GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Warlord's Battlefield - Beta | CrystalBro's Kurucularından |

Başlatan Lé Spîke, 06 Mart 2018, 19:56:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Önsöz

Herkese merhaba. SA:MP ortamına yepyeni bir hava katacağını düşündüğümüz bir projemiz var. Bu projenin tasarım aşaması 6.03.2018 tarihinden itibaren başlamış oldu. Sunucunun fikir ve tasarımı League Of Legends oynarken aklıma gelmiştir. Daha sonra bu fikri çok sevdiğim ortağım/arkadaşım Fatih'e ve Gökay abiye açtığımda onlar da güzel buldu ve fikirin kodlara kodların da sunucuya yansıtılması onaylandı. Şuan hem AR-GE hem de betada olduğumuz için fikirlerinizi bekliyoruz.[/b][/font]

Sunucu Hakkında Bilgi

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum daha önce böyle bir sunucu görmemiştim. Bu yüzden ilk olarak benden çıkabileceğine inanıyorum. Sunucumuzda her biri ayrı hikâyelere ve ayrı özelliklere sahip karakterlerimiz olacak. Bu karakterler seçilebilir olacak ve her takımda 1 tane olacak. Mesela LoL'de 5 kişilik takımlar savaşıyor ve her takımda 1 tane Teemo olabiliyor. Bizim de oyun politikamız bu yönde olacak ve her takımda ayrı ayrı karakterler olacak. Sunucumuz için tasarlayacağımız 3 koridoru olan ve arasında orman olan bir haritada yetenekleriniz doğrultusunda rakibi eleyeceksiniz. Sunucumuzda genel olarak birçok şey LoL'e benzese de kulelerimiz olmayacak. Onun yerine mühimmat değiştirebileceğiniz karargahlar olacak ve bu karargahlar rakip tarafından ele geçirilebilecek. Her karakterin hikayesi ayrı olduğu için replikleri ve tasarımları da oyuna ap ayrı bir hava katacak. Satın alinilabilir tek şey karakter olmayacak. Birçok silahı ve kostümü de alabileceksiniz. LoL'de bulunan karakter animasyonları hoşumuza gittiği için biz de yeni animasyonlar yapmayı planlıyor ve CTRL + 1 işlevini oyuna sokmayı planlıyoruz. Çok yakında sunucu modu hakkında birçok bilgi konu altında verilecektir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Teşekkürler

Yapacağınız her yorum bizim için değerlidir. Yakında sunucu hakkında detaylı bilgi paylaşacağız. Bu sırada siz de AR-GE konusunda yardımcı olursanız seviniriz. Bu arada bir sorunuz olursa yorumda belirtiniz.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net