GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arcenia Roleplay - www.arceniaroleplay.com - AKTİF!

Başlatan Gogh, 26 Ocak 2018, 20:18:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Riki

Bana yardım eden abim kim bilir ne sistemler kodlamıştır  :kro: :kro: :kro: :kro: :kro: :kro:

Kronos

Bol sistemli ve size güzel bir rol ortamı sunacak sistemlerimiz hazırlanmıştır bu akşam 19:00 sularında sizlerin karşısında bomba gibi olacağız, hepinizi bekliyoruz!

Gogh

- Sunucu açılış gününe özel çekiliş yapacaktık forum adresimiz 2-3 saate aktif edilecek.Çekilişe forum üzerinden katılabilirsiniz.
- Sunucu sürüm 0.3.7 dir.Eğer 0.3.7 sürüm sizde yoksa arceniaroleplay.com index sayfamızdan indirebilirsiniz.
Son düzenlenme: 29 Ocak 2018, 12:29:13 Hawk

yali

ZeRoSyeS

Gogh

Sunucuyu önden görmek arkadaşlar ts3 adresimize gelebilirler.

_DecaT

Riki

ZeRoSyeS

@_DecaT ve diğer güzel yorumları ile bizi destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim(z)...

Nithral

Başarılar dilerim, sunucu sahibi ile tanışma şansıma erişmiştim. Kendisi sunucu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır biri. O yüzden bu sunucunun değeri bilinmeli.  :helal:

Kronos

Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim, hepinizi teamspeak3 serverimize sohbet etmeye beklerim. soru/cevap'ta vardır.

Gogh

Hey merhaba!
Forum adresimiz aktif edildi.Foruma kayıt olmayı unutma!
arceniaroleplay.com

HyperCharge

[DUYURU] Forum Aktif edilmiştir kayıt olabilirsiniz. [16 Ziyaretçi, 22 Üye]
[DUYURU] Teamspeak Aktif edilmiştir, Herhangi bir sorunuz varsa gelebilirsiniz. [arcenia-roleplay.ts3giris.com]
[DUYURU] Çekilişe katılmak istiyorsanız Forum adresine üye olup ÇEKİLİŞ Adresine girip katılmak istiyorum yazabilirsiniz.
[DUYURU] LSPD,LSFMD,GOV,SANTV Başvuruları forum üzerinden yapılmaktadır.

Gogh

[DUYURU]Sunucunun açılmasına son 10 dakika!
[DUYURU]Forum aktif üye:17 Ziyaretçi, 22 Üye

Kronos