Türk serverleri daha çok olması lazım <3 KİNG OF TURKLER <3   :helal:  BAŞARILAR...

Değerli yorumun için teşekkürler :)

Gogh

Gogh

Yeni güncellemeler eklenmiştir.

Castroll

Şuan resmen sunucuyu açmadan 1.1 güncellemesi gelmiş anlaşılan çok hızlı olmalısın.
Bu arada tanıtımımda kullandıklarımı almassan iyi olur.

Gogh

Alıntı yapılan: Castroll - 09 Temmuz 2017, 13:19:25

Şuan resmen sunucuyu açmadan 1.1 güncellemesi gelmiş anlaşılan çok hızlı olmalısın.
Bu arada tanıtımımda kullandıklarımı almassan iyi olur.

Boş yorum yapma.Sunucu açmadan 1.1 getirdim evet ? Kıskanmasan iyi olur hızlı olmak güzeldir :)

TRSinan28

Alıntı yapılan: [T.S]UmutBaysaL - 08 Temmuz 2017, 16:58:46

Türkiyeye böyleleri lazım...

NikolaiS

Şimdi üç beş kelam etmeden geçemiyeceğim konuyu. Bir tanıtım açıyorsun tanıtımda grafikle alakalı hiçbirşey yok. Güncelleme getiriyorsunki daha sunucu açılmadı. Ekipte adam yok. Forum yok teamspeak3 yok direk moda yöneliyorsun ve tek başına. Eleştirileri kabül etmiyorsunuz.Tutmayacak bir sunucu böyle ilerlerse. Hadi genede başarılar bakalım.

Gogh

Alıntı yapılan: NikolaiS - 09 Temmuz 2017, 21:55:44

Şimdi üç beş kelam etmeden geçemiyeceğim konuyu. Bir tanıtım açıyorsun tanıtımda grafikle alakalı hiçbirşey yok. Güncelleme getiriyorsunki daha sunucu açılmadı. Ekipte adam yok. Forum yok teamspeak3 yok direk moda yöneliyorsun ve tek başına. Eleştirileri kabül etmiyorsunuz.Tutmayacak bir sunucu böyle ilerlerse. Hadi genede başarılar bakalım.

Her türlü eleştiriye açığım ben.

Vatangamer

Ekipte sen varsan,tutacağını sanmıyorum.Kötü bir yöneticisin

osMOS42

Alıntı yapılan: Vatangamer - 11 Temmuz 2017, 21:40:57

Aynen bende bu arkadaşın yöneticiliğini biliyorum,kötü bir yönetici. Bende tutmayacağını düşünüyorum.  :hayir:

Gogh

Alıntı yapılan: osMOS42 - 11 Temmuz 2017, 21:42:17

Alıntı yapılan: Vatangamer - 11 Temmuz 2017, 21:40:57

Aynen bende bu arkadaşın yöneticiliğini biliyorum,kötü bir yönetici. Bende tutmayacağını düşünüyorum.  :hayir:

:P Yöneticiliğimi nerde gördün söylesene benim daha ismimi dahi bilmiyorsun.Maşallah sunucuyu kötülemek için elinizden gelen herşeyi yapıyosunuz.
Son düzenlenme: 11 Temmuz 2017, 21:53:50 TheRealistic

Kiproo

Sessizsound

[/quote]
:P Yöneticiliğimi nerde gördün söylesene benim daha ismimi dahi bilmiyorsun.Maşallah sunucuyu kötülemek için elinizden gelen herşeyi yapıyosunuz.
[/quote]

İlk serverin olduğu için tanımıyor olabilirler :D

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Gogh

Alıntı yapılan: Sessizsound - 11 Temmuz 2017, 22:19:20

[/quote]

İlk serverin olduğu için tanımıyor olabilirler :D
[/quote]
Evet ilk serverim fakat roleplay anlamında kendini geliştirmiş bir kişiyim çoğu ünlü sunucularda adminlik yaptım.Ön yargıyla karşılıyorlar diyecek bir şeyim yok :) En azından diğer sunucular gibi arkadaşlarıma çok iyi vesaire yazdırmıyorum. :)
Son düzenlenme: 11 Temmuz 2017, 22:25:15 TheRealistic