GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

•• Turkish Power™ - Artık kendi moduyla! •• [www.samptp.10tr.net]

Başlatan TRSinan28, 04 Aralık 2017, 16:48:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Güzel sunucuya benziyor,girip kontrol edecektim,fakat sunucu kapanmış.

Odin

- Alesta Gaming -
(Discord)

TRSinan28

Alıntı yapılan: Leafy - 04 Ocak 2018, 23:28:36

Mod Yanlız Benim Diyorsun Ama Mod Redrax 2-3 Editlenmiş Ayıp Değilmi ? Bence Düşüncen Şöyleydi Bunlar Hep PawnoTurk deler Hiç Forum Samp a Bakmıyorlar buldun yabancı modu Birde Türkçeleştirilmişi vardı Buldun Alıntının Alıntısını

Aslında haklısın ama bilmeden bunları söylemeye hakkın yok.Kendi karakterinizi yansıtmayın buraya.Evet modun temeli Redrex.2-3 editlenmiş diyorsun.5 ayda 2-3 edit yapılmayacağınıda biliyorsun.Anlamadığım şu.Hera RPG modu South Central modunun editi.Ona neden Hera RPG modu deniliyor ? Biliyorum cevabın şu olacak.Mod öyle bir editlendi ki south central ile alakası yok.Bunu ben de yapacağım.Daha başlardayız.Umarım düşüncelerin değişir.Hayırlı cumalar.

Leafy

[quote author=
Sinan28 link=topic=2412.msg27592#msg27592 date=1515158252]

Mod Yanlız Benim Diyorsun Ama Mod Redrax 2-3 Editlenmiş Ayıp Değilmi ? Bence Düşüncen Şöyleydi Bunlar Hep PawnoTurk deler Hiç Forum Samp a Bakmıyorlar buldun yabancı modu Birde Türkçeleştirilmişi vardı Buldun Alıntının Alıntısını

Aslında haklısın ama bilmeden bunları söylemeye hakkın yok.Kendi karakterinizi yansıtmayın buraya.Evet modun temeli Redrex.2-3 editlenmiş diyorsun.5 ayda 2-3 edit yapılmayacağınıda biliyorsun.Anlamadığım şu.Hera RPG modu South Central modunun editi.Ona neden Hera RPG modu deniliyor ? Biliyorum cevabın şu olacak.Mod öyle bir editlendi ki south central ile alakası yok.Bunu ben de yapacağım.Daha başlardayız.Umarım düşüncelerin değişir.Hayırlı cumalar.
[/quote]

Yanlız Mantık Olarak Mod Size Ait Değil 2-3 Edit Den Kastımda Gerçek Değil Biraz Mecaz Anlamda Ve Sana Şöyle Diyeyim Mod "Sunucuya ibiza edit mod diye leke atanlar çıktı.Bende onlara inat bu modu yaptım." Bu Cümlen Çok Yanlış Mesela Tartışma Çıkarmak İstemiyorum Başarıla Sadece "Sunucuya ibiza edit mod diye leke atanlar çıktı.Bende onlara inat bu modu yaptım." Bu Kısmı Biraz Düzenlesen Daha İyi Olur Başarılar

TRSinan28

Alıntı yapılan: Leafy - 05 Ocak 2018, 17:07:33

[quote author=
Sinan28 link=topic=2412.msg27592#msg27592 date=1515158252]

Yanlız Mantık Olarak Mod Size Ait Değil 2-3 Edit Den Kastımda Gerçek Değil Biraz Mecaz Anlamda Ve Sana Şöyle Diyeyim Mod "Sunucuya ibiza edit mod diye leke atanlar çıktı.Bende onlara inat bu modu yaptım." Bu Cümlen Çok Yanlış Mesela Tartışma Çıkarmak İstemiyorum Başarıla Sadece "Sunucuya ibiza edit mod diye leke atanlar çıktı.Bende onlara inat bu modu yaptım." Bu Kısmı Biraz Düzenlesen Daha İyi Olur Başarılar [/td][/tr][/table]
[/quote]
Şimdi güzel oldu :) Teşekkür ederim.Normalde yorumunda sıkıntı yok ama 2-3 edit yapmışsın demen çok zoruma gitti.Modun temeli benim olmasa bile en az o modun temelini atan kadar çok uğraştım.

Can Demir

TRSinan28