GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

King Freeroam kingfreeroam.tr.tn

Başlatan Riki, 26 Ocak 2018, 12:39:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Riki

King  Freeroam

Hakkımızda

Amacımız Freeroam'ı daha harika yerlere getirebilmek. Şu anlık geçici Freeroam modunu kullanacağız ancak yaz tatilinde VDS ve sıfırdan kodlanan modumuz ile sunucumuzda oynayacağız.Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sunucumuz bu süreçte ultra-h kullanacaktır. Ekibimiz şuanlık yetersiz olduğu için ekibe katılmak isteyenler danışabilir. (Discord: WinGame#8390)

Kurucu: Riki,Setup.Exe.,Hell.Angel
Pawn Coder: Hell.Angel.
Mapper: ,Hell.Angel,Setup.exe.
Grafiker: Şuanlık mevcut değil.
Önemli Duyuru: 8. seviye adminden 1. seviyeye kadar ve DJ kadrosunda yetkili boşluğumuz bulunmakta, hakkımızda kısmında belirtildiği gibi danışabilirsiniz.

Sunucu IP94.23.208.199:2568
Sunucu Mod Sürümü: v5.0.0
Web Site: kingfreeroam.tr.tn

Discord sunucumuz: https://discord.gg/rnd9kh

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Nithral ve Hawk a yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Son düzenlenme: 28 Ocak 2018, 16:02:28 Riki

Gogh

Sunucu tanıtımı geliştirilebilir,sürekli isim değişiyorsunuz ve hostunuz yok 20 kişi slotunuz var tutacağını sanmıyorum.

pag

laéx

TRSinan28

Tutacağını sanmıyorum.Millet ibiza modundan bıktı.Edit açacaksanız da Veteran modu veya Pegboard moduyla açmanız daha iyi olabilir.Dediğim gibi gerçekten ibiza modu klasikleşti bu devirde.Inşallah beni yanıltırsınız,başarılar dilerim.

Riki

[quote author=
Sinan28 link=topic=3533.msg32679#msg32679 date=1516963324]
Tutacağını sanmıyorum.Millet ibiza modundan bıktı.Edit açacaksanız da Veteran modu veya Pegboard moduyla açmanız daha iyi olabilir.Dediğim gibi gerçekten ibiza modu klasikleşti bu devirde.Inşallah beni yanıltırsınız,başarılar dilerim.
[/quote]
Pawn Coderimiz harika sistemler ekliyor İbiza modundan ziyade Rpg Hp Karışımı yani Tüm modların karışımı bir mod yapacağız.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Riki - 26 Ocak 2018, 13:48:07

[quote author=

Pawn Coderimiz harika sistemler ekliyor İbiza modundan ziyade Rpg Hp Karışımı yani Tüm modların karışımı bir mod yapacağız.[/td][/tr][/table]
[/quote]
Güzel olur.

Dyternal

[quote author=

Pawn Coderimiz harika sistemler ekliyor İbiza modundan ziyade Rpg Hp Karışımı yani Tüm modların karışımı bir mod yapacağız.[/td][/tr][/table]
[/quote]
Kendisi kodluyor mu?

Riki

Alıntı yapılan: Dyternal - 26 Ocak 2018, 14:29:52

[quote author=

Kendisi kodluyor mu?
[/quote]
Kodlayacaklar pawn coder arıyoruz 2-3 tane daha.0dan modumuz 3 ay sonra beta olarak ortaya çıkaracağız.

Kronos

Başarılar kardeşim.  :rockstar:

Baran.

Tutmaz, Hevesiniz Kursağınızda Kalır. Boş Boşuna O Kadar Emek gider. (sununun rengi mavi'ye) çevrilmiş buna emek diyorum. yoksa fazla bi emek yok.

Riki

Alıntı yapılan: Baran. - 26 Ocak 2018, 15:56:58

Tutmaz, Hevesiniz Kursağınızda Kalır. Boş Boşuna O Kadar Emek gider. (sununun rengi mavi'ye) çevrilmiş buna emek diyorum. yoksa fazla bi emek yok.

Edit bir mod nasıl bu kadar güzel çevrilir sorusunu hayata geçireceğiz
Ayrıca
3 ay sonra
0 Dan kodlanmış modumuz ile

Riki

Web Sitemiz Eklendi!!!!!

Riki

Sunucu Bakıma Alındı.

Yakında Büyük Bir İhtimal VDS Geçeceğiz.

mtb

2017-2025