GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

küfür edenlerin sonu :D

Başlatan ELLİOX, 03 Şubat 2025, 20:59:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ELLİOX

https://s2.dosya.tc/server29/5bl3jv/Lina_Roleplay_2.rar.html

hayrına kullanın alın 110k mod öyle gruplardan kaçmaya benzemez karşımıza çık  :D

deksdeveloper

ya bune *** moddaki mapleri silince 78k satır kalıyor onlarıda toplama 1.4 şahin gibi yapmışsınız her moddan üçer beşer sistem çekmişsiniz modda emeği geçen kim varsa hepsinin ***

Krips Je

Alıntı yapılan: deksdeveloper - 03 Şubat 2025, 23:32:27
ya bune *** moddaki mapleri silince 78k satır kalıyor onlarıda toplama 1.4 şahin gibi yapmışsınız her moddan üçer beşer sistem çekmişsiniz modda emeği geçen kim varsa hepsinin ***

EORTUJYİJTİERJTRKDFNGDFNGKDFSNKDFNGKDDFGNDFKGNKDSNGKEHRİTERND

2012 - 2025

Krips Je

başlığı okurken allah allah dedim çıkarken giren elimi kolumu s'key'm dedim

2012 - 2025

HKI

Hayatımdan çaldığınız 1 dakikayı nasıl geri alabilirim? @ELLİOX

¡La vida es una sola!

Backup

Şu gitHub'u bi öğrenemediniz aw

Murat Budak

Reazam

#McAllen

Bune kanka hayatımda bu kadar rezil bir mod görmedim :D

PAWN DEVELOPER

ELLİOX

Alıntı yapılan: #McAllen - 04 Şubat 2025, 20:15:01
Bune kanka hayatımda bu kadar rezil bir mod görmedim :D

ben zaten diyorum modun yapımcısı değilim bazı değerlere küfür edip insanları tehdit eden birinin moduydu elime geçti bende  yaydım yorumlarınızla daha da rezil oldu herhalde

ELLİOX

Alıntı yapılan: HKI - 04 Şubat 2025, 01:47:21
ben zaten diyorum modun yapımcısı değilim bazı değerlere küfür edip insanları tehdit eden birinin moduydu elime geçti bende  yaydım yorumlarınızla daha da rezil oldu herhalde

ELLİOX

Alıntı yapılan: deksdeveloper - 03 Şubat 2025, 23:32:27

ELLİOX

Alıntı yapılan: Krips Je - 04 Şubat 2025, 00:28:31
başlığı okurken allah allah dedim çıkarken giren elimi kolumu s'key'm dedim

Krips Je

dostum 1 kişiye bu mesajı atman yeterdi diye düşünüyorum.

2012 - 2025

HKI

Alıntı yapılan: ELLİOX - 04 Şubat 2025, 21:50:08
Alıntı yapılan: HKI - 04 Şubat 2025, 01:47:21
Valla bıktık şu boktan release paketleri görmekten. Bunu paylaşman dahi zaman kaybı.

¡La vida es una sola!