GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBİLE/PC] Azteca Deathmatch | 185.176.94.63:7777 [ANLIK AKTİF!]

Başlatan Feovac, 14 Aralık 2024, 18:37:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feovac

Azteca Deathmatch
Discord

ÖNSÖZ

Azteca Deathmatch, San Andreas Multiplayer istemcisi üzerine oluşturulmuş Deatmatch konseptli sunucudur. Amacı sıfırdan kodlanmış oyun modu ile kitleye özgün ve kaliteli hizmet vermektir. Mexico Deathmatch'den feyz alarak temelleri atılan bu sunucu Türk piyasasının Deathmatch açlığını gidermektedir.

HAKKIMIZDA

Feovac, Weyston ve Vars'ın kurucu olduğu Azteca Deathmatch, 2024 başlarında planlanmış ve emek verilerek sıfır oyun modu yazılmıştır. Oyun modunun yanında anti cheat kodlanarak oyuncuların rahat bir şekilde Deathmatch zevkini yaşaması sağlanmıştır. Versus, Duel, Freeroam, Deathmatch, Gang Wars gibi 5 farklı sistem yazılmış ve oyuna entegre edilmiştir.

HEDEFLERİMİZ

"Neden Türklerde kaliteli Deathmatch sunucusu yok?" dedirtmemek için bu projeyi açma gereği duyduk. Kalıcı ve özgün olmak başta amacımız. Hileye kesinlikle taviz vermeyeceğiz, bu konuda ekibim ile beraber hile koruması konusunda sağlam olmayı amaçlıyoruz. Kesin hile önleyeceğiz diye bir şey yok, onun yerine admin kadromuza hile avcıları ve tecrübesi olan adminleri alarak kitlenin daha da huzurlu hissedeceğini düşünüyoruz.

SİSTEM VİDEOLARI

İletişim Bilgileri
Discord : discord.gg/azteca
Youtube : Azteca Deathmatch
Web Site : Bakımda...
Oyun Sunucusu : 185.176.94.63:7777

Son düzenlenme: 19 Aralık 2024, 01:15:02 Feovac
Merhamet maraz doğurur.

SertugJust

Başarılar, ömrü bol bir sunucu olması dileğiyle

xd

Feovac

Alıntı yapılan: SertugJust - 14 Aralık 2024, 18:54:52
Başarılar, ömrü bol bir sunucu olması dileğiyle
Değerli yorumun için teşekkürler.

Merhamet maraz doğurur.

Sensiall

Tanıtım konusunu ve çekmiş olduğunuz videoyu çok beğendim. Yapmış olduğunuz sistemlerde harika görünüyor. Başarılar dostum her şey istediğiniz gibi olsun! :elsalla:

Feovac

Alıntı yapılan: Sensiall - 15 Aralık 2024, 13:24:49
Tanıtım konusunu ve çekmiş olduğunuz videoyu çok beğendim. Yapmış olduğunuz sistemlerde harika görünüyor. Başarılar dostum her şey istediğiniz gibi olsun! :elsalla:
Değerli yorumun için çok teşekkürler.

Merhamet maraz doğurur.

haroldjackson

imza kalemle atılır

Feovac

Merhamet maraz doğurur.

Holmes

Başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.

Feovac

Alıntı yapılan: Holmes - 15 Aralık 2024, 19:05:44
Başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.
Değerli yorumun için teşekkürler.

Merhamet maraz doğurur.

Feovac

Alıntı yapılan: Feovac - 14 Aralık 2024, 18:37:37

Azteca Deathmatch
Discord

ÖNSÖZ

Azteca Deathmatch, San Andreas Multiplayer istemcisi üzerine oluşturulmuş Deatmatch konseptli sunucudur. Amacı sıfırdan kodlanmış oyun modu ile kitleye özgün ve kaliteli hizmet vermektir. Mexico Deathmatch'den feyz alarak temelleri atılan bu sunucu Türk piyasasının Deatmatch açlığını gidermektedir.

HAKKIMIZDA

Feovac, Weyston ve Vars'ın kurucu olduğu Azteca Deathmatch, 2024 başlarında planlanmış ve emek verilerek sıfır oyun modu yazılmıştır. Oyun modunun yanında anti cheat kodlanarak oyuncuların rahat bir şekilde Deathmatch zevkini yaşaması sağlanmıştır. Versus, Duel, Freeroam, Deathmatch, Gang Wars gibi 5 farklı sistem yazılmış ve oyuna entegre edilmiştir.

HEDEFLERİMİZ
"Neden Türklerde kaliteli Deathmatch sunucusu yok?" dedirtmemek için bu projeyi açma gereği duyduk. Kalıcı ve özgün olmak başta amacımız. Hileye kesinlikle taviz vermeyeceğiz, bu konuda ekibim ile beraber hile koruması konusunda sağlam olmayı amaçlıyoruz. Kesin hile önleyeceğiz diye bir şey yok, onun yerine admin kadromuza hile avcıları ve tecrübesi olan adminleri alarak kitlenin daha da huzurlu hissedeceğini düşünüyoruz.

SİSTEM VİDEOLARI

İletişim Bilgileri
Discord : discord.gg/azteca
Youtube : Azteca Deathmatch
Web Site : Bakımda...

18.12.2024 - 19.30'da Aktifiz!

Admin alımları için discorddan ulaşabilirsiniz.

Merhamet maraz doğurur.

Krips Je

Sunucu konusuyla başlayalım, Çok soft ve güzel. Sistemler ve haritalar çok güzel. Haritalar baya hoş görünüyor ellerinize sağlık. Sistemler de mapler gibi bir birinden güzel. Sunucu olarak size uzun bir ömür diliyorum!

(Sunucu sistemlerinin ve haritaların sıfırdan yazıldığını dikkate alarak fikrimi sunuyorum.)

Feovac

Alıntı yapılan: Krips Je - 16 Aralık 2024, 01:07:15
Sunucu konusuyla başlayalım, Çok soft ve güzel. Sistemler ve haritalar çok güzel. Haritalar baya hoş görünüyor ellerinize sağlık. Sistemler de mapler gibi bir birinden güzel. Sunucu olarak size uzun bir ömür diliyorum!

(Sunucu sistemlerinin ve haritaların sıfırdan yazıldığını dikkate alarak fikrimi sunuyorum.)

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
Farkettiysen full aktif olarak burayı izliyorum, yorumlarınız benim için çok değerli. Eleştiriye tamamen açığım.

Merhamet maraz doğurur.

hasankls47

Bana kalırsa çok güzel olcak, sizlere de tavsiye ederim. Kaçırmadan gelip yerinizi alın, sizlere tavsiyem.

alperendev

Feovac

Merhamet maraz doğurur.