GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SİDE ROLEPLAY YENİ PAKET (ULTRA HARD GELİŞTİRİLMİŞ PAPAĞAN VE DOG SİSTEMLİ)

Başlatan deathkki, 31 Ocak 2025, 21:43:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krips Je

ADFOGNDAFKGNDFGNDFLGNAFDGNDFA;GNDFLGNDFLGNKDFNSYSINGKDFNGKSDFNGDFKNGKDFGNDFKGNSDKN

2012 - 2025

Talha?

Paketi yayanda benim kullananda ek olarak paketi geliştirdik. zaten yayılı bir paketi side rp yazarak benim linkimle paylaşarak havalımı olmaya çalışıyorsun 14 yaşında oldugunu birkez daha kanıtladın.
Samp 0.3.7 tarihinde görülmüş en rezil insansın

modum:
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/dark-roleplay-gamemode-ve-yararli-programlar/

deathkki

Alıntı yapılan: Talha? - 31 Ocak 2025, 23:43:08
Paketi yayanda benim kullananda ek olarak paketi geliştirdik. zaten yayılı bir paketi side rp yazarak benim linkimle paylaşarak havalımı olmaya çalışıyorsun 14 yaşında oldugunu birkez daha kanıtladın.

modum:
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/dark-roleplay-gamemode-ve-yararli-programlar/
konuşmasana oğlum sen git önce pakete koyduğun açığı düzelt ctrl + f /setadmin yazın görürsünüz açığı gençler :D sunucunuzu bu akşam iyi siktim ama heee  westley pakedini *****

Talha?

Alıntı yapılan: deathkki - 31 Ocak 2025, 23:44:09

modum:
konuşmasana oğlum sen git önce pakete koyduğun açığı düzelt ctrl + f /setadmin yazın görürsünüz açığı gençler :D sunucunuzu bu akşam iyi siktim ama heee  westley pakedini *****

Sen bi skim yapamazsın

deathkki

Alıntı yapılan: Talha? - 31 Ocak 2025, 23:45:54
Alıntı yapılan: deathkki - 31 Ocak 2025, 23:44:09

modum:

Sen bi skim yapamazsın

oğlum westley pakedini al freeroam maplerinide al kaybol şurdan rezil rüsva oldunuz, dolandırıcı feovac ve ekibi, sizinle samp bitene kadar uğraşacağım.

Feovac

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu
Samp Media : discord.gg/sampmedia
Side Roleplay : discord.gg/siderpg

deathkki

Alıntı yapılan: Feovac - 31 Ocak 2025, 23:47:48
o darkın v1 paketi ama sen bilirsin

darkın v1 pakedi değil, kurarsan görürsün kendini developer sanma developer bile değilsin. mapler bile aynı :D komikkk. 45 çekince g**** havalanmasın yoksa aşağıdaki fotoyu tekrarlar indiririm o kalkık götü. sen 45 çekerken biz 65 çekiyorduk.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2025, 23:50:59 deathkki

Feovac

şuan 45 çekte göreyim zaten sana sunucu açma kapısı kapandı, dün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar derler.

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu
Samp Media : discord.gg/sampmedia
Side Roleplay : discord.gg/siderpg

deathkki

Alıntı yapılan: Feovac - 31 Ocak 2025, 23:52:27
şuan 45 çekte göreyim zaten sana sunucu açma kapısı kapandı, dün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar derler.
göreceğiz feovac, şeyda aceleyi az sonra görüntülü aradığımda da aynı şeyleri dersin umarım...

deathkki

Alıntı yapılan: Talha? - 31 Ocak 2025, 23:58:48

bakmam

montaj fotolar ile beni tehdit mi ediyorsunuz? :D
tek kullandığım hesap budur.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2025, 00:00:41 deathkki