GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Nisan 2025, 23:01:03

[ANKET] En iyi Tarayıcı

Başlatan sweezy, 14 Temmuz 2019, 17:03:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Ben google kulanyom bende google ye oy veryom

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

DracDonix

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Temmuz 2019, 17:16:59
Opera da iyi ama oyum Googleye

Fikrimi değiştiriyorum. Microsoft Edge. Zamanla tüm bilgisayarlar Win 10 sürümünü kullanıyor ve win 10 ile beraber bir çok yeni eşitleme olayları geldi. Microsoft Edge ise bu eşitliklerden biri hemde google verilerini aktarabilmemiz ayrı bir güzel telefon ilede bağlanıp bilgisayar durumunada bakıyoz imla kurallarına uymadım sorry ehe :)
Son düzenlenme: 25 Mart 2021, 12:13:09 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

mundfire

tartışılmasız en stabil ve en hızlı çalışan tarayıcı firefoxtur. ama maalesef ki google eklentilerini desteklemediğinden dolayı örn: teleparty(firefox için özel bir netflixparty var) gibi çoğu güzel eklenti firefoxta bulunmadığından chromium tabanlı olan yeni Microsoft Edge'yi tercih ediyorum.(bu arada dehşet güzel ve hızlı kesinlikle chromium tabanlıda en önde tercihimdir9

operasını kullandım gx ini kullandım googlesini puffinini epiphany'i yani kısacası safari hariç bütün tarayıcıları test ettim ve sonuç olarak firefox, vivaldi ve microsoft edgeyi öneririm.

ek olarak vivaldiden bahsetmek istiyom pek bilinmeyen tarayıcıdır ve kesinlikle denemeniz gereken bir tarayıcı. eski opera geliştiricileri tarafından oluşturulmuştur, chromium tabanlıdır. kendine has tasarımı var, özelleştirme konusunda gayet güzel ve ciddi manada hızlıdır.

bu yorumlarım güzel pc için geçerlidir, yani düşük performans sergileyen pcleri bilemem fakat eski bilgisayarımda aynı şekilde vivaldi, firefox veya edgeyi tercih ediyordum.
Son düzenlenme: 26 Mart 2021, 10:49:04 mundfire

Oner

Microsoft Edge'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Discord: Ascendency#7970

laéx

En az verilerinizi kullanan yer benim için en iyi yerdir. Googlenin tüm verilerimi almasını bilmeme rağmen genede Google Chrome kullanıyorum, bazende Opera kullanıyorum.

Bilinmeyen Bey

Herkes Google Chrome Demiş, iyi güzel. Ama Bu Şey CPU'nun yarısını alıyor. Bence Opera GX Daha iyi, CPU Ayarlamak, Twitch-Twitter-Instagram-Youtube'a ulaşabiliyoruz.

Sahib

Chrome Çok Başarılı Olmasına Rağmen, Ramıda Çok Yediği İçin Oyumu Operaya Veriyorum.

TRAVMA