GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Raven Hırsız&Polis - BattleGrounds

Başlatan jensen, 03 Nisan 2018, 23:08:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jensen

Selamlar, projemiz Mart 2018 tarihinden itibaren geliştirilmeye başlanmıştır. Bu süreçte siz oyuncular için konu açma gereği duyduk amacımız ise oyuncuların yorumlarını ve isteklerini göz önünde bulundurarak projeyi ilerletmek amaçlanmıştır. Projemizin konusu H1Z1 - PUBG oyunlarında olduğu gibi hayatta kalma ve rekabeti arttırmayı hedeflemektedir. Oyun modu Hırsız&Polis ve BattleGrounds olarak ikiye ayrılacaktır bunun nasıl olacağı hakkında bir aşağıdaki yoruma bakarsanız açıklamamız mevcuttur. Aşağıda ise oyun modumuzda bitmiş veya eklenecek olan sistemleri göreceksiniz ve bu sistemler üzerinden sizlerin katkı(yorum)larıyla oyun modumuzu size hitap edecek şekilde geliştirmiş olacağız.

Şuan ki Sistemler;

Alıntı yapılan: Pusula Sistemi (BattleGrounds)

Alıntı yapılan: Gösterge/Hud Sistemi (BattleGrounds)

Görsellerin kötü gözükmesinin sebebi oyun modunun orijinalliğini bozmak istememiz.
(Soldaki çanta sağdaki ise kask, turuncu ibareler çanta ve kaskın seviyesini gösterir. Aşağıdaki zırh da ise ibareler aynı şekilde seviyeleri göstermektedir.)

Hud sisteminde ise orijinal hud kullanılmıştır, bu sebepten dolayı oyuncuların eklenti kurmamasını öneriyoruz, çünkü yapılan görsel çalışmaları kullanılan eklenti ile hud sistemine görüntü açısından zarar verecektir.

Eklenecek olan sistemler;
- Airdrop (BattleGrounds)
- Alan sistemi (BattleGrounds)
bu kısım yakın zamanda düzenlenecektir.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 04 Nisan 2018, 22:05:29 jensen

jensen

- Şuanda projeyi tamamladığımız zaman ki olacak fikrimiz Hırsız&Polis üzerine kurulu oyun modu olacak bunun sebebi ise oyuncuların hayatta kalma modundan erkenden öldüklerini veya yeterli oyuncu sayısı olmadığı zaman oyuncuların hem vakit hemde sıkılmaması adına böyle bir şey düşündük. Oyun modu Hırsız&Polis şeklinde olacak, hayatta kalma modu devreye girdiği zaman ise oyunculara bildirim gelecek ve kabul ederlerse minimum katılımın olması beklenecek bu sayede oyuncu sıkılmadan sunucuda vakit geçirebilecek. Katılım tamamlandığı zaman ise sadece katılım isteğinde bulunan oyuncular için farklı dünya (virtualworld) dediğimiz sistem devreye girecek ve oyunda karmaşaya yol açmayacak, bizim fikrimiz bu şekilde siz oyuncuların sıkılmaması adına ne yapmamızı istersiniz?
Son düzenlenme: 03 Nisan 2018, 23:26:35 jensen

Alonso

Tanıtım kurallarına pek uygun gibi gözükmüyor, umarım en kısa sürede projenizi hayata geçirirsiniz. BAŞARILAR   :pc:

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

jensen

Alıntı yapılan: TekTaBaNcA - 03 Nisan 2018, 23:30:39

Tanıtım kurallarına pek uygun gibi gözükmüyor, umarım en kısa sürede projenizi hayata geçirirsiniz. BAŞARILAR   :pc:

Yorumun için teşekkür ederiz, kurallara uygun olmayan kısmı veya eklenmesi gereken bir şey var ise bize bildirebilirsin.

Jarveus

Alıntı yapılan: jensen - 03 Nisan 2018, 23:22:56

- Şuanda projeyi tamamladığımız zaman ki olacak fikrimiz Hırsız&Polis üzerine kurulu oyun modu olacak bunun sebebi ise oyuncuların hayatta kalma modundan erkenden öldüklerini veya yeterli oyuncu sayısı olmadığı zaman oyuncuların hem vakit hemde sıkılmaması adına böyle bir şey düşündük. Oyun modu Hırsız&Polis şeklinde olacak, hayatta kalma modu devreye girdiği zaman ise oyunculara bildirim gelecek ve kabul ederlerse minimum katılımın olması beklenecek bu sayede oyuncu sıkılmadan sunucuda vakit geçirebilecek. Katılım tamamlandığı zaman ise sadece katılım isteğinde bulunan oyuncular için farklı dünya (virtualworld) dediğimiz sistem devreye girecek ve oyunda karmaşaya yol açmayacak, bizim fikrimiz bu şekilde siz oyuncuların sıkılmaması adına ne yapmamızı istersiniz?

Mükemmel kalitede bir fikir , pubg tarzı mod konusunda başlayıp bitiremediğim için üzgünüm ama şuan sizi görmek mutlu etti. En aktif üyeniz burada. :) H&P olayı ise bizim TDM yada DM fikrimizle aynı sistemde ama H&P daha çok eglendirir.

TestaMent

Genel düşünce ve mantık gayet güzel. Hayata geçirmeniz dileği ile, başarılar.

● Ne mutlu Türküm diyene!

jensen

Yorumlar için teşekkürler, projemizi sadece kendi isteğimiz doğrultusunda sunmak istemiyoruz bu sebepten her türlü eleştiri, öneri ve fikirlere açığız.

Thantos_Glenward

Bence hırsız polisi hiç işin içine katma hem bu senin için zahmet olur. Şöyle bi düşüncem var insanlar ilk girdiğinde misal veriyorum sanfierro dawtown da başlasın o bölgede biryerde 4 tane chackpoint bulunsun solo-duo-3man squad- squad vesayre adam oraya girdiğinde belli miktar oyuncu misal veriyorum 20 oldumu uçak sahnesiyle başlasın işte. Squad işini de grup kurma şeklinde ayarlayabilirsin chackpointin üstüne geldiğinde grubunu beklesin felan misal düşüncem bu yönde benim.

HyperCharge

Alıntı yapılan: TestaMent - 03 Nisan 2018, 23:47:40

Genel düşünce ve mantık gayet güzel. Hayata geçirmeniz dileği ile, başarılar.

jensen

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 04 Nisan 2018, 00:54:17

Bence hırsız polisi hiç işin içine katma hem bu senin için zahmet olur. Şöyle bi düşüncem var insanlar ilk girdiğinde misal veriyorum sanfierro dawtown da başlasın o bölgede biryerde 4 tane chackpoint bulunsun solo-duo-3man squad- squad vesayre adam oraya girdiğinde belli miktar oyuncu misal veriyorum 20 oldumu uçak sahnesiyle başlasın işte. Squad işini de grup kurma şeklinde ayarlayabilirsin chackpointin üstüne geldiğinde grubunu beklesin felan misal düşüncem bu yönde benim.

Hırsız&Polis modunu ekleme sebebimiz ise yukarıda belirttik durumu fakat sizinde örnek verdiğiniz gibi oyuncuların boş bir alanda dakikalarca katılımın olmasını beklemesinin bir anlamı olmadığını düşündük bu sebepten dolayı Hırsız&Polis modunu eklemeyi düşünüyoruz, Hırsız&Polis modu eklenecek diye zorunluluk yok burada oyuncuların istekleri doğrultusunda farklı bir oyun modu eklenebilir. Başlangıçta dediğiniz gibi olacak fakat sadece tek ve takım (solo/squad) oyunu olarak 2 seçenekten oluşacak. Yorumlar için tekrar teşekkür ederiz. (Farklı bir oyun modu eklenirse sıfırdan oluşturulacak, hazır bir oyun modu kullanılmayacak.)

jensen

Selamlar, fazla vakit kaybetmeden şuan ki BattleGrounds oyun modunu beklemeye aldık, bu süreçten itibaren Hırsız&Polis oyun modunu oluşturmaya başladık. Hırsız&Polis oyun modunu bir kısmını tamamladığımız zaman BattleGrounds oyun modunu geliştirmeye devam edeceğiz. (Sunucu tanıtım konusu güncellendi.)

enes020020

SAMP'ye değişik konseptler lazım beğendim,başarılar.

HadesGSF

Şunu söylemek istiyorum;
eğer sistemleriniz farklı ve temeli iyi olursa sizleri zirvede göreceğimize emin olabilirsiniz.Fakat klasik sistemleri yapacaksanız bu yola hiç başvurmayın derim,onun haricinde BattleGrounds sistemlerine gerçekten emek verirseniz sunucunun minimum 50 olacağınıza garanti verebilirim fakat basit sitemler yaparsanız max. 30 olursunuz,başarılar...

jensen

Yorumlar için teşekkür ederiz, dikkate alacağız.

volitina

Başarılar, umarım sistemlerini daha iyi ve alıntı yapmadan mükemmel bir şekilde sıfırdan kendi modunuzu kurarsınız, bu sizi büyütür ve ilgili alakadar eder. Elinize sağlık, iyi oyunlar dilerim. Başarılar. :)