GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Valeria Gaming Hırsız Polis ~ www.valeriagaming.com (2014-2018)

Başlatan Victory, 21 Ocak 2018, 05:09:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Victory

Merhaba arkadaşlar,

Valeria Gaming, 12 Aralık 2014'de kurulmuş bir Hırsız Polis sunucusudur. Sunucu ilk olarak 7 Ocak 2015 tarihinde aktif edildi ve bir süre sonra kapanmak zorunda kalmıştı. Buna gerek maddi sıkıntılar olsa gerek. Daha sonrasında 1 Eylül 2015 tarihinde tekrar aktif edildi ve bir ay gibi bir süre açık kaldıktan sonra ortak bir Hırsız Polis projesi için kapatmak zorunda kalmıştık. 18 Ocak 2018 tarihi iitibariyle projeyi tekrardan aktif etmeyi planladık.

Sunucu moduna gelirsek; SFCRRPG modunu taban alarak kullanıyoruz. Modu full İngilizce halinden, Türkçe'ye çevrilmiş, özenerek geliştirilmiştir ve geliştirilmeye devam ediliyor. Sunucu haritaları ise; harita ekibimiz tarafından yapılıyor. SA-MP camiasında, SFCRRPG moduyla sunucu açan, bir çok projenin nasıl kapandığını görüyoruz. Bunlardan yola çıkarak, oyuncumuz olsun, olmasın ticari amaç gütmeden, sunucumuzun açık kalacağına dair söz veriyoruz. Ve siz değerli SA-MP oyuncularını sunucumuza bekliyoruz. Açılış konusuna gelirsek, henüz bir şey söylemek için erken. Gelişmeleri, konu başlığı altından gün geçtikçe siz değerli oyuncularımızla paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

*Düzenleniyor..

Geliştirme Ekibi
Victory - PAWN Kodlayıcısı
SnowX - PAWN Kodlayıcısı
Guard - Harita Tasarımcısı

Oyun Yönetim Ekibi
Samet1235 - Yönetici
EvoX - Yönetici

Sunucu Adı: Valeria Gaming Hırsız Polis ~ www.valeriagaming.com
Sunucu IP Adresi: -
Sunucu Slotu: 75
Sunucu Pingi: -
Sunucu Modu: Hirsiz Polis - Turkiye v1.0.0
Sunucu Dilleri: Turkce/Turkish
Sunucu Durumu: KAPALI

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 04 Şubat 2018, 02:55:13 Victory

HyperCharge

Kvvn

Kronos

Dyternal

Keanu

Valeria Gaming,sunucumuzu inşallah istediğimiz yere getirebiliriz. :)

TheLife

_DecaT

LionTR

Başarılar Kardeşim Yolunuz Açık Olsun İnşallah Tutar

TRSinan28

Ekipte Victory var ise tutar bence.Başarılar dilerim.

Victory

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Sunucu modunu her geçen gün bir adım ileri taşıyoruz, geliştiriyoruz. Aynı şekil sunucu haritalarına da başladık. Gün geçtikçe konu altından sunucu modu güncellemelerini, haritaları ve sunucuya ait görüntüleri siz değerli SA-MP oyuncularıyla paylaşacağız. Takipte kalın!

Güncellemeler 18.01.2018 - 25.01.2018:
- 18.01.2018; Sunucu modu Türkçe'leştirilmeye başlandı.
- 20.01.2018; Sunucu modu Türkçe'leştirilmesi sona erdi.
- 22.01.2018; Kayıt sistemi kaldırıldı, sıfırdan MySQL tabanlı kayıt sistemi kodlandı.
- 23.01.2018; Yönetici sistemi kaldırıldı, sıfırdan MySQL tabanlı yönetici sistemi kodlandı.
- 24.01.2018; MySQL tabanlı Animatör, DJ sistemi kodlandı.
- 25.01.2018; Soygun sistemi geliştirildi; dükkan giriş, çıkışlarına checkpoint eklendi,
soygun yazıları alt textdrawa alındı, soygun barı, animasyonu ve textdrawı eklendi, soygun yerlerine,
dükkan giriş, çıkışlarına textlabel eklendi, soygun yerlerine actor kasiyerler eklendi,
soygunu Y tuşuyla başlatma eklendi.

SnowX

enes020020

Victory

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Sunucu tanıtım konusu güncellendi, sunucuya ait bir kaç görsel eklendi. Onun dışında çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Güncellemeler 26.01.2018 - 31.01.2018;
- 29.01.2018; Speedometre sistemi kodlandı, saat ve tarih sistemi kodlandı.
- 29.01.2018; Oto bilgi sistemi kodlandı ve textdrawı eklendi.
- 29.01.2018; Sunucu arayüz textdrawları, saat&tarih, speedometre textdrawı eklendi.
- 29.01.2018; Soygun sistemi geliştirildi; soygun süresi textdraw olarak eklendi,
Hashbury bölgesine 2 yeni soygun yeri eklendi, Palisades bölgesine 1 yeni soygun yeri
eklendi, Bayside bölgesi aktif edildi ve yeni soygun yerleri eklendi.
- 31.01.2018; Sınıf seçim textdrawı kaldırıldı, yerine fonksiyonel dialog eklendi.
- 31.01.2018; Sınıflardan Oto Hırsızı, uy****rucu Satıcısı, Silah Satıcısı sınıfları
kaldırıldı.
- 31.01.2018; Takım seçimine textdraw eklendi, takımlar hakkında bilgi içeren.
- 31.01.2018; Takımlardan Doktor, Taksi Şöförü, Polis Deniz Kuvvetleri, Polis Hava Kuvvetleri
takımları kaldırıldı.
- 31.01.2018; Banka sistemi geliştirildi ve ATM sistemi kodlandı, sunucuda  belirli bölgelere
ATM'ler eklendi.
- 31.01.2018; Polis sistemleri geliştirildi, taser silahı eklendi.

Sunucuya ait bir kaç görsel;

Son düzenlenme: 04 Şubat 2018, 02:53:33 Victory