GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

-| Alliance HP - Los Santos - Büyük Yenilik Los Santos`a adım atıyoruz !

Başlatan Valveron, 15 Mart 2018, 18:41:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Valveron

Önsöz

Sunucumuzun temellerini 03.03.2018 tarihinde attık.Beklenen şu insanlar sıfır mod yapamaz bu devirde el vermez sıfır modu kimse yapamaz bizde usta kişilerin düzenlediği modları kullanıyoruz benzemeyecek kadar emek gösteriyoruz.Sunucumuz açıldığında oyuncuların içindeki tüm önyargıları kırıp bizlere bu yolda destek vermesini talep ediyoruz.Diğer bir konumuz ise Admin Power yani admin gücü (kendine ev verme gibi şeyler vb.) bunlardan tamamen arındırılmış bir şekilde karşınızda olacağız sunucunun developeri bile herkez gibi eşit olup skor&para kasacak.

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Server Owner&
Xantos
Shalute

Level 9 Admin&
Valveron.

-Çete Sistemi
-Ev Sistemi
-Başarım sistemi
-Araç Sistemi
-Çete Savaşları Sistemi
-Banka Sistemi
-Kıyafet Sistemi
-Polis Sistemi
-Soygun Sistemi
-Atm Sistemi
-Vip Sistemi
-ve bir çok sistem seni bekliyor !

Taşıyıcı
Yan Kesici
Tetikçi
Tecavüzcü
Silah Satıcısı
Bombacı

:sigara:

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 24 Mart 2018, 18:24:35 Valveron

Valveron

Sunucu 25.04.2018 tarihine kadar bakıma alınmıştır.

Bakıma alınma sebebi ise Los Santos mapına geçilmesidir ve şuanda samp platformunda bulunan hp serverlerinden bıktığınızı düşünüyoruz ! Bir farklılık istedik ve yönetim ekibi olarak bu kararı aldık yakın zamanda sizler ile olacağız güncellemeler hakkında forumdan bilgiler paylaşılacak !

Kimse pes ettiğimizi sanmasın ! biz hala burdayız !

Son düzenlenme: 24 Mart 2018, 18:27:04 Valveron

HyperCharge

Shalute1

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Feveran

Albert Einstein.

"We can easily forgive a child who is afraid of the dark; The real tragedy of life is when men are afraid of the light."

[R]ussell_Savrinn

enes020020

İnşallah öbürkü hırsız polislere benzemez. Başarılar!

TheRegaTe

Anka

Umarım başarılı olursunuz bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama bu yaptığınız şeyleri unutmadık saymayın yolunuzda başarılar dilerim. Tabi başka oyunları bırakıpta sunucunuz ile ilgilenmenizi temenni ederim. İlgilenmemezlik yapipda milleti sunucunuzdan soğutmayın tavsiyedir yanlış anlamayın
(Zula&CSGO&Pawnoturk Hesabına Yapılanlarda unutulmayacak.)
Vatan RPG Yönetim.
Son düzenlenme: 16 Mart 2018, 09:20:20 Anka

Valveron

Alıntı yapılan: Anka - 16 Mart 2018, 09:18:22

Umarım başarılı olursunuz bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama bu yaptığınız şeyleri unutmadık saymayın yolunuzda başarılar dilerim. Tabi başka oyunları bırakıpta sunucunuz ile ilgilenmenizi temenni ederim. İlgilenmemezlik yapipda milleti sunucunuzdan soğutmayın tavsiyedir yanlış anlamayın
Vatan RPG Yönetim.

Teşekkürler fakat o dediginiz şeyler ile hiçbir alakamız yokAlıntı yapılan: enes020020 - 15 Mart 2018, 21:56:58

Benzemeyecek emin olun.Alıntı yapılan: Albert Einstein. - 15 Mart 2018, 20:28:27

Başarılar.
Alıntı yapılan: HyperCharge - 15 Mart 2018, 18:43:09

#Rez , Umarım başarılı olursunuz.

Tesekkurler bize bu yolda destek veren herkese tesekkur ediyoruz

Anka

Alıntı yapılan: Flaxes - 16 Mart 2018, 09:27:41

Vatan RPG Yönetim.

Teşekkürler fakat o dediginiz şeyler ile hiçbir alakamız yokAlıntı yapılan: enes020020 - 15 Mart 2018, 21:56:58

Benzemeyecek emin olun.Alıntı yapılan: Albert Einstein. - 15 Mart 2018, 20:28:27

Başarılar.

Emre ile Yiğide sor belki hatırlar. 😉2 gün önce.

Valveron

Alıntı yapılan: Anka - 16 Mart 2018, 09:32:22

Alıntı yapılan: Flaxes - 16 Mart 2018, 09:27:41

Vatan RPG Yönetim.

Başarılar.

Emre ile Yiğide sor belki hatırlar. 😉2 gün önce.

Benim bir haberim yok bireysel bir konu olduğu için bunu buraya yansitmaniz yanlis bir sey