GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bozkurt Freeroam l 185.136.205.37:7777 lBozkurtfreeroam.10tl.net

Başlatan enes020020, 25 Şubat 2018, 14:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nithral

Daha önceden başka bir sunucuya yazdığım yazımı düzenleyip paylaştım, okumanızı rica ederim.
Alıntı yapılan: Nithral

Edit yapılmış ya da sadece sunucu adı değiştirip sunucu moduna emek verilmiş sayılmaz. Alıntı mod ile bir başarı yakaladığında övünebilir misin? Mesela şu şekilde çaba ve gayret gösterdim şeklinde övgülerde bulunabilir misin yakaladığın oyuncu sayısı dışında? Hiç çaba ve gayret gösterilmeden hazır açılan edit sunucular yüzünden Türk Freeroam'ın önü kapanıyor ve gelişemiyor. Bu hazırcılık yüzünden gelişmesi de çok zor.

enes020020

Alıntı yapılan: Nithral - 05 Mart 2018, 21:36:11

Daha önceden başka bir sunucuya yazdığım yazımı düzenleyip paylaştım, okumanızı rica ederim.
Alıntı yapılan: Nithral

Edit yapılmış ya da sadece sunucu adı değiştirip sunucu moduna emek verilmiş sayılmaz. Alıntı mod ile bir başarı yakaladığında övünebilir misin? Mesela şu şekilde çaba ve gayret gösterdim şeklinde övgülerde bulunabilir misin yakaladığın oyuncu sayısı dışında? Hiç çaba ve gayret gösterilmeden hazır açılan edit sunucular yüzünden Türk Freeroam'ın önü kapanıyor ve gelişemiyor. Bu hazırcılık yüzünden gelişmesi de çok zor.

0'dan sanki sunucu kodlasak tutucak kaç tane 0'dan kodladığım & kodlağımız sunucu var ben bu modu beğendiğim ve sevdiğim için kullanıyorum,hiç çaba ve gayret gösterilmiyor mu? Sen iyimisin?
Son düzenlenme: 06 Mart 2018, 19:26:33 enes020020

Nithral

Bana karşı hitabını düzeltmeni tavsiye ediyorum, ayrıca benim orada bahsettiğim ''klon'' sunuculardı. Klon sunucular gibi modu editleyip, öylece bırakırsanız artık Freeroam piyasasında pek bir başarı yakalayamacağınızı söylememdi. İyice okuduktan sonra bana karşı hitabını değiştirip konuşursun umarım.

enes020020

Alıntı yapılan: Nithral - 06 Mart 2018, 19:25:28

Bana karşı hitabını düzeltmeni tavsiye ediyorum, ayrıca benim orada bahsettiğim ''klon'' sunuculardı. Klon sunucular gibi modu editleyip, öylece bırakırsanız artık Freeroam piyasasında pek bir başarı yakalayamacağınızı söylememdi. İyice okuduktan sonra bana karşı hitabını değiştirip konuşursun umarım.

Ben sunucuma  neredeyse her gün yeni özellikler sistemler haritalar getiriyorum benim sunucumun altına neden böyle bir yorum yaptın,lütfen ileti kasmak gibi olmasın bundan sonra ÖM at.

Nithral

Klon sunucu olarak piyasaya giriş yaparsanız başarı elde etmenizin zor olduğunu belirttim sadece, herhangi bir art niyetim yok. Ayrıca ne yapacağımı sana soracağımı hiç sanmıyorum. İleti kasacak biri de değilim.

laéx

Sunucular modla önem kazanmas aile ortamı güzelse bilki oralar tutar.Başarılar dilerim.

Hwang

Kurallar doğrultusunda herkes şahsi düşüncesini söyleyebilir. Okuduğunuz tüm yorumlara önceliğiniz hoşgörü olduğu sürece medeni bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Başarılar.

reis.smt

enes020020

Serverimiz kapanmıştır,tüm herkese teşekkür ederim.