GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 19:09:04

YNCNR Game Mode

Başlatan Backup, 01 Kasım 2024, 19:26:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lonnely

Kafalar çok karışmış belli ki. Sattığın şey artık senin değildir çünkü onu satmışsındır. Hem satıp para kazanayım hem de tüm hakları bende olsun diye bir şey yok. Geçmişe dönüp bakınca şu tartışmaların insana hayatında bir arpa boyu yol kat ettirmediğini de fark ettim. Boşuna tartışıyonuz, Mücahit'in yaptığı etik değil ama tartışınca da bir şey değişmeyecek zaten bu modla açılan sunuculardan da hayır gelmez Anadolu HP moduna dönüyo çünkü olay. Bu arada SA:MP da bitti zaten.

Bir oyun için değer mi? Tartışılır.
Son düzenlenme: 16 Kasım 2024, 10:22:32 Lonnely
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Backup

Alıntı yapılan: Lonnely - 16 Kasım 2024, 09:54:39
Kafalar çok karışmış belli ki. Sattığın şey artık senin değildir çünkü onu satmışsındır. Hem satıp para kazanayım hem de tüm hakları bende olsun diye bir şey yok. Geçmişe dönüp bakınca şu tartışmaların insana hayatında bir arpa boyu yol kat ettirmediğini de fark ettim. Boşuna tartışıyonuz, Mücahit'in yaptığı etik değil ama tartışınca da bir şey değişmeyecek zaten bu modla açılan sunuculardan da hayır gelmez Anadolu HP moduna dönüyo çünkü olay. Bu arada SA:MP da bitti zaten.

Mülkiyet hakkını savunmak sana mı düştü ? Gerçi bunun mülkiyet hakkı var mı tartışılır da neyse. Evet başta bir anlaşmamız vardı. Ben buna yıllar boyu uydum. Geldiğimiz noktada bana ve aileme sms bomber atan, arkamdan küfürler eden insanlar olduğu için ve anlaşmayı yaptığım kişi bunların yanında yer alıp yüzüme gülüp arkamdan sövüp saydığı için anlaşmaya uymamın bir manası kalmadı.

Lonnely

Alıntı yapılan: Backup - 17 Kasım 2024, 15:03:04

Mülkiyet hakkını savunmak sana mı düştü ? Gerçi bunun mülkiyet hakkı var mı tartışılır da neyse. Evet başta bir anlaşmamız vardı. Ben buna yıllar boyu uydum. Geldiğimiz noktada bana ve aileme sms bomber atan, arkamdan küfürler eden insanlar olduğu için ve anlaşmayı yaptığım kişi bunların yanında yer alıp yüzüme gülüp arkamdan sövüp saydığı için anlaşmaya uymamın bir manası kalmadı.
İnsanlar haksızlığa uğruyorsa ve görüyorsam maalesef susamıyorum, bunu da bu platformda beni tanıyan binlerce insan çok iyi biliyor. Neyse, tartışmaya çok gerek yok. Kurnaz olduğunu düşünmeye devam et.
Son düzenlenme: 18 Kasım 2024, 09:56:50 Lonnely

Backup

Alıntı yapılan: Lonnely - 18 Kasım 2024, 09:54:03

İnsanlar haksızlığa uğruyorsa ve görüyorsam maalesef susamıyorum, bunu da bu platformda beni tanıyan binlerce insan çok iyi biliyor. Neyse, tartışmaya çok gerek yok. Kurnaz olduğunu düşünmeye devam et.
İstediğin kadar konuş, sen benim karşımdaki herkesin avukatlığını yapmaya çalışan kuyruk acısı olan bir insansın. Ne eksik ne fazla. Bunu da bu platformdaki herkes biliyor. Kurnazlık yapıyormuşum, evet karşımdakilere karşı saf olamıyorum maalesef ki.

Lonnely

Alıntı yapılan: Backup - 18 Kasım 2024, 11:46:10

İstediğin kadar konuş, sen benim karşımdaki herkesin avukatlığını yapmaya çalışan kuyruk acısı olan bir insansın. Ne eksik ne fazla. Bunu da bu platformdaki herkes biliyor. Kurnazlık yapıyormuşum, evet karşımdakilere karşı saf olamıyorum maalesef ki.
Tamamdır, gelişmelerden haberdar et.
Son düzenlenme: 18 Kasım 2024, 16:26:00 Lonnely

Backup

Alıntı yapılan: Lonnely - 18 Kasım 2024, 15:19:44
Alıntı yapılan: Backup - 18 Kasım 2024, 11:46:10

Tamamdır, gelişmelerden haberdar et.

Takipte kal, her zaman ki gibi ;)

Luxery

valla kardesim su form a bayadir girmiyordum bi baktim yine baslamis bos konusmalar, he kardesim sana modun satilmamasi icin daha fazla para odeyelim sonrasinda sen cesitli bahaneleri sunmaya devam et :D modu sattin diye seni mi savunucam söverim tabi bahane olarak da; sunucu kapali degil miydi diyorsun kapali olsada olmasada sen bunu satamazsn kardesim tabi karakter meselesi iste herkesin sozune guvenilmiyormus :D hala mulkiyet vs vs diyorsun sana evet kodu sen yazabbilirsin ve modun iyi dogru fakat ben bilmiyor muyum modu satmayi deseydin kardesim para lazim daha fazla yoksa modu satıcam diye atardik sana para yaratiyoz zaten sen modu bana 500tl ye satarken ben sana asgari ucret odedim niye odedim? modun kesinlikle baska birisine satilmamasi icin ve sne bunu kabul ettin simdi yuz tane bahane uyduruyon yok arkamdan salladilar yok bunu yaptilar dostum modu satmıssın modu ana kurali unutmussun zatne napmamizi bekliyon tesekkur mu edelim?

sunucuyu baslatirken bile yonetime giren uyeler backup donecekse veya yonetimde olacaksa biz olmayacagiz dediler bizde oyle birsey olmayacak biz aldik dedik oyuncular dahil seni sevmiyordu herkes senin paragoz oldugunu biliyordu ona ragmen gordugum zaman ara sira uyarirdim cunku oyuna girmiyorum kardesim ben butun haklarimi ahmete vermisim o yonetiyor sende oyuna girmissin sunucu senin degil istedigimizi banlayamayiz kurallara uyuyoruz kim uymazsa cezasini alir bu yuzden konuya bagimsiz kaldim aranizda halledicektiniz sende gittin cagdasa yazdim boyle boyle sunucuda hata var vs diyip yetki aliyorsun sunucuyu bosaltiyorsun iste buda bir karakter meselesi sunucu senin degil kardesim benim ister seni banlariz ister seni muteleriz bu ticaret kurallarina aykiri 25 yasinda olmussun hala ticaret yapmayi bilmiyon be muco 

ek olarak @Lonnely kardesim benim tartismakda sonuna kadar hakliyim %1 haklilik paylari bile yok olsaydi birzcik hak verebilirdim :D ayni seyleri konusuyoz konusuyoz donuyoz iste sunucu modunu alan tayfa da moda para odemis aksamina mod forumda paylasiliyor beles 100$ kazandi muco bey asjfnasjfna  trolleri beslemyin kardesim.

Backup

Alıntı yapılan: Luxery - 18 Kasım 2024, 22:31:40

valla kardesim su form a bayadir girmiyordum bi baktim yine baslamis bos konusmalar, he kardesim sana modun satilmamasi icin daha fazla para odeyelim sonrasinda sen cesitli bahaneleri sunmaya devam et :D modu sattin diye seni mi savunucam söverim tabi bahane olarak da; sunucu kapali degil miydi diyorsun kapali olsada olmasada sen bunu satamazsn kardesim tabi karakter meselesi iste herkesin sozune guvenilmiyormus :D hala mulkiyet vs vs diyorsun sana evet kodu sen yazabbilirsin ve modun iyi dogru fakat ben bilmiyor muyum modu satmayi deseydin kardesim para lazim daha fazla yoksa modu satıcam diye atardik sana para yaratiyoz zaten sen modu bana 500tl ye satarken ben sana asgari ucret odedim niye odedim? modun kesinlikle baska birisine satilmamasi icin ve sne bunu kabul ettin simdi yuz tane bahane uyduruyon yok arkamdan salladilar yok bunu yaptilar dostum modu satmıssın modu ana kurali unutmussun zatne napmamizi bekliyon tesekkur mu edelim?

sunucuyu baslatirken bile yonetime giren uyeler backup donecekse veya yonetimde olacaksa biz olmayacagiz dediler bizde oyle birsey olmayacak biz aldik dedik oyuncular dahil seni sevmiyordu herkes senin paragoz oldugunu biliyordu ona ragmen gordugum zaman ara sira uyarirdim cunku oyuna girmiyorum kardesim ben butun haklarimi ahmete vermisim o yonetiyor sende oyuna girmissin sunucu senin degil istedigimizi banlayamayiz kurallara uyuyoruz kim uymazsa cezasini alir bu yuzden konuya bagimsiz kaldim aranizda halledicektiniz sende gittin cagdasa yazdim boyle boyle sunucuda hata var vs diyip yetki aliyorsun sunucuyu bosaltiyorsun iste buda bir karakter meselesi sunucu senin degil kardesim benim ister seni banlariz ister seni muteleriz bu ticaret kurallarina aykiri 25 yasinda olmussun hala ticaret yapmayi bilmiyon be muco 

ek olarak @Lonnely kardesim benim tartismakda sonuna kadar hakliyim %1 haklilik paylari bile yok olsaydi birzcik hak verebilirdim :D ayni seyleri konusuyoz konusuyoz donuyoz iste sunucu modunu alan tayfa da moda para odemis aksamina mod forumda paylasiliyor beles 100$ kazandi muco bey asjfnasjfna  trolleri beslemyin kardesim.

Uzun uzun yazmışsın ama şunu söyleyeyim sana sen sadece paranın kendinde olduğunu zanneden, parayla her şeyi yapabileceğini düşünen bir müsveddeden fazlası değilsin.

Geçmişe dönersek, ben Ahmete kuralları uygulaması gerektiğini söylemiştim. O ise uygulamadı çünkü Ahmet dahil yönetimdeki herkes benim karşımdaydı. Madem sunucunuzda adalet vardı, bana karşı işlenen kural ihlali neden cezasız kaldı ? Bu ihlal cezasız kaldığı için ben gerekeni yaptım. Bu arada çağdaştan istediğim yetki ile sunucuyu boşaltmadım. Çağdaştan istediğim yetki ile bana karşı işlenen kural ihlaline işlem yaptım. Siz, olayı büyüttükten sonra kendi yetkimi kendim aldım. Çünkü siz modu geliştirirken yazdığınız her sistemde açık vardı. Onları kullandım. Bunu da bir yere not düş. Korkudan forumdaki paneli dahi kapattınız. Hatırla bakalım.

Tüm yetkiyi ahmete verdim ben karışmam diye bir şey yok, ben sana ilk önce wp den yazdım sen takmadın bile bende gerekeni yaptım.

Para verdin diye her şeyi satın alabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben o olaylardan sonra zaten anlaşmayı kafamda bitirdim. O olaylardan sonra ilk gelene modu sattım. Amaç para değildi amaç senin para verdim nede olsa düşünceni baltalamaktı.

İnan paraya ihtiyacım yok yaptığım mesleği, mal varlığımı övünmek gibi olmasın ama reel hayatımdaki insanlar bilir. Allah isteyene daha çok versin.

Senin verdiğin 2700 tl ise benim için hiç anlam ifade etmeyen bir paraydı. Ben sunucuyu tamamen kendimden bırakmak için devretmiştim. O zamanlar güvenilir tek liman sen gözüküyordun ama seni kandırdılar çocuğum.

Hani modu sattı bunun paraya ihtiyacı var diye düşünüp burada gelip böbürleniyorsun ya o para benim için bir hiç, anlamı yok yani. Bana mod karşılığı teklif edilen paraya bakmadım bile, ilk isteyene verdim. Amaç zaten olayları buraya getirmekti. Olayları buraya getirip senin o sinsi yüzünü ortaya çıkartmaktı.

Parasını ödediğin halde istediğin gibi at koşturamadığın için nasıl da kuduruyorsun, bunu görmek buna sebep olmak içindi bunlar.

Evet arkadaşlar taha dediğimiz müsvedde sonradan görme, paranın sadece kendisinde olduğunu düşünen ve parayla her şeyi yaptırabileceğini düşünen bir varlıktan ibarettir. Ne eksik ne fazla.
Paran olmasa hiçbir vasfı olmayan birisisin sen. Gerçi var olan paran anca kendine yeter, görmemiş bir insansın ki az bir para gördüğünde şekilden şekile giriyorsun. Paran olmasa okul dahi okuyamayacak bir seviyedesin. Türkiyede paran yetmediği için 3. dünya ülkelerinde okul okuyan bir insansın. Denk değiliz be tahacım. Biraz kendini geliştir sonra karşıma gel.
Son düzenlenme: 19 Kasım 2024, 10:23:15 Backup

Krips Je

İtin Çakkalar'ın elinde, YNCNR adı altında düzenlenmiş sahte modları rastgele fiyatlara satanlar, bu konudan sonra ilk kez gerçeğini kullanıyor olacaklar. Büyük adamdan büyük bir paylaşım.  :serefe:

Backup

Alıntı yapılan: Krips Je - 19 Kasım 2024, 21:56:51
İtin Çakkalar'ın elinde, YNCNR adı altında düzenlenmiş sahte modları rastgele fiyatlara satanlar, bu konudan sonra ilk kez gerçeğini kullanıyor olacaklar. Büyük adamdan büyük bir paylaşım.  :serefe:

Güzel yorumun için teşekkür ederim.
:serefe:

TheLife

Mücahit'i buradaki çoğu herkesten belki de eski tanırım, en yakınındaki insana bile temkinli, önünü ve arkasını düşünen biri diye gözlemlemiştim eskiden biraz daha muhabbetimiz vardı senelerdir konuşmam etmem. Fakat bir şeyle ilgili sorun çıkıyosa bu Mücahit ile ilgiliyse çoğu zaman da haklı olduğunu düşünürüm. Kendi fikrimce de yıllarını vermiş olduğu oyunla ve modla ilgili bi yanlışa gelebilecek bir arkadaşımız değil açıkçası, ölmüş bir platform için fazla ciddi düşünüyorsunuz herkes emeklerinin verdiği paranın karşılığını belli bir şekilde geri almıştır bu zamana kadar çokta üstüne düşmeyin derim.

LORDBARON51

Yahu oyunun vefat ettiği felan yok gta sanı geçin halen gta vice city bile sunucularında her gün herkes aktif oynuyor.Bazıları bir söz ezberlemiş oyun ölü oyun vefat etti değmez olmaz etmez niye olmasın samp türkiye cnr sahibi Code yani Recep arkadaşımız senelerdir emek verip emeğinin karşılığını da halen alıyor.Yani emek veren yenilikçi olan birisi yerinde saymaz.Mücahit arkadaşımızın sunucusunda bende senelerdir oynadım en iyi ve en eğlenceli güzel vakitlerim hırsız polis sunucularında geçti çünkü hırsız polis modunun bir ruhu ve macerası var oyun akıyor ve halen hırsız polis sunucusunda oynarım.Bazı şeyler yolunda gitmeyince aksilikler çıkması gayet doğaldır.Ama ben eminim ki Mücahit bugün tekrar yine şu an sunucu açsa yine zirveye geçer.Çünkü senelerdir bu işi bilen işin ehli bir kişidir.İşi ehline emanet etmek gerekir.
Son düzenlenme: Dün, 01:00:21 LORDBARON51
Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa gölgesiz ve yiyeceksiz kalırsınız.

Backup

Alıntı yapılan: TheLife - 22 Kasım 2024, 22:29:19
Mücahit'i buradaki çoğu herkesten belki de eski tanırım, en yakınındaki insana bile temkinli, önünü ve arkasını düşünen biri diye gözlemlemiştim eskiden biraz daha muhabbetimiz vardı senelerdir konuşmam etmem. Fakat bir şeyle ilgili sorun çıkıyosa bu Mücahit ile ilgiliyse çoğu zaman da haklı olduğunu düşünürüm. Kendi fikrimce de yıllarını vermiş olduğu oyunla ve modla ilgili bi yanlışa gelebilecek bir arkadaşımız değil açıkçası, ölmüş bir platform için fazla ciddi düşünüyorsunuz herkes emeklerinin verdiği paranın karşılığını belli bir şekilde geri almıştır bu zamana kadar çokta üstüne düşmeyin derim.

Teşekkür ederim.

Backup

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - Dün, 00:22:05
Yahu oyunun vefat ettiği felan yok gta sanı geçin halen gta vice city bile sunucularında her gün herkes aktif oynuyor.Bazıları bir söz ezberlemiş oyun ölü oyun vefat etti değmez olmaz etmez niye olmasın samp türkiye cnr sahibi Code yani Recep arkadaşımız senelerdir emek verip emeğinin karşılığını da halen alıyor.Yani emek veren yenilikçi olan birisi yerinde saymaz.Mücahit arkadaşımızın sunucusunda bende senelerdir oynadım en iyi ve en eğlenceli güzel vakitlerim hırsız polis sunucularında geçti çünkü hırsız polis modunun bir ruhu ve macerası var oyun akıyor ve halen hırsız polis sunucusunda oynarım.Bazı şeyler yolunda gitmeyince aksilikler çıkması gayet doğaldır.Ama ben eminim ki Mücahit bugün tekrar yine şu an sunucu açsa yine zirveye geçer.Çünkü senelerdir bu işi bilen işin ehli bir kişidir.İşi ehline emanet etmek gerekir.

Teşekkürler.

DracDonix

Tartışmaları özet niteliğinde okudum.

Kimsenin yanlış anlamasını istemem, geldiğimiz şu noktada özellikle son 4 yıldır bu platformda ifşalama, arkadan iş çevirme gibi gibi saçma sapan sorunlar mevcut. Bu forum üzerinden bir çok konu açıldı, bir çok sunucu sahibi, yetkilisi yada sunucu ifşalandı söylentilerde bulunuldu yani kısacası herkes kendi sonunu hazırladı. Geldiğimiz bu noktada ise burası bir b*k çukurundan başka bir şey değil.

Müco dayım yıllarını verdiği modunu paylaşmış. İyisiyle kötüsüyle bir nebzede olsa adam bu mod ile kendini tanıttı diyebiliriz.

SAMP TR kitlesi olarak RUS platformları gibi diri kalabilseydik en azından şu kertede farklı noktalarda olabilirdik. Konuyu uzatmanın bir faydası olmicak kimseye.

Ufakta olsa kendi yorum ve düşüncelerimi eklemek istedim. Bu yazılanlar bu konuyla alakalı değil genel bir tanı ve herkesin katılacağı bir düşünceden ibaret olmaktadır.

İyi forumlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)