GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2025, 02:13:07

Konu Kilit

Başlatan Speceboy987, 14 Ocak 2018, 16:42:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Speceboy987

Konu Kilit
Son düzenlenme: 18 Ocak 2018, 15:08:19 Speceboy987

Gogh

Birleşmeniz kötü olmuş ikilikler çıkabilir ortaklık demek bir sürü sorun.

Speceboy987

Yanlis anlasilmisiz sanirim ozur dileriz.Duzeltmek isterim.Biz birlesmedik.Eskiden vardik sadece.Devam ettiriyoruz dedik.Yanlis anlasilmissak sizden ozur dileriz.

Gogh

Alıntı yapılan: Speceboy987 - 14 Ocak 2018, 17:17:33

Yanlis anlasilmisiz sanirim ozur dileriz.Duzeltmek isterim.Biz birlesmedik.Eskiden vardik sadece.Devam ettiriyoruz dedik.Yanlis anlasilmissak sizden ozur dileriz.

West roleplay ile birleşmediniz mi?

Speceboy987

Hayır.West ile birleşmeyeceğiz.Yanlış anlaşılmışız sanırım çok özür dileriz.
Teşekkürler.

Gogh

West Roleplay  birleştiğinizi söylemiş tek taraflı birleşme olmuyor bildiğim kadarıyla?

Speceboy987

Nasıl.Bizim haberimiz yoktur.Tek taraflı bir birleşmeden bahsetmiştir.Özür dileriz.

ParsMapping

Paradox

Prisonero

Tartışmayı tetikleyen ve tartışma içerikli iletiler silindi.

Arkadaşlar burası bu şekilde tartışma yapacağınız platform değil. Dikkat edin. Başkasının sunucusunu çekemiyorsanız, sunucusunun tanıtım konusuna girmeyin, yorum yapmayın. Defalarca çoğu konu altından uyarı yemekten yasak olduğunu anlamadınız mı? Devamında gerekli kişilere gerekilen uygulanır.

Speceboy987

Gogh

Kadir adlı arkadaş ts3 üzerinden 'İyi Uçuşlar' diye beni banlamış sebebi ne acaba?

Speceboy987

Burada tartılışacak konu değil. Asya RP, Teamspeak3 ve Sitemiz 1.5 2 saat Sonra açılıyor.Beklemede kalın

HyperCharge

Alıntı yapılan: Speceboy987 - 16 Ocak 2018, 13:26:28

Burada tartılışacak konu değil. Asya RP, Teamspeak3 ve Sitemiz 1.5 2 saat Sonra açılıyor.Beklemede kalın

Aynı şekilde ben de ban yedim ?

Speceboy987

Asya RPG'yi dün söz verdiğimiz gibi açtık ana tsde açıldı. Ts3: asyaroleplay.ts3giris.com bekleriz. Sitede bugun yarın açılacak.
Son düzenlenme: 17 Ocak 2018, 14:06:53 Speceboy987