GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Basit Bir Banka Mapı

Başlatan Ryder[Bloodz], 08 Ağustos 2018, 13:45:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryder[Bloodz]

Tuğra Hırsız Polis Adlı Sunucu İçin Yapmış Olduğum Banka Mapı

GECE GÖRÜNÜŞ HALİ

GÜNDÜZ GÖRÜNÜŞ HALİ
[/b]

NOT : Bu mapın interior'uda vardı ancak çok fazla obje olduğundan dolayı (947 Obje) mapın bir yerine gidince diğer bir tarafı gözükmediğinden dolayı interior'unu atamadım.İyi/Kötü yorumlarınıza fazla bakmayacağım, sadece mapı atmak istedim. İyi Günler.
NOT2 : İnterior mapı ve bankanın dış kısmını ayrı ayrı yaptım.Tekrar söylüyorum, interior mapında çok obje olduğundan dolayı SS'lerini çekemedim.Bundan dolayıda atma gereği duymadım.
NOT3 : Bu mapta tamamen aklıma gelen objeleri koydum, her hangi bir yerden alıntı yapmaya çalışmadım.
NOT4 : Ben hiç bir zaman iyi bir yorum beklenedim,beklemeyeceğim de.Birisi illahaki sevsin diye map yapmıyorum.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2018, 20:17:07 Ryder[Bloodz]

HadesGSF

4 objeden 500 tane obje yaratmak.
:helal:

Pablo

Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş :helal:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ace

Flash2024

Helal be kardeşim aradığım fikirler Sen geliştirmişsin baya kendini Rydercim :)

[R]ussell_Savrinn

Banka değilde Şato'ya benzemiş   :D Eline sağlık beğendim. :helal:

BullTerrier

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 08 Ağustos 2018, 19:44:16

Şato ne alaka?  :hayir: :allaalla:

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: Flash2024 - 08 Ağustos 2018, 18:35:59

Helal be kardeşim aradığım fikirler Sen geliştirmişsin baya kendini Rydercim :)

Arkamda ScavengeR olduktan sonra ben daha çok gelişirim.Bu yorumun için teşekkürler Ferhat Abi :)

ExO

Şu banka map tasarımına texture uygulamayı artık bıraksanız iyi olacak.Güzel yorum almak  istiyorsanız oraya kendi hayal gücünüz ile bir banka map tasarımı yapmalısınız,obje kullanarak.Sürekli bankanın texturesini değiştirerek iyi bir yorum beklemeyin. :anons:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: ExO - 08 Ağustos 2018, 19:51:48

Şu banka map tasarımına texture uygulamayı artık bıraksanız iyi olacak.Güzel yorum almak  istiyorsanız oraya kendi hayal gücünüz ile bir banka map tasarımı yapmalısınız,obje kullanarak.Sürekli bankanın texturesini değiştirerek iyi bir yorum beklemeyin. :anons:

Hiç bir zaman iyi yorum beklemedim ve beklemeyeceğimde.Mapı yaparken tamamen aklıma gelen objelerden koydum, her hangi bir banka mapından özenti yapmaya çalışmadım.Yorumun için teşekkürler,iyi akşamlar.

starhan01

Exo Bitane Map AT Ondan Sonra Mapın Güzelmi Bide Biz yorum yapalım Bizde yalan olmaz gerçek yorumlarız .D

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: ScavengeR - 08 Ağustos 2018, 19:45:58

Şatoya benzettim dedim? Eleştirdim? Sana ne oluyor ordan enesciğim  :kahkaha:  :allaalla: :allaalla:

Ama ciddi ciddi şatoya benzemiş şato yaptım desen daha çok ilgi alırdın.Ben olsam oraya bir ev oluştururdum.Güzel olurdu :))
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2018, 20:39:53 NovaCrawlS.

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 08 Ağustos 2018, 20:38:29

Alıntı yapılan: ScavengeR - 08 Ağustos 2018, 19:45:58

Şatoya benzettim dedim? Eleştirdim? Sana ne oluyor ordan enesciğim  :kahkaha:  :allaalla: :allaalla:

Ama ciddi ciddi şatoya benzemiş şato yaptım desen daha çok ilgi alırdın.Ben olsam oraya bir ev oluştururdum.Güzel olurdu :))

İlk önce yorumun ve önerin için teşekkür ederim.
Tekrar söyliyeyim, ben ilgi veya iyi yorum istemiyorum.Ben sadece yaptığım mapları paylaşıyorum.İyi akşamlar

ExO

Alıntı yapılan: SuLeyman47 - 08 Ağustos 2018, 20:31:18

Exo Bitane Map AT Ondan Sonra Mapın Güzelmi Bide Biz yorum yapalım Bizde yalan olmaz gerçek yorumlarız .D

Bak güzel kardeşim benim imza kısmında 2014 - 2017 yazıyor.Benim samp hayatım 2017 de bitti.Bu tarihten itibaren ben map ile uğraşmadım bu saatten sonra da uğraşmayacağım.Şimdi map at diyorsun bakalım falan felan.Kusura bakmayın eleştri kaldıramayacaksanız bu platformda durmanıza gerek yok.Ben map işlerini bildiğim için yorum yapıyorum ki bilmesem de yorum yapıp eleştri yapmaya hakkım var.Senin dediğin yoruma gelelim,bir map sen at bakalım diyorsun.Yaptığın yorum çok saçma bir yaklaşım.Şöyle düşün bir şirkette çalışıyorsun,insanlara veya patronuna yaptığın projeyi sunmak zorundasın ve yaptığın projeden çok kötü eleştri alıyorsun.Sen o kişilere,sen yap da görelim diyemezsin.O kişilere iyi bir proje sunman gerekiyor.Umarım verdiğim örneği anlayabilmişsindir.Bir iş yapıyorsanız eleştriye açık olmalısınız,kural böyledir.Arkadaşa tekrardan başarılar dilerim umarım daha çok çalışarak iyi map tasarımları ortaya çıkarır.

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Ryder[Bloodz] - 08 Ağustos 2018, 20:46:53

İlk önce yorumun ve önerin için teşekkür ederim.
Tekrar söyliyeyim, ben ilgi veya iyi yorum istemiyorum.Ben sadece yaptığım mapları paylaşıyorum.İyi akşamlar

ŞATO desen daha mantıklı olabilirdi anlamında söyledim -_-