GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

United Roleplay - Sunucu Açık! Başvurusuz! [server.united-roleplay.com]

Başlatan unitedrp, 30 Temmuz 2017, 19:42:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unitedrp

Alıntı yapılan: bangbang - 17 Aralık 2017, 13:24:20

Başarılar.

Teşekkürler :)
Alıntı yapılan: ParsMapping - 17 Aralık 2017, 03:33:41

Başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz :)
Alıntı yapılan: TalhaBGT - 17 Aralık 2017, 09:03:59

Başarılar.

Teşekkür ederiz :)

Üst yöneticilerimizden, sunucudaki yeri kilit noktada olan bir ekip arkadaşımızın rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olması gerekti. Bu sebepten bir kaç gün daha açılış duyurumuzu ertelemek zorundayım. En kısa zamanda kesin tarih ve saati vereceğiz. Yeni yıldan önce birlikte olacağımıza emin olabilirsiniz :) Başvurularınızı bekliyoruz. Modumuz son haline geldi, sistem tanıtımları da en kısa sürede tamamlanacaktır :)

unitedrp

Merhabalar sevgili United oyuncuları,

Sizlere mükemmel haberler ile geldik.

Açılış tarihimiz belirlendi. 05.01.2018 Saat 21.30'da sunucu sizlere kapılarını açacak!

Yönetim tarafından alınan karar doğrultusunda 13.12.2017 - 05.01.2018 tarihleri arasında "Karakter Başvurusu" yapan tüm oyuncularımız karakter başlangıç parasına  ek olarak 1,250 $ ve Yılbaşı için sunucuda yapılacak olan çekilişe ekstra iki bilet alma hakkını kazandığını bildirmek isteriz!

Ek olarak başvurusu onaylanan ilk 20 kişiye, ekonomi modeli bir araç verilecektir!

Not: BETA sürümü karakterleri sıfırlanmıştır. Tekrar başvuru atılması gerekmektedir.

Esen Kalın!
United Roleplay - Yönetim Ekibi

pag

Alıntı yapılan: unitedrp - 30 Aralık 2017, 22:32:27

Merhabalar sevgili United oyuncuları,

Sizlere mükemmel haberler ile geldik.

Açılış tarihimiz belirlendi. 05.01.2018 Saat 21.30'da sunucu sizlere kapılarını açacak!

Yönetim tarafından alınan karar doğrultusunda 13.12.2017 - 05.01.2018 tarihleri arasında "Karakter Başvurusu" yapan tüm oyuncularımız karakter başlangıç parasına  ek olarak 1,250 $ ve Yılbaşı için sunucuda yapılacak olan çekilişe ekstra iki bilet alma hakkını kazandığını bildirmek isteriz!

Ek olarak başvurusu onaylanan ilk 20 kişiye, ekonomi modeli bir araç verilecektir!

Not: BETA sürümü karakterleri sıfırlanmıştır. Tekrar başvuru atılması gerekmektedir.

Esen Kalın!
United Roleplay - Yönetim Ekibi

Hayırlı olsun,uzun zamandır merak ettiğim bir sunucuydu.

Federico

İnsanları Tanıdıkça
Seveceksin Yalnızlığı...

unitedrp

Alıntı yapılan: Afrodeath - 30 Aralık 2017, 23:00:27

Başarılar :helal:

Teşekkür ederiz :) 5 Ocak'ta görüşmek üzere.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 30 Aralık 2017, 22:45:50

Hayırlı olsun,uzun zamandır merak ettiğim bir sunucuydu.

Teşekkür ederiz :) 5 Ocak'ta görüşmek üzere.

Neston

2018'in ilk güzel olaylarından olacak galiba. Hard-RP tadını aldığım bu sunucunun ekibine ve oyuncularına mutlu yıllar diliyorum.

skorpion

Şahsen sunucuyu takipteyim , güzel bir proje olacağına benziyor.İnşallah güzel roller çıkacaktır.Ekibe başarılar diliyorum.

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

unitedrp

Alıntı yapılan: Neston - 31 Aralık 2017, 15:11:40

2018'in ilk güzel olaylarından olacak galiba. Hard-RP tadını aldığım bu sunucunun ekibine ve oyuncularına mutlu yıllar diliyorum.

Teşekkürler Neston, eski oyuncularımızı görmek çok güzel :)

Alıntı yapılan: !Walter - 31 Aralık 2017, 15:41:37

Şahsen sunucuyu takipteyim , güzel bir proje olacağına benziyor.İnşallah güzel roller çıkacaktır.Ekibe başarılar diliyorum.

Teşekkür ederiz, bekliyoruz mutlaka :)

İlk sayfaya bazı sistemlerin tanıtımları da eklendi.

pag

Sistemleri tek tek inceledim,çok hoşuma giden sistemler oldu,umarım dilediğiniz noktaya ulaşırsınız,tekrardan başarılar.

Savagery

Ne kadar roleplay oynamak istesemde kavramı anlamadığım için oynayamıyorum .Başarılar :)

unitedrp

Alıntı yapılan: ReDDooM - 04 Ocak 2018, 20:10:41

Sistemleri tek tek inceledim,çok hoşuma giden sistemler oldu,umarım dilediğiniz noktaya ulaşırsınız,tekrardan başarılar.

Teşekkür ederiz, umarım.

Alıntı yapılan: YusufAli - 04 Ocak 2018, 20:21:14

Başarılar

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Revengers - 04 Ocak 2018, 21:37:32

Ne kadar roleplay oynamak istesemde kavramı anlamadığım için oynayamıyorum .Başarılar :)

Özel mesaj atarsanız yardımcı olabilecek ekip arkadaşlarımıza yönlendiririm sizi, teşekkürler :)

Karakter başvurusu yapmayı unutmayın! Yarın 21.30'da sunucu açılacak!

lelor

Eh, sonunda bugün açılıyor hadi bakalım herkese iyi eğlenceler.  :W

pag

Karakter başvurusu atmayı düşünüyorum,en geç ne zaman onaylanır acaba?

lelor

Alıntı yapılan: ReDDooM - 05 Ocak 2018, 19:43:14

Karakter başvurusu atmayı düşünüyorum,en geç ne zaman onaylanır acaba?

bugun içinde hallolur sanırım.