GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

EastCoast Roleplay - www.ec-roleplay.com

Başlatan BruajBD, 21 Ocak 2018, 15:09:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BruajBD

Öncelikle herkese merhaba. Birkaç aydır üzerinde çalıştığımız modun ilk versiyonunu bitirmiş bulunmaktayız. Sunucumuz ilk olarak BETA sürümüyle aktif olacaktır. Daha önceden söylenen yalanlar gibi "sıfırdan kodlanan mod" yalanlarına biz girmeyeceğiz. Bir çoğunuzun bildiği bir modun orjinal halini kendimizce uyarlayarak sizlere sunuyoruz. Sunucumuz yabancı konsept olarak hizmet verecektir. Tecrübeli Admin kadromuz ile sizlere en iyi şekilde rol ortamı sağlayacağımızdan eminiz. Diğer sunuculara göre bizim sistemlerimiz ve yönetim şeklimiz farklı olacaktır. Sunucumuz da roller klasik olarak Los Santos'da dönecektir. Modumuzda gelecek versiyonlar da diğer iki şehir (San Fierro ve Las Venturas) üzerinden eklenecek olan sistemler neticesinde rol yapılabilecektir. Projemiz de hem illegal hem de legal rollerin dönebilmesine kolaylık sağlayan bir çok meslek ve sistem bulunmaktadır. Hepimizin istediği adaletli bir sunucuyu bu şekilde sizlerle buluşturuyoruz.

-BruajBD
-Castiel

-Matheus
-Godiva

-Godknes
-
-

-Sentry
-
-

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 21 Ocak 2018, 15:59:38 BruajBD

Sentry

HyperCharge

Gogh

Başarılar.Bruaj daha önce Elite RPG de görev almıştın sanırım?

Kronos

BruajBD

Alıntı yapılan: Hawk - 21 Ocak 2018, 15:15:06

Evet, sunucunun açık kalması için elimden geleni yapmıştım. Fakat yönetimin başında ki arkadaşımızın kendi bildiğini okuması sonucu bizimde emeklerimiz boşa gitmişti.

BruajBD

Gogh

Alıntı yapılan: BruajBD - 21 Ocak 2018, 15:17:38

Evet, sunucunun açık kalması için elimden geleni yapmıştım. Fakat yönetimin başında ki arkadaşımızın kendi bildiğini okuması sonucu bizimde emeklerimiz boşa gitmişti.

Moddan hiç görsel paylaşmamışsınız, paylaşırsanı oyuncuların dikkatini çekebilir.

Craig

BruajBD

Alıntı yapılan: Hawk - 21 Ocak 2018, 15:19:02

Alıntı yapılan: BruajBD - 21 Ocak 2018, 15:17:38

Moddan hiç görsel paylaşmamışsınız, paylaşırsanı oyuncuların dikkatini çekebilir.

Kullanmış olduğumuz mod hakkında "önsöz" içerisinde gerekli bilgilendirme yapıldı. Zaten birçok kişinin bildiği bir modu kendimizce uyarlayarak sunduğumuzda söylendi. Sanılanın aksine "Vivala" modu olarak değil, "South Central" modunun Türkçe versiyonunu kullanmaktayız. Ayrıca sunucu içerisinde birçok map değişimi ve sistemler üzerinde güncelleme yapıldı. Geri kalanını bu akşam bizimle birlikte olacak oyuncularımız kendileri görerek test edeceklerdir. :)

yali

Başarılar umarım iyi yerler gelirsiniz.

BruajBD

Excision

Konuya "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresini eklemekisiniz.
Umarım istediğiniz başarıya ulaşırsınız, arkanızdayım.

BruajBD

Alıntı yapılan: Excision - 21 Ocak 2018, 15:58:36

Konuya "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresini eklemekisiniz.

Uyarı için teşekkürler, gözümden kaçmış olmalı. Durum düzeltildi, bununla birlikte ayrıca iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim. :)

Craig

Alıntı yapılan: Excision - 21 Ocak 2018, 15:58:36

Teşekkürler kardeşim.
Son düzenlenme: 21 Ocak 2018, 16:04:28 Craig