GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Asya Roleplay

Başlatan Jizzy, 18 Ocak 2018, 15:11:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Speceboy987

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 19 Ocak 2018, 06:44:34

Bir şey eklediniz sandım sistem yok,isimler İngilizce konsept Türkçe sıradan horizon tercih etmiyorum boşuna emeğiniz gider.Zaten 1 2 aya kapanır.

Yanlış birsey yaptik biliyoruz ama özür dileriz. Bu arada mod Hera mod bugun duzene sokacağız. Turkce konseptide ts3de 17 18 kisi vardi. Biz de bi karar yaptik. Herkes yabanci olsun dedi. O yuzden boyle değiştik. Tesekkur ederiz. Ozur dileriz. Telefondayim kusura bakmayin.

Speceboy987

Alıntı yapılan: Hawk - 18 Ocak 2018, 23:17:32

Alıntı yapılan: Speceboy987 - 18 Ocak 2018, 23:06:07

Alıntı yapılan: Hawk - 18 Ocak 2018, 22:27:14

Alıntı yapılan: Speceboy987 - 18 Ocak 2018, 22:13:45

Oncelikle kendimi tanitiyim. Ben Asya Rpg'nin Admin A7 ve Helper Yonetiminden Sorumlu Oguz Adminim. Bu işi 2 haftalik emeğin sonucunda boyle goruntu cikardik. Ilk gunden 21 oyuncu gorduk sw de. Daha da yukselmeyi hedefliyoruz. Sizlerin destegiyle bu işi beraber yapacagiz. Server Eksikleri giderilecek, Ts3 oda ve yetkilerini de sizlerin dikkatiyle duzelttik. Hersey cok guzel olucak arkadaslar. Yardimlarinizi bekliyoruz.

İlk olarak merhaba,Oğuz admin,öncelikle imla kurallarına dikkat etmiyorsunuz 2 hafta emek demişsiniz ama modunuz hera editi ve bir şey eklenmişmi göremiyorum.Forum siteniz bulunmamakta.

Öncelikle özür dileriz ve bu uyarilari dikkate alacağız. Merhaba. Mesgul oldugum icin telefondan yaziyorum. Siteyide actik ama herhangi bir web tasarimci da bulamadik. O yuzden yazmadik sitemizi. www.asyarpg.com sitemizin adresidir. Biz modu yapmistik fakat profosyonelce bir is cikaramadik. O yuzden hera moda gectik. Aramızda da profosyonel bir modçu olan yoktu ve bulamadik. O yuzden çok özür dileriz. Hatalarımızı belirttiğiniz için tesekkur ederiz. Dikkate alacağız. İyi geceler.

Profesyonel olmasına gerek yok emek olsa yeter.

Haklısınız bu işler emek istiyor. Ama biz sizler icin en yuksek kalite de hizmet sağlamak istiyoruz. Teseklurler ederiz.

Speceboy987

Alıntı yapılan: ByGold - 18 Ocak 2018, 23:30:09

Başarılar Abi İnsallah Tutar :helal:

Tesekkurler. Serverimiza bekleriz.

Speceboy987

Alıntı yapılan: Speceboy987 - 19 Ocak 2018, 08:48:46

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 19 Ocak 2018, 06:44:34

Bir şey eklediniz sandım sistem yok,isimler İngilizce konsept Türkçe sıradan horizon tercih etmiyorum boşuna emeğiniz gider.Zaten 1 2 aya kapanır.

Yanlış birsey yaptik biliyoruz ama özür dileriz. Bu arada mod Hera mod bugun duzene sokacağız. Turkce konseptide ts3de 17 18 kisi vardi. Biz de bi karar yaptik. Herkes yabanci olsun dedi. O yuzden boyle değiştik. Bu arada serverimizi asla kapatmayacağız, 9, 10 online oyuncumuz olsa bile. Tesekkur ederiz. Ozur dileriz. Telefondayim kusura bakmayin.

mtb

Eğer böyle bir hata olmaz sa ve mod sıfırdan olursa daha iyi olabilir.

2017-2025

Gogh

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 19 Ocak 2018, 10:25:58

Eğer böyle bir hata olmaz sa ve mod sıfırdan olursa daha iyi olabilir.

HyperCharge

Alıntı
Sunucu adminler arasında ap olmayacaktır buna emin olabilirsiniz.

Diyorsunuz fakat adam 9 level.

Gogh

Alıntı yapılan: HyperCharge - 19 Ocak 2018, 14:33:23

Alıntı

Ayrıca sunucu kapalı sebebi nedir?

Jizzy

Alıntı yapılan: Hawk - 19 Ocak 2018, 14:38:25

Alıntı

Birazdan acılacak.

Gogh

Alıntı yapılan: OmerReis - 19 Ocak 2018, 14:41:27

Alıntı

Birazdan acılacak.

İmla kurallarına uymanız istendiği halde uymuyorsunuz.Sunucu TÜRK konseptmi yabancımı belli değil ve özür dileyip oyuncuların gelmesini istiyorsunuz böyle bir saçmalık var mı?

HyperCharge

Tekrar söyliyorum sunucu tutmaz sürekli rol esnasında oyundan düşüyoruz sunucu pingi 950'lerde , Polisler desen rol yapmayı bilmiyor emote vermeden ateş ediyor , sonra /b pardon düşman sandım diyip saçmalıyor.
Kendinize 0'dan mod yapın ve sunucuya adam akıllı rol yapmayı bilen kişileri alın aksi takdirde tutmaz.

Paradox

Tutcağını düşünmüyorum ama genede başarılar.

Speceboy987

Alıntı yapılan: HyperCharge - 19 Ocak 2018, 16:11:02

Tekrar söyliyorum sunucu tutmaz sürekli rol esnasında oyundan düşüyoruz sunucu pingi 950'lerde , Polisler desen rol yapmayı bilmiyor emote vermeden ateş ediyor , sonra /b pardon düşman sandım diyip saçmalıyor.
Kendinize 0'dan mod yapın ve sunucuya adam akıllı rol yapmayı bilen kişileri alın aksi takdirde tutmaz.

Oncelikle merhaba. Ilk gunden 21 online gorduk. Adamin birisi bizi cekemediginden her 2 3 saatte bir vuruyor serveri. O yuzden obur ay serveri guclendirecez. Gordugumuzde gerekeni yapiyoruz zaten. Tekrar ozur dileriz. Telefondayim. Iyi gunler..

Speceboy987

Alıntı

O birlik kurucusu yalniz. En az 5 level vermemiz gerek ve o kurucu. Birde 3 gundur server acik. Serveri duzeltmeye. Gerekirse modu sifirdan tasarlayabilecek birisi bulmamiz gerekecek. Tesekkurler..

Speceboy987

Alıntı yapılan: Hawk - 19 Ocak 2018, 14:43:20

Alıntı yapılan: OmerReis - 19 Ocak 2018, 14:41:27

Alıntı

Birazdan acılacak.

İmla kurallarına uymanız istendiği halde uymuyorsunuz.Sunucu TÜRK konseptmi yabancımı belli değil ve özür dileyip oyuncuların gelmesini istiyorsunuz böyle bir saçmalık var mı?

Yanlis elestirmissiniz. Ben size diyorumki telefondan yaziyorum. O yuzden ozur dilerim dedim. Serverda bizi cekemedikleri icin ve sonucunda vurduklari icin kapatip gerekli seyleri 10-15 dakika arasinda halledip aciyoruz.