GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

checkpointlerin görünürlüğü

Başlatan magnet00, 14 Şubat 2025, 18:01:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

magnet00

10 tane cpyi yanyana eklesemde radarda 1 tane görünüyor ve hangisine bakarsam o görünür olup öbürü görünmüyor çözümü bilen var mı? tek radarda değil bu arada fpsde de sadece baktıgım görünüyor

Krips Je

mapde mi gözükmüyor detaylı anlatırsan yardımcı olurum dostum.

2012 - 2025

magnet00

Alıntı yapılan: Krips Je - 14 Şubat 2025, 23:08:59

mapda görünüyor ancak tek tek görünüyor biri silinince öbürü gözüküyor , 2 tane cpyi yan yana oluşturdugumu var say hangisine yakınsam hem mapde hem normalde o görünüyor ancak 2 cisi görünmüyor öbüründen biraz uzaklaşınca siliniyor ve görünmeyen cp görünüyor.

Krips Je

Alıntı yapılan: magnet00 - 14 Şubat 2025, 23:27:37
Alıntı yapılan: Krips Je - 14 Şubat 2025, 23:08:59

mapda görünüyor ancak tek tek görünüyor biri silinince öbürü gözüküyor , 2 tane cpyi yan yana oluşturdugumu var say hangisine yakınsam hem mapde hem normalde o görünüyor ancak 2 cisi görünmüyor öbüründen biraz uzaklaşınca siliniyor ve görünmeyen cp görünüyor.

checkpointlerin ust uste binmesi yuzunden biri silinince digeri gorunuyor olabilir her checkpointi ayri ayri olusturduguna emin ol koordinatlari biraz degistirip dene belki cozulur ayrica showplayercheckpoint ve hideplayercheckpoint fonksiyonlarini kontrol et belki biri digerini gizliyordur

2012 - 2025